TULOKSET SEITSEMÄN PÄIVÄN JATKUVASTA RUKOUSHARJOITUKSESTA

      Kommentit pois päältä artikkelissa TULOKSET SEITSEMÄN PÄIVÄN JATKUVASTA RUKOUSHARJOITUKSESTA


TULOKSET SEITSEMÄN PÄIVÄN JATKUVASTA RUKOUSHARJOITUKSESTA PLANEETAN TILANTEEN VAKAUTTAMISEKSI

Rakkaat ystävät!

Klo 00–30–30–30–30, 6. huhtikuuta 2020 (Moskovan aikaa) (klo 16.00 29. maaliskuuta – klo 16.00 5. huhtikuuta CDT) tapahtui erittäin tärkeä tapahtuma – Seitsemän päivän jatkuva rukousharjoitus vakauttamaan tilanne planeetalla.

Se toteutettiin vakauttavana toimenpiteenä Jumalalliseen ratkaisuna tilanteessa, joka liittyy COVID-ryhmän virusten leviämiseen.

Taivaan armo on todellakin rajaton, ja jokaiselle meistä on annettu jälleen yksi mahdollisuus lievittää tätä erittäin vaikeaa tilannetta, jonka ihmiskunta kohtaa nyt.

Lordi Maitreya sanoi, että tilanteen muuttaminen vaatii 10. tuhannen ihmisen rukousponnistelua tunnissa.

Tähän oli tarkoitus käyttää jokaisen rukousta auttamaan Maapallon kehitystä.

Nyt kun pilvet kerääntyivät, kaikkien osallistuminen yhteisrukoukseen planeetan tilanteen vakauttamiseksi oli tärkeämpää kuin koskaan.

“Kymmenen vanhurskasta voi pelastaa kaupungin, tuhat vanhurskasta voi pelastaa maailman.”

Monet ihmiset ympäri maailmaa, jotka tuntevat Viisauden Mestarien Opetukset ja käyvät Sirius-verkkosivustolla, osallistuivat tähän ainutlaatuiseen tapahtumaan, joka yhdisti meidät! Voi olla, että osallistujia oli hyvin vähän joistakin maista tai jopa yksittäisistä kaupungeista, mutta toivomme vilpittömästi, että tämä seitsemän päivän jatkuva rukousharjoitus voi ainakin lieventää vaikeita tilanteita, jotka ovat kehittyneet maissamme ja koko planeetalla. Tietenkin, se oli myös loistava tilaisuus hengelliselle muutokselle ja kasvulle jokaiselle osallistujalle.

Katsotaanpa tilastojen lukumääriä.

Tämän Rukousharjoituksen osallistujien kokonaismäärän arvioidaan olevan 5 528. (Tilastot sisältävät: 5118 ihmistä, jotka ovat muodostaneet yhteyden Sirius-verkkosivuston kautta venäjäksi sirius-ru.net, samoin kuin ne, jotka lukivat muilla sivustoilla ja itsenäisesti muodostamatta yhteyttä, sekä muut seuraavista maista: Latvia – 120 henkilöä, Bulgaria – 150 henkilöä , Liettua – 100 ihmistä, Yhdysvallat – 40 henkilöä). Tämä on merkittävä luku. Silti, muistamme, että armolahjan pyyntö planeetan tilanteen muuttamiseksi edellytti 10. tuhannen osallistujan osallistumista jokaisessa tunnissa.

Rukousmäärä 30. maaliskuuta – 5. huhtikuuta mennessä

Yhteisten rukouksien tuntimäärä oli yli 91 000 tuntia !!!
Kaavio osoittaa, että joka päivä rukoushuiput osuivat päiväsaikaan, etenkin kello 12.00, 15.00, 18.00, 21.00, jolloin rukoilijoiden lukumäärä saavutti joskus vähintään 750 ihmistä tai Arkkienkeli Mikaelin roserien lähetyksien aikana.  Yöllä rukoilijoinen lukumäärä laski 200-300 ihmiseen.
Eniten ihmisiä osallistui viimeisenä päivänä klo 15.00 Moskovan aikaa (7:00 А.М.CDT) – 904 henkilöä.

Keskimääräinen yhteyksien lukumäärä (rukoilevat ihmiset) yhden Roserin aikana vaihteli: 538 yhteydenpitoa rukousharjoituksen ensimmäisenä päivänä, sitten huippua toisena päivänä – 573 yhteydenpitoa, sitten putoaminen 512 yhteyteen ja  rukouksen loppuun mennessä nousi 532: een viimeisenä päivänä. Tämä on keskimäärin 20 kertaa vähemmän kuin vaadittavat 10 000 ihmistä, joiden piti rukoilla tunnissa.

Ensimmäisen päivän osallistujien kokonaismäärä oli 5118 henkilöä, ja sitten kaikki päivät laskivat 3010: een 5. huhtikuuta.

Rukoustuntien kokonaismäärä oli suurin harjoituksen toisena päivänä 31. maaliskuuta ja saavutti 13 752 tuntia, sitten laski, ja vasta viimeisenä päivänä ihmiset alkoivat jälleen tulla sivustoon useammin ja rukoilla, joten se saavutti 13 259 tuntia harjoituksen viimeisenä päivänä.

Keskimääräinen rukous tuntimäärä henkilöä kohden päivässä oli 3,3 tuntia! Oli ihmisiä, jotka rukoilivat 12 tuntia ja jopa 18 tai enemmän tunteja päivässä!

Rukousharjoitukseen osallistui ihmisiä 76 maasta!

Rukousharjoituksen maantieteellinen sijainti oli laaja, ja se kattoi melkein koko Maapallon, tosiasiallisesti, joissakin maissa oli useita osallistujia.

Meihin liittyi osallistujia niin kaukaa kuin Trinidad´sta ja Tobago´sta, Seychellit, Mauritius, Kolumbia, Kambodža, Tunisia, Uusi-Seelanti, Meksiko, Intia, Filippiinit, Curacao (Alankomaiden Antillien suurin saari) ja paljon muista.

Osallistujien kokonaismäärästä suurin – 59% – oli odotetusti Venäjältä, toiseksi – Ukraina (10%), kolmanneksi – Bulgaria (5%), neljäs ja viides – Latvia (4,4%). ) ja Liettua (4,3%).

(Koska maiden ja kaupunkien tilastoissa ei ole rekisteröintiä, meillä on vain luotettavia tietoja kunkin maan / kaupungin osallistujien prosenttiosuudesta kokonaismäärästä).

Osallistuvien kaupunkien lukumäärä oli tällä kertaa 874 kaupunkia!

Kuten aina, Moskova oli ensimmäisellä sijalla – sen osuus oli 10,8% kaikista osallistujista, Pietari oli toisella sijalla (7,25%), Riika oli kolmannella sijalla (3,24%), Rostov – on – Don oli neljännellä sijalla (2,79%) ja Krasnodar oli viidennellä sijalla (2,73%). Edellisiin rukousharjoituksiin verrattuna luetteloon on lisätty paljon uusia kaupunkeja.

Osallistuvien kaupunkien luettelo sisältää sellaisia ​​syrjäisiä paikkoja kuin Trichy (kaupunki Etelä-Intiassa), Nahariya (kaupunki Pohjois-Israelissa), El Giza (kaupunki Ylä-Egyptissä), Casablanca (Marokon suurin kaupunki), Johor Bahru (kaupunki Malesiassa, Johor-sulttaani), Debaba (kaupunki ja kunta Kolumbian länsipuolella), Flores da Cunha (kaupunki Brasiliassa) jne.

Tällä kertaa emme pystyneet vastaamaan Mestarien pyyntöön: 10 tuhannen osallistujan osallistumiseen joka tunti. Kuitenkin on edelleen olemassa tekijä Rukouksen laatu. Tätä osatekijää on vaikea arvioida tilastotietojen avulla. Rukousharjoitteluun osallistujilla on kuitenkin paljon kokemusta rukousharjoituksista. Joulukuussa 2008 (yli 11 vuotta!) Lähtien Sirius-verkkosivustolla Rosereita on luettu viikoittain sunnuntaisin. Joka sunnuntai osallistuu 400–1000 ihmistä!

Vuodesta 2014 vuoteen 2017 pidettiin yli 20 rukousharjoitusta! Kaiken tämän ansiosta monet valonkantajat saivat aikaan tietyn rukousvoiman, joka on nyt tarpeen kriittisessä tilanteessa planeetalla.

On huomattava, että melkein kaikki harjoitukseen osallistujat tuntevat Mestarien Viestit. Tämä mahdollisti tietoisemman lähestymistavan valmistautumiseen rukousharjoitteluun ja itse rukoukseen. Tämä antoi yhden rukoilla kymmenen puolesta!

”Kymmenen vanhurskaa miestä voi pelastaa kaupungin. Tuhat vanhurskaa ihmistä voi pelastaa maailman. ” (Serapis Bay https://sirius-eng.net/dictations/dek2008-ianv2009/2008.12.31.htm)

Vigiliin osallistui yli 5000 ihmistä ympäri maailmaa. Ehkä heidän joukossaan on niitä 1000 vanhurskaa ihmistä, jotka pelastavat maailman!

Paljon kiitoksia kaikille 24 tunnin rukousharjoitukseen osallistujille!

Tässä joitakin palautteita osallistujilta:

Rukouksiin osallistui yli 5000 ihmistä ympäri maailmaa. Ehkä kaikkien joukossaan on 1000 vanhurskaa ihmistä, siis pelastavat maailman!

Rakkaat ystävät!

Seitsemän-Päivän-rukousharjoitukseen osallistumiseen liittyvä korkea henkinen nousu, aloitimme jo illalla 30. maaliskuuta.

Epätavallinen Jumalallisuuden tunne, ohjaten ja kehottaen  kiireellisesti suorittamaan velvollisuutemme, kosketti tavoittelevia sydämemme, velvollisuutta ei ulkopuolelta, vaan sisäpuolelta.

Kunnioittavasti ja Rakkaudella, epätavallisen lisääntyneellä vastuuntunnolla ja käsitteellä toimia heti, samanhenkiset ihmiset aloittivat Harjoituksen yleisen työn.

Kaikkien osallistujamme kohonnut mielentila kestää koko viikon, monet lukivat Rosereita monta kertaa, jopa 12 tuntia peräkkäin, mukaan lukien yöajan.

Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme todistamassa tällaista todellisen Jumalallisen kosketuksen vaikutusta omin silmin.

Kaikki yhdistyivät yhtenä sieluna. Meidän on tietenkin ymmärrettävä, että on tullut aika, josta Mestarit varoittivat ja ohjasivat meitä Jumalallisen Opetuksen kautta.

Me kaikki olemme satutettuja maailman tilanteesta, ja Rukousharjoitukseen osallistujien äänessä on todellinen myötätunto, tuska ja halu antaa voimamme yhteiseen tarkoitukseen.

Jotkut ennakoivat muiden tunteiden syntymistä, ehkä uutta ajattelua tai jopa uutta tietoisuutta. Tätä ei havaittu aikaisempien rukousharjoitusten aikana.

Kun vaaralliset tapahtumat koskettivat meitä todellisessa maailmassa, sielujemme syvyyksistä ei-niin tietoinen ymmärrys tapahtuneen vakavuudesta nousi.

Tällaisissa olennaisesti uusissa ja ennennäkemättömissä olosuhteissa voimme selviytyä vain Jumalan avulla.

Sinulle ja minulle on annettu Viisauden Mestareiden korvaamaton Opetus, heille on annettu hengellisiä instrumentteja Rosereiden muodossa. Ja annettiin poikkeuksellinen Jumalallinen tilaisuus – osallistua seitsemän päivän rukousharjoitukseen. Olisimme erittäin iloisia, jos tämä tilaisuus jatkuu.

Ilmaisemme todellisen, sydämellisen kiitollisuutemme Suuren Valkoisen Veljeskunnan lähettiläälle Tatjana Nicholaevna Mickushina ja Tatjana Viktorovna Martynenko meille kaikille upeasta yhdistymisestä universaalisessa rukouksessa!

Ilmaisemme kiitollisuutemme kaikille niille, jotka työskentelivät päivien ajan säästämättä itseään, tarjoamalla meille kätevän osallistumisen  Harjoitukseen – kyvyn yhdistää roserit lähetykseen! Tämä kaunis yhdistävä osa harjoituksessa organisoinnissa.

Minun on kuitenkin sanottava täydellä vastuulla – maassamme monet Harjoitukseen osallistujat käyttävät päivittäin erilaisia ​​tapoja lukea roseri-kirjoituksia: he lukevat kirjoja, tulostavat, käyttävät sivustolta ladattuja materiaaleja ja CD-levyjä, joissa on Rosary ja paljon muuta kuin ne, jotka muodostivat yhteyden sivuston lähetykseen.

Kaikki eivät voi käyttää Internetiä, joillakin ei ole tietokonetta. Ja ne, jotka eivät osaa venäjää hyvin, etenkin nuoret, lukevat mieluummin latviaksi.

Lähetysyhteyksien osalta, jos useampi kuin yksi osallistuja tai ryhmä kuuntelee yhtä laitetta, niin vain yksi on rekisteröity.

Mutta mikä tärkeintä, sisäinen tila, kurinalaisuus ja keskittyminen pääasiaan, huomioimalla sisäinen viritys Jumalan kanssa, rukouksen laatu ja Mestarien suositukset viestien ja Roserien lukemiseksi.

Rakkauden, toivon ja kiitollisuuden kanssa

Riian Sirius-keskus

______

Kiitän Jumalaa, Ylösnousseita Mestareita, koko Valonhierarkiaa, rakkasta Opettajaamme Tatjana Nicholaevnaa tästä, jälleen kerran korvaamatonta mahdollisuutta yhdistyä yhteisessä rukouksessa rauhan, valoisamman tulevaisuuden, kaikkien kielteisten ja tuhoisten prosessien estämiseksi, joka tapahtuu tällä hetkellä planeetalla, maissamme ja kaupungeissamme.

Aivan ensimmäisestä rukousvigilitunnista lähtien voimakas yhtenäisyyden ja solidaarisuuden energia-aaltto oli erittäin voimakkaasti tuntumassa, rauhallinen tuli, ikään kuin kaikki tapahtuisi erillisessä tilassa …

Työskentelimme yhdessä tällä vaikealla historiallisella hetkellä planeettamme kannalta, ja jostakin sisäpuolelta tuli heti vastaus, merkki siitä, että läpäisemme tämän testin.

Tulkoon Jumalallinen ihme Venäjälle ja koko maailmalle!

Olkoon maailma hyvä!

Olkoon kaikki elävät olennot onnellinen kaikissa maailmoissa ja kaikilla olemisen tasoilla!

Julia, Venäjä, Krasnodar

______

Hyvin epätavallinen rukousharjoitus. Se ei ole koskaan ollut näin kovaa. Ei ilon tunnetta, mutta uuvuttava raskaus tuntuu selvästi. Ja kaikki Berdyansk-tiimimme tuntevat tämän taakan. Tämä on seitsemän päivän rukousjälki, kuten rukous tulessa.

Planeetta palaa ihmisten vihaan, ahneuteen ja julmuuteen. Mitä tapahtuu – olemme luoneet itsemme omilla käsillämme ja jalkoillamme, ajatuksillamme ja tunneillamme. Kaikki mitä tapahtuu ihmiskunnalle nyt, kaikki on ehdottoman oikeudenmukaista ja ansaittua.

Entä Toivo? Rakas Herra Maitreya Tatjana Nicholaevnan rukouksilla antoi meille tämän Toivon: 10 000 ihmisen rukousta tunnissa, seitsemänä päivänä! On kauhea kun tajuaa, että tehtävä ei ole toteutettavissa … Mutta tämä ei tarkoita, että peräännymme! Vaikka kaikki olisi turhaa, rukoilemme silti! Jokainen paikoillaan, joihin Jumala on asettanut! Koska muuten se on mahdotonta! Koska muuten sitä ei voida ajatella …

Tulee mieleen esimerkki 300 spartalaisesta. He hävisivät taistelun, mutta voittivat sodan! He antoivat Kreikalle aikaa kerätä voimaa ja torjua ylimmän vihollisen. Tehty näennäisesti mahdottoman!

Mutta ollakseni rehellinen, en pääse Spartaan. Arkkienkeli Mikaelin Roserin aikana hän yhtäkkiä näytti kuvan: loistavissa panssaroissa olevat voimakkaat sotilaat tulevat loistavista porteista järjestyksessä riveissä Arkkienkeli Mikaelin kilvestä! Ja me poikina olemme kuin lapsia,  ja he jotka seisovat vieressämme ja marssivat kaikella voimalla!

Emmekä voi ottaaaskelta. Jokaisen soturin askeleeseen minun täytyy ottaa  neljä askelta, jopa hyppimällä. Mutta sellainen onnellisuus! Tällainen ilo! Kyyneleet silmissä …

Neljähenkinen tiimimme on aktiivisesti mukana opetustyössä. Jokainen onnistui järjestämään aikansa peittääkseen niin monta tuntia harjoitusta kuin mahdollista. Minun piti kiireellisesti ratkaista karmaiset “johtolangat” jollekin työssä olevalle, jollekin perheessä. Tuemme toisiamme lyhyillä puhelin puheluilla, niin sanoakseni tarkistamme kellon. Kävi ilmi, että Berdyansk on Harjoituksen alla 24 tuntia vuorokaudessa! Totta, vain kolmella neljästä on pääsy Sirius-sivustoon. Jotkut läheisistä ja rakkaista ystävistämme osallistuvat myös harjoitukseen. Kohtalo hajotti meidät ympäri planeettaa: Magadan, Intia, Antrasiitti (LNR). Mutta olemme yhdessä! Tänään olemme kaikki yhdessä!

Paljon kiitoksia Lord Maitreya, Tatyana Nicholaevna ja Tatyana Viktorovna, että he antoivat meille mahdollisuuden tulla avuksi.

Ja Lisäksi! Äiti Maa! Rakas, kaunis maa, parane Hyvin !!!

Berdyanskin tiimi, Ukraina

______

 

Kiitos hyvin paljon. Olen sisällä ja yritän rukoilla elämäni jokaisella ylimääräisellä minuuttilla. Halusin kiittää teitä tämän järjestämisestä. Koska olen kiinni risteilyaluksella töissä enkä voi edes mennä kotiin, niin tämä kollektiivinen rukous antaa minulle paljon tukea. Antakoon Jumala voimaa Tatjana Mickushinalle.

Gerda,

jossain Tyynellä valtamerellä …

_____

 

Rakas Tatjana Nicholaevna, minulla ei ole tarpeeksi sanoja ilmaistakseen sinulle koko rajatonta Rakkauteni ja Kiitollisuuteni!

Rukous Harjoitus on valtava lahja Sinulta ja Taivailta ja se on tilaisuus kääntää tilanne Jumalalliselle tielle!

Mitä vaikeampi elämä on, sitä enemmän tajuan, että ei ole suurempaa jalokiviä kuin Tieto ja ymmärrys, joka tuli elämääni Sinun, Siunatun, titaanityön ja itsensä uhraamisen ansiosta!

Tunnen vain armoa ja myötätuntoa niille ihmisille, jotka eivät saaneet tilaisuutta olla kosketuksissa Mestarien Opetukseen, joka tuli maailmaan Sinun kauttasi, ja nyt he kärsivät ilman Jumalaa, etsivät Häntä eivätkä löydä.

Tunnen kuinka vaikeaa sinulle nyt on, koska tunnet koko ihmiskunnan tunteet ja tämä on sietämätöntä!

Suojatkoon  Jumala ja Korkeammat Voimat Sinua ja Tatjana Viktorovnaa kaikilta vastoinkäymisiltä ja kärsimyksiltä!

Pyydän teitä antamaan anteeksi kaikille puutteilleni, jotka vaikuttivat siihen, mitä maailmassa tapahtuu.

Rakkaudella ja kiitollisuudella!

Maria, Chicago, Yhdysvallat

https://sirius-eng.net/