PALAUTTEITA, OSALLISTUJIEN KOMMENTTEJA  SANELUJEN YHTEISEEN LUKEMISEEN vuosilta 2005-2019.

      Kommentit pois päältä artikkelissa PALAUTTEITA, OSALLISTUJIEN KOMMENTTEJA  SANELUJEN YHTEISEEN LUKEMISEEN vuosilta 2005-2019.

PALAUTTEITA, OSALLISTUJIEN KOMMENTTEJA  “SANELUJEN YHTEISEEN LUKEMISEEN vuosilta 2005-2019”- harjoitukseen.


Palaute Ukrainasta

Rakkaat ystävät!

Haluan kertoa teille pienen osan niistä vaikutelmista, joita koen Viestejä lukiessani, varsinkin kun olen lukenut Gautama Buddhan Sanelun.“Olen tullut herättämään tietoisuuttanne jatkuvasta uneliaisuuden tilasta”, 23. maaliskuuta 2005. Haluan laulaa ja olla tekemättä mitään mikä rikkoisi harmoniaa sydämessäni.
Tietoisuus  Rakkaiden Mestarien, Valon Poikien suurista Sankariteoista, antaa sielulle paljon kaivatun kiitollisuuden ja ymmärryksen sankaritekoihin.
Olen niin pieni kuin muurahainen, vedän taakkaani väärillä tavoilla, huomaamatta puutteellista asemaani ja ymmärtämättä Hierarkian suuruutta.

Kuinka suurilta huolenaiheeni minusta tuntuivatkin, nyt ne vain lakkaavat olemasta Jumalan todellisuuden yhteydessä, ja on vain vahvistettava sitä, mikä on aloitettu, joka elämän minuutilla, joka päivä.
Meillä on syntyperäinen koti, meillä on Rakastavat Veljemme, heidän ymmärtävä Rakkautensa (minulla oli unelma rakkaudesta, sukulaisista, jotka odottavat meitä toisella puolella).
Ja tänään Gautama Buddha kuvasi Viestissään Kokemuksestaan Jumalan todellisuudesta ja hänen palaamisestaan elämään, Hänen tunneistaan, että näen kuinka tämä tapahtui, ja nämä maalaukset leijuivat mielessäni erittäin kirkkaasti.

Hänen Olemuksensa on Todellinen, ja kuvaus Hänen elämästään on niin upea, ehkä koen ympäröivän maailman niin räikeäksi, että Isojen Veljien epäitsekkyys tuntuu sadulta minulle, mutta kun luen Hessen ”Siddharthaa”, katselen Elokuva Buddhasta (Hollywood) ja luen Saneluja, ymmärrän, että Jumalallisuus on satu, joka ei vastaa ympäröivän epätäydellisen elämän todellisuutta.
Kristuksen ja Buddhan sankariteot ovat tulossa todellisemmiksi niin, että skeptisyys ja tyhjyys ovat poistumassa.
Puhdas Rakkaus Mestareita kohtaan kasvaa ja syvenee.
Kiitän Rakastettuja Ylösnousseita Mestareita, sydämelleni rakastettua Lähettilästä Tatjana N. Mickushinaa ja kaikkia, jotka ovat yhdistyneet lukemaan Valon Viestejä ( Saneluja ).

Anna, Kiova, Ukraina


Palaute Pierarista

Pidän Tatjana Mickushinaa erittäin puhtaana oppaana ja gurunani, vaikka emme ole koskaan tavanneet henkilökohtaisesti.

Alusta lähtien minua inspiroivat hänen kauttaan tulevat viestit, ja ne yhä inspiroivat minua tähän päivään saakka. Tunnen niissä todellista voimaa, joka resonoi henkeni kanssa. Teksteissä on ulkoisen muodon lisäksi energiaa, voima, ohjaava impulssi ja tietoa välitetään rivien välistä.

Mutta mikä tärkeintä, näiden tekstien avulla voi tuntea niiden läsnäolon, jotka antoivat ne, ja tämä on noin 50 Korkeampien Maailmojen olentoja Samsaran ulkopuolella.

Pidän Tatjana Nicholaevnan ulkoisesta lähestymistavasta:

1) Eri uskonnollisten liikkeiden välillä ei ole ristiriitoja, ei äärimmäisyyksiä ja kiihkoilua. Kristus, Buddha ja muut Mestarit eivät ole toistensa vastakohtia, vaan yhtenäisiä. Tämä luonnehtii viestejä, jotka tulevan nykyisen kollektiivisen alitajunnan ulkopuolelta, eikä tasolta jossa eri uskonnollisten ja maagisten ja tieteen suuntien välillä on ristiriitoja.

2) Lähetetty tieto ei asetu supernovaksi, mikä kieltää kaikki aiemmat lähteet. Mutta palvelee muinaisten periaatteiden päivitettynä muotona ottaen huomioon nykyisen hetken ominaisuudet. On selvää, että vaikka tilanne Maapallolla ei ole nykyään sama kuin muinoin, Maailmankaikkeuden Lakien ydin ei ole muuttunut.

3) On yksinkertaisuutta, käytännöllisyyttä ja samalla syvyyttä. Vaikuttaa jopa siltä, ​​että teksti on liian helppoa. Mutta on syytä tulla resonanssiin välitetyn ydinolemuksen kanssa, koska tämä resonanssi paljastaa uuden tietoisuuden syvyyden.

Yhteinen harjoitus syventyä ja keskittyä korkeamman maailman energioihin oikealla motiivilla ajan myötä voi tehdä suuren muutoksen sekä henkilökohtaisissa tilanteissa että globaaleissa sosiaalisissa prosesseissa.

Kuka haluaa, liittykää mukaan!

Sergey Melnikov
(Pietari)

Palaute Krasnodarin alueelta

Hyvää iltapäivää!
Tämä katsaus on Yhteisestä Työstä Sanelujen kanssa.
Ilo ja Toivo täyttävät sydämeni joka päivä! On tunne juhlasta, tunne, että se on mestarien lahja, uuden aikakauden yhteinen Luominen.
Sydämien ja Sielun liiton voi todella tuntea. Olen selvästi tietoinen siitä, että tämä Työ on uudessa tietoisuuden tasossa.  Joka päivä luen Äiti Marian Roserin ja teen kutsuja päivän aikana. Nyt se on erilaista kuin vuosi sitten.  Luulen, että monet sielut vastasivat. Helppoa ja iloista!
Syvä kumarrus Tatjana Nicholaevnalle Pyhästä Työstä jokaisesta sydämestä, mahdollisuudesta olla täällä ja nyt yhdessä.
KIITOS!

Nina Laschenova (Krasnodar alue)
_________
Palaute Tšekin tasavaltasta Natalialta

”Älkää olko hämmentyneitä sen tosiasian vuoksi että kaikki ympärillänne ei muutu niin nopeasti kuin toivotte. Valitettavasti aine on hyvin joustamatonta, ja yrityksenne  tulevat ilmenemään  vasta kuluvan vuosikymmenen loppuun mennessä … ” Saint Germain, 26. kesäkuuta 2012

Hyvät Tatyana Nicholaevna ja Tatyana Viktorovna, rakkaat maan asukkaat!

Minä, kuten monet muut, pyysin ja odotin seuraavaa Koko-Planeettaa ja Maailmanlaajuista henkistä harjoittesta vahvistaaksemme  yhdessä Valon virtausta planeetalla ja nopeuttaa maan asukkaiden tietoisuuden kehitystä ja tarjota energiaa nopeuttamaan  Jumalallisen suunnitelman toteutumista kaikille ihmisille ja planeetalle ja herättää niitä, joilla ei vielä ole tietoa.
Kaikkia hengellisen työn suorittamisen edellytyksiä ja valmistelua olen harjoittanut vuodesta 2015 lähtien, ja Sanelujen päivittäiset yhteiset lukemat eivät tosiaankaan ole erilaisia kuin aiemmat ohjeet – koska yritän seurata kaikkea tätä joka päivä. Tämä on minun elämäni!

Viisauden Mestareiden yhteiset lukemat ovat minulle tietysti päivittäinen loma joka on omistettu yhdelle erityiselle Mestarille, jonka Sanomaa me luomme tuona päivänä.  Tosiaankin, tietoisuus tästä yhtenäisestä “tulikärpästen” maailmasta antaa vielä suurempaa tulista iloa vahvistamalla meidän  ihmisten auttamista  ja tarjoamalla se  Mestarille!
Aamulla … ei, jo  illalla seuraavan päivän Mestarin Kuva on jo tietoisuudessani, joten aamulla ja koko päivän ajan – Heidän tunnus melodia soi kotona ja myös suihkussa. Jopa kun olen ihmisten keskuudessa, kun ei ole vielä tullut aika valmistautua Sanelun  lukemiseen – se on silti sama. Koko päivän  sinulla on sydämestä sydämeen keskustelu Mestarin kanssa, lähettäen Heille ja Tatyana Nicholaevnalle  rakkautesi ja Kiitollisuutesi.  Tunnet voimakkaan yhteyden Mestarien kanssa,  Tunnet heidän apunsa ja tukensa!

Muistan ensimmäisen Yhteisen Lukemisen päivän: jo aamulla ja koko päivä oli melkein kesä, aurinkoinen sää, ja sinisessä taivaassa pilvien keskellä näin koko päivän Mestari Sanat Kumaran kuvan – aivan kuten Hänen kuvansa ensimmäisessä Viesti! Tunsin fyysisesti Hänen häikäisevät säteet … Yhteislukemisen siunaus saatiin, ja haluan vakuuttaa teille, että mikään ei estä minua tekemästä tätä.

Kyllä, on ylitettävä esteet ja asiat, jotka ”yhtäkkiä” nousevat päivän aikana, mutta kokemus on jo olemassa, ja olet 24 tunnin ajan henkisesti “yhteydessä” Mestariin – koko päivän. Sitten henkinen valmistautuminen ennen itse Lukemista vie paljon vähemmän ponnistusta!
Sanelua lukiessani kutsun aina Valon säteilevää verkostoa, joka ulottuu kaikista valonkantajista kaikkialla planeetalla, lähtien Säteinä jokaisesta meistä ja on suunnattu tiettyyn Mestariin, kuvitellen kuinka Mestarien laskevat Säteensä valaisevat planeettaa ulos pimeydestä.

Jokaisen lukemisen alussa ja lopussa kuuntelen k.o Mestarine tunnusmusiikin ja lopussa kuvittelen kuinka aurani laajenee ja halaa planeettaa. Ja näin, jokaisen  valokantajan kanssa  – se tuottaa planeetalle massa suojauksen. Kuvittelen myös kuinka kaikki 144 000 valonkantajaa, jotka jo ovat Palvelussa yhdistyvät vihdoin Lähettilään ympärille, luomalla Pyhän Hengen Yhteisön – energisesti puhtaan paikan, joka on järjestetty Mestarien opetuksen mukaan ja valmis valmiina uuden Kuudennen Rodun ihmisile! Niin olkoon! Om.

Tätä varten kiireellinen tehtävä on päästä eroon karmisista veloista. Pyydä apua kirjeissä ja ajatuksissa Suurelta Karmalliselta Neuvostolta ja toteuta tämä tavoite ilman että vajoat epätoivoon.
Rakkaudella ja Kiitollisuudella Viisauden Mestareiden Suuren Valkoisen Veljeyden lähettiläälle – Tatjana N. Mickushinalle, meidän Mestarieillemme ja kaikille maan asukkaille!

Natalia Limonova (Tšekin tasavalta)
___________
Palaute Ukraina, Lviv’ltä

Täytyin kunkin Sanelun energialla, jota ei vain lueta, vaan myös työstetään sielussa, haluan toistaa lukemisen ja työskennellä jo esitetyn materiaalin kanssa. Haluan nauttia enemmän ja enemmän tästä Taivaan mannasta,  näistä Taivaallisista Aarteista.

Joskus ajattelen, että kadotin jotain edellisestä Sanomasta sisäisessä analyysissani, ja yritän korjata sen lukemalla Sanelun uudelleen. Minussa, nyt ja aikaisemmin lukemissani ja työstetyissä  Saneluissa,  teema Kosmisesta Tulesta, Jakamattomasta Liekistä aiheuttaa minussa suurimman resonanssin.  Ja ne, jotka lukevat näitä rivejä antakoon minulle anteeksi joitain yksityiskohtia, mutta Jumalallisen Tulen teemaa on jo käsitelty toisella vuosikymmenellä, alkaen Agni Joogasta, Alice A. Baileyn The Treatise on the Cosmic Fire´-teoksessa.

Tietenkin, kun luin ensin Saneluja, nämä aikaisemmin kylvetyt Jumalallisen Viisauden siemenet, jotka oli istutettu sieluuni ja putosivat hedelmälliselle ymmärtämisen ja Korkeimman Hyvän kunnioituksen kentälle, alkoivat itää melkein heti. Sanon enemmän: Minulla ei ole koskaan aiemmissa Viestien lukemissa ollut yhtään negatiivista tai epäharmonista ajatusta, puhumattakaan edes tunteistani – 100% iloa ja kiitollisuutta Tatjana Nicholaevnalle!

Tämä havaintoni  Sanelujen energioista on tullut mielessäni jo erottamaton. Ja nyt maailman Yhteisharjoituksen prosessissa, jonka ansiosta meillä kaikilla on entistä parempi käsitys Jumalallisen Maailman syvyyksistä, haluaisin toivottaa jokaiselle, kaikille tähän osallistuville rakkaille Valotyöntekijöille, Iloa ja lastenkaltaista odotuksen Jumalallista Ihmettä,  joka todella varmasti tapahtuu, jos uskomme siihen! Voin lisätä tähän, että en ole keskeyttänyt Roserien  päivittäistä lukemista useiden vuosien aikana, koska maailmojen välistä yhteyttä ei voi koskaan katkaista, niin kauan kuin on sydämen syke ja niin kauan kuin hengitän.  Minulla ei ole sanoja ilmaistakseni kiitollisuuttani Taivaalle ja rakkaalle Tatjana Nicholaevnalle.
Kiitos!

– Sergey, Lviv, Ukraina.

____

Palaute Venäjältä, Moskovasta

Halusin sitä, sieluni pyrki, odotti … Ja se tapahtui! Olemme yhdistetyt rukouksen kautta, jälleen Viestien yhteisten lukemisten kautta. Armollinen Herra antaa meille uuden mahdollisuuden yhdistyä, nostaa tietoisuuttamme ja ihmiskunnan tietoisuutta planeetta Maassa. Älä  kadosta tätä, tee parhaasi minkä voit ! Minä kunnioittavasti uudelleen luen Saneluja kunnioittaen. 

He ovat täynnä viisautta, rakkautta ja uskoa meihin. Sielu hyväksyy heidät sellaisella ilolla!
Ne porautuvat, siltä tuntuu, ruumiini jokaiseen soluun korkeiden  energioiden kanssa, ja halu kasvaa, mennä Jumalalliseen Totuuteen on muuttumassa selvemmin.
Koin tänään suuren jännityksen ennen kuin luin Sanat Kumaran antaman ensimmäisen viestin, jossa oli upea musiikki, silmäkkäin Rakkaan Mestarin kanssa.

Itkin lukiessani, ihmetellessäni jälleen kerran, että Mestari tunsi minut paremmin kuin minä itse ja että Hän kuvaa olosuhteitasi paremmin ja tarkemmin kuin olisin itse voinut tehdä.

”… tyytymättömyyden tunne, suru sydämessä ja odotus siitä, että jotain voi tapahtua milloin tahansa. … Heille näyttää siltä, että asiat, jotka olivat tärkeitä ja antoivat tarkoituksensa heidän elämälleen, ovat tänään täysin merkityksettömiä. … Tarvitset vain tehdä valintasi ja astua rajattomuuteen … ottaa askel kohti todellisuutta. ”

Loppujen lopuksi, juuri niin tapahtui minulle silloin, kun maaliskuussa 2005,otin tämän askeleen todellisuuteen – päätös muutti elämäni, jätin erittäin arvostetun työpaikan ja aseman, korkean palkan, menetin paljon rahaa ja jättäydyin menemättä minnekään. Jumala johti minua, mutta en ymmärtänyt miksi tein tämän. Ja kaikki ympärilläni olivat hämmästyneitä. Kaikille näytti, että oli vaikea löytää menestyvämpää henkilöä kuin minä. Kävi ilmi, että tämä teko oli tarpeen tavatakseni maallisen opettajani, joka vuonna 2006 avasi tien minulle Siriukseen. Kiitän kaikkia kirkkaita voimia, jotka opastavat minua tässä elämäni vaikeassa periodissa. Ja Kiitän itseäni vastarinnasta. Se oli erittäin vaikeaa, etenkin alussa. Palkkiona olivat päivittäiset  merkit hienommasta tasosta ja ihmeet, joita minulle tapahtui. Ja tämä on kauniimpaa ja kalliimpaa kuin kaikki maailman aarteet. Ja sitä on mahdotonta ostaa, voittaa arpajaisissa, lainata, löytää joltakin fyysiseltä tasolta … Voi, kuinka paljon minulle annettiin nähdä! Ja jos joku ihminen kokee sielussaan tämän onnellisuuden, Usko Korkeampiin maailmoihin tulee horjumattomaksi.

Jotain aivan uskomatonta ja upeaa tapahtui vuonna 2006, päivänä, jolloin aloin lukea Viestejä: aamulla, meditaation aikana, sain kuvan Sanat Kumarasta. Lisäksi silloin tuona aikana en tuntenut häntä, en edes tiennyt Hänen nimeään, en tiennyt, että Hän avaa Sanelujaksoja, koska en ollut vielä lukenut Saneluja. Illalla avatessani Sirius-verkkosivustoa, näin kuvan, joka tuli minulle meditaatiossa, sekä Sanat Kumaran antaman Sanelun. Hämmennys, kiitos. Halusin kertoa koko maailmalle tästä Jumalallisesta ihmeestä. No, kuinka kukaan ei voisi olla täynnä absoluuttista Uskoa tämän kokeneena ihmisenä ?!

Ja jälleen kerran olen vakuuttunut: jokainen uusi lukeminen tuo uutta, aiemmin löytämätöntä tietoa. Tämä on käytännöllinen vahvistus Tatjana Nicholaevnan sanoille: “Jokainen löytää opetuksesta, mihin hänen sielunsa on valmis.”

Kiitos ja ylistys Jumalalle ja Rakastetuille Ylösnousseille Opettajille.
Jatkuvalla omistautumisella, kiitollisuudella ja kunnioituksella lähettilään Tatjana N. Mikushinan titaaniselle työlle, joka löysi meille tämän ihmeen – mahdollisuuden koskettaa Viisauden Mestarien Opetuksia. 

– Shklyarevskaya Lyudmila, Moskova

__________

Palaute Kazakstanista.

Hei, rakas Tatyana N. Mickushina!
Hei, rakas Tatjana V. Martynenko! 
Kuinka ilahduttavaa meille oli kuulla Viisauden Mestareiden Yhteisistä  Sanelujen lukemisesta!Sellainen  ilon aalto pyyhkäisi kaikki Kazakstanin samoin ajattelevat ihmiset!

Ne, jotka tutustuivat äskettäin Saneluihin ja valittivat menettäneensä Rukous- aikaa ja yhteisiä rukouksia Maapallon  ja Venäjän hyväksi. Ne, jotka muistavat nämä siunatut ajat, ovat pitkään halunneet testata itseään uudelleen, tuntea Yhtenäisyyden iloa työskennellessään  Yhteisen Hyvän hyväksi ottaen huomioon saadut kokemukset, analysoimalla menneitä virheitä ja puutteita.

Ja se tapahtui! Se oli niin odottamatonta ja samalla uusi Valon mahdollisuus inspiroi meitä kaikkia ja iloitsemme: olemme yhdessä, palvelemme Valoa! Meillä on vaikea, mutta iloinen Palvelutyö- Mestarien Sanelujen yhteinen lukeminen vuosilta 2005-2019!
Joka päivä luemme Saneluja ja usein kyyneleet tulevat silmiimme, kiitämme vilpittömästi ja sydämestämme Jumalaa, Korkeita Opettajiamme – Suurta Valkoista Veljeskuntaa, sinua, rakas Tatjana N. – Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilästä, mahdollisuudesta koskettaa Jumalallinen Maailmaa, Jumalallista Viisautta, joka on esitetty  yksinkertaisesti ja selvästi, Jumalallisen Rakkaus, joka täyttää koko Luomakunnan!

Silmät avautuvat maailmalle ja itsellemme. Joka päivä luottamuksemme kasvaa, että Jumalan kanssa käymme läpi kaikki vaikeudet ja pimeyden harhat, tietämättömyyden, kaiken kaaoksen, kulttuurin puutteen ja synkkyyden, joka vallitsee nykyään maailmassa, ja yksinkertainen Totuus avautuu ihmiskunnalle: Jumala on jokaisessa sydämessä, ja meidän täytyy elää kunnioittaen, rakastamalla Jumalaa itsessämme ja jokaisessa elävässä olennossa. Meidän itsemme on tehtävä maailmasta kauniimpi  meidän puhtailla ajatuksillamme, korkeilla tunteillamme ja hyvillä teoilla!

Ja nyt olemme yhdistetyt, päivittäin, koko Maapallolla, luemme tulista Raamattua, joka valaisee mielemme, puhdistaen sydämemme ja tuomalla Totuuden Valon pimeään maailmaamme!

Se tulee olemaan taistelu sekä puutteidemme kanssa että niiden temppujen kanssa, joita hienostunut illuusion maailma heittää meihin ja testaten voimaamme.
Mutta me seisomme! Olemme Valon Sotureita! Olemme Hengellisiä Sotureita! Jumalan kanssa kaikki on mahdollista!

Lisäksi Viestien yhteiset lukemat alkavat 4. marraskuuta, Venäjän yhtenäisyyden päivänä, Kazanin Äitimme Marian Ikonin päivänä – Venäjän suojelijana ja Holhoojana! Ja tämä on varma merkki siitä, että itse Jumalan Äiti johtaa meitä Uskon, ehdottoman Rakkauden, omistautumisen Jumalalle ja Mestarille Polkujen läpi!
Ja maailmasta  tulee  rauhallisempi, Jumalallisen rakkauden sydämet tulevat avautumaan, Valo voittaa, tämä on Laki!
Suurella Kiitollisuudella ja Rakkaudella,

– Lyubov Babkova

_________