Selityksiä ja vastauksia kysymyksiin Mestarien Sanelujen yhteislukemista vuosilta 2005-2019. Vastaukset Tatyana N. Mickushinalta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Selityksiä ja vastauksia kysymyksiin Mestarien Sanelujen yhteislukemista vuosilta 2005-2019. Vastaukset Tatyana N. Mickushinalta


Selityksiä ja vastauksia kysymyksiin Mestarien Sanelujen yhteislukemista vuosilta 2005-2019. Vastaukset Tatyana N. Mickushinalta

Kysymys:

Hyvää iltapäivää!
Tapasin eilen naisen antaakseni hänelle kirjan “Word of Wisdom- volume 1”, koska hänellä ei ole Internetiä eikä kirjoja, mutta hän lukee Rosareita joka päivä. Katsoimme hänen kanssaan videon “Reading the Messages is a very important spiritual work.” (suom.“Viestien lukeminen on erittäin tärkeä henkinen työ.”) Katselun jälkeen hänellä oli kysymys. Hänen elinolosuhteet ovat sellaiset, että häntä ympäröi paljon melua: iso rakennustyömaa ikkunoiden alla, ihmisiä kävelemässä, ei aina raittiita ihmisiä (tämä on kaupungin keskusta), huomiota tarvitseva koira, naapuri, joka myös tarvitsee huomiota. Ja kaikki tämä voi tapahtua milloin tahansa vuorokauden aikana. Ja ei aina ole mahdollista olla ärsyyntymättä. Hänen kysymyksensä on: Mitä hänen pitäisi tehdä? Koska milloin tahansa viestin lukemisen hetkenä saattaa ilmetä ärsyttävä tekijä. Ja meitä varoitetaan, että lukemisen hetkellä kaikki kasvaa suhteessa harjoitteluun osallistuvien ihmisten määrän mukaan. Kuinka käsitellä tätä?
Anna, Iževsk

Vastaus:
Tämä on henkisen harjoituksen pääkohta, että ulkoisista haitallisista olosuhteista huolimatta, yritämme ylläpitää korkeinta mahdollista tietoisuuden tasoa.
Ainakin 40 päivän ajan. Kadottamatta yhtää päivää. 24 tuntia vuorokaudessa. Siksi voit ehkä löytää ainakin tunnin ajan niin, että on suhteellisen hiljaista.
Jos et onnistunut, esimerkiksi aamulla, virittäytyä, edessä on vielä päivä ja ilta ja yö …
Jos kyseessä on suuri melu, pyydä arkkienkeli Mikaelia ja suojelu-enkeleitä auttamaan estämään tätä melua.

Kun onnistut saavuttamaan yhteyden Korkeamman kanssa, niin jopa erittäin voimakas melu lakkaa häiritsemästä.
Minulla on myös ongelmia ulkoisen melun kanssa, koska Sanomien vastaanottamisen olosuhteet eivät aina ole sopivia …Esimerkiksi ensimmäisessä Mestarien viestien jaksossa (4. maaliskuuta – 30. kesäkuuta 2005) asuin Omskin keskustassa. Mestarit tietysti suojelivat, mutta tämä ei aina auttanut.  Muistan toukokuussa, kun Mestari Morya tuli antamaan Sanoman, aloin jo nauhoittaa sitä ja juuri sillä hetkellä raskas rock-musiikki alkoi soida naapureilta. Pahoittelin Mestari  Moryalle, lähdin asunnosta, menin naapureiden luo, soitin ovikelloa ja pyysin heitä heti  laittamaan  musiikin pois. En tiedä miksi, mutta musiikki laitettiin  heti pois. Ja menin alas omaan kerrokseeni, menin asuntooni ja jatkoin vain Sanoman vastaanottamista poistumatta tietoisuuden tasostani.
Vastaanotettaessa Sanomien viimeisiä jaksoja ilmeni myös vaikeuksia. Esimerkiksi naapurit tekivät remonttia ja hakkasivat seiniä. Tämä melu oli niin suuri, että Sanoman äänitallennus oli mahdotonta. Sanelut kuitenkin piti vastaanottaa. Se on minun velvollisuuteni.
Nousin kello 4 aamulla, joten ennen työpäivän alkua, kello 8 asti, minulla olisi aika meditoida ja vastaanottaa Sanelu ja tehdä sen äänitys.
Henkinen harjoittelu kouluttaa hengellisiä lihaksiamme, tekee meistä vahvempia, totuttaa meidät pysyvyyteen ja kehittää pyrkimyksemme laatua.

Kysymys:
Sosiaalisten verkostojen ihmiset ovat huolissaan siitä, että monet uudet, valmistelemattomat ihmiset osallistuvat yhteislukemiseen. He pelkäävät, että tämä saattaa häiritä yleistä käytäntöä. Ehkä voit pitää taukoja lukemissa?

Vastaus:
Et voi keskeyttää peräkkäisiä lukemisia! Koko keskeinen asia  on lukea peräkkäin vähintään 40 päivää ilman keskeytyksiä pitäen samaa vauhtia, mielialaa ja pyrkimystä. Tällöin muodostuu tapa: lukea hengellisiä tekstejä.
Jos luet kuusi kuukautta samassa tahdissa samalla pyrkimyksellä, niin tapa on pysyvä, ja sen purkaminen on jo vaikeaa.
Yhteisiä lukemisia tarvitaan, etenkin aloittelijoille, koska tässä tapauksessa on helpompaa saada henkilökohtainen henkinen eteneminen yhteisessä aallossa.
Jos henkilö ei ole ollenkaan valmis, hän lopettaa lukemat viikossa tai kahdessa. Olosuhteet kehittyvät tai halu katoaa …Vaikka Sanomien lukemat ovat yhteisiä, harjoittelu on yksilöllistä, koska  jokainen valitsee ajan Sanomien Lukemiselle. 
Se voi vaihdella päivittäin. Jos se ei onnistunut aamuisin – luemme Sanelun illalla ..

Kysymys:
Jos Sanelua ei ollut mahdollista lukea yhtenä päivänä kunnioittavasta syystä. Mitä meidän pitäisi tehdä?

Vastaus:
Jos menetät yhden päivän, silloin seuraavana päivänä voit lukea kaksi Sanelua: yhden, jota ei voinut lukea, ja sellaisen, jota kaikki lukevat. Sanokaamme yksi Sanelu  aamulla ja toinen illalla.