Tilaisuudesta poistaa sinun seuraavan kuukauden karmaasi ja kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tilaisuudesta poistaa sinun seuraavan kuukauden karmaasi ja kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle


Tietoa tilaisuudesta poistaa sinun seuraavan kuukauden karmaasi ja kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle


Rakastettu Surya, kesäkuu 23, 2005

MINÄ OLEN Surya, olen tullut luoksesi tänään  Viestintuojani kautta.

Tänään on sellainen päivä, jolloin  voit asettaa antaumukselliset pyrkimyksesi ja ohjata rukouksiesi energiaa muuttamaan seuraavan kuukauden karmaa. Sinun pyyntöösi tullaan suostumaan tarkalleen pyyntösi puhtauden ja sydämesi vilpittömyyden mukaan ja niin paljon kuin Karman Laki tulee sallimaan.

Tämän vuoksi minä suosittelen ettet ole laiska, mutta työskentelet tämän päivän aikana. Sinä voit jopa omistaa kaikki toimesi tämän päivän aikana karman muuttamiseen. Kun tiskaat ja siivoat huoneistoasi kuvittele, että sinä peset pois kaikkia karmallisia menneisyyden kerrostumia kaikesta, mitä kätesi koskettavat.

Vesi on sinun auttajasi.

Sinä voi laajentaa sinun koettasi ja muuttaa sen mentaali tasolle. Voit kuvitella, että otat pölyhuiskan ja pyyhit pois kaikki tummat ajatukset, jotka koskaan ovat tulleet sinun mieleesi. Tämän jälkeen voit siirtyä astraali tasolle ja pestä pois kaikki negatiivisten ajatusten kerrostumat. Kuvittele että  kevät siivoat kaikki kehosi.

Voit visualisoida, että otat pois mentaali kehosi tai astraali kehosi kuten vaatteet ja puhdistat  epätäydelliset ajatukset ja tunteet pois niistä.

Ilma on sinun auttajasi.

Voit asettaa kehosi auringon alle ja antaa kirkkaan kesä auringon säteiden paistaa niihin, jotta aurinko muuttaa pois karmasi jälkiä.

Aurinko on sinun auttajasi.

Voit visualisoida violetin liekin lävistävän kaikki sinun kehosi ja polttavan pois kaiken, joka ei ole Jumalasta sinun neljästä alemmasta kehostasi.

Liekki on sinun auttajasi.

Tänään on se päivä kun Karmallinen Neuvosto kokoontuminen alkaa maassa. Sinä voit vedota Karmalliseen Neuvostoon kirjeilläsi ja pyynnöilläsi. Sinun tehtäväisi on pyytää apua. Karmallisen Neuvoston tehtävä on harkita pyyntöäsi ja antaa sinulle apua niin paljon kuin Kosminen laki  sallii. Pyydä enkelieitä toimittamaan sinun kirjeesi allekirjoittaneelle; älä unohda laittaa nimeäsi, sukunimeäsi ja päivämäärää ja polta kirje. Jos päätät pitää kopion kirjeestä, voit huomata, jonkin ajan kuluttua, että monet asiat, jos eivät kaikki, sinun pyynnöistäsi Karmalliselle Neuvostolle, ovat käynneet toteen.

Karman taakka, joka on ihmiskunnan päällä, on liian raskas, ja Ylösnousseet Mestarit käyttävät kirjaimellisesti jokaisen mahdollisuuden auttaakseen sinua, maan ihmisiä, jotka ovat inkarnaatiossa nyt. Älä laiminlyö armoa ja tilaisuuksia, jotka sinulle annetaan.

Kosminen Laki ei salli meidän puuttua sinun karmaasi, jos sinä et pyydä meidän väliintuloa. Mutta niin pian kuin pyyntö on lausuttu ja kuultu, Ylösnouseet Mestarit ovat valmiita antamaan sinulle kaiken mahdollisen avun.

Kuitenkaan sinun ei tulisi luottaa kokonaan Ylösnousseihin Mestareihin. Jos ihmien pyytää apua kerran päästäkseen vapaaksi jostakin raskaasta karmasta, kuten abortin karmasta, me autamme, Mutta, jos jonkin ajan kuluttua tämä ihminen tekee saman uudelleen ja luo saman karman, Ylösnouseille Mestareille on paljon vaikeampaa antaa apua tässä tapauksessa.

Siksi, joka kerta kun sinä pyydät apua vapautuaksessi menneisyytesi väärien tekojesi seurauksista , sinun täytyy tietoisesti ottaa itsellesi vastuu, ettet koskaan toista sellaisia tekoja elämässäsi, jotka johtivat karman luomiseen.

Ja jos on sinulle vaikeaa jatkuvasti pitää mielessäsi, ettet luo uutta karmaa, ota paperi liuska ja tee listä niistä luoteenpiirteistä, jotka sinä ajattelet olevan negatiivisia ja joista tahdot päästä eroon. Joka kerta kun aloitat antaumuksellisen rituaalin, suuntaa rukouksiesi energiaa niiden energioiden poistamiseen neljässä alemassa kehossasi, jotka ovat suurena taakkana niissä, raskaisen erehdysten vuoksi mennesyydestä.

Jos Karman lain tieto  olisi laajalle levinyt maan ihmisten keskuudessa ja erityisesti nuorten kesken, olisi mahdollista estää monia ihmisten toimia, jotka he suorittavat tietämättömyydessään.

Karman lain tunteminen on ensimmäinen tarpeellinen askel jokaiselle yksilölle, jotta he eivät tekisi erehdyksiä vaan toimisivat elämässä Jumalallisten periaatteiden mukaan.

Sen vuoksi jokaisen teidän päätehtävä lähitulevaisuudessa on tehdä monille ihmisille paremmin tunnetuksi Karman laki.

Ja paras esimerkki tulee olemaan teidän omanne, osoittakaa esimerkkiänne lapsellenne, perheellenne ja kolleegoillenne työpaikoilla.

Negatiivinen energia ei voi haihtua itsestään. Mutta teidän rukouksienne energia voi lieventää negatiivisen karman, aivan kuten se voi lieventyä teidän visualisaatioidenne avulla, jotka minä mainitsin tapaamisemme alussa tänään. Ja hyvän karman energia, jonka olet luonnut oikeilla teoilla voidaan ohjata tahtosi mukaan keventämään karmallisia taakkoja ja tuottamaan sinulle helpoimman polun työstämään pois karmaasi.

Sinun täytyy työstää pois väärien tekojesi karma, mutta voit tehdä sen esimerkiksi kaatumalla ja  päästä helpommalla, ainoastaan kevyellä mustelmalla tai haavalla murtuman sijaan.

Tämän vuoksi minä suosittelen sinulle, että sovellat pyyntöjä Karmalliselle Neuvostolle tänään tai lähitulevaisuudessa. Sinä voit myös erityisesti eritellä kirjeessäsi, mitä sinä konkreettisesti lupaat tehdä suunnataksesi tekojesi energiaa karmallisten taakkojesi keventämiseen.

Tämä saattaa olla sitoumus sanoa tietty määrä rukouksia tai Rosareita tietyn määrätyn ajan. Tämä saattaa myös olla vastuuna auttaa varattomia ja sairaita. 

Ainoastaan sellaisia vastuita tulisi ottaa, jotka eivät ole ylivoimaisia täyttää. Jos otat itsellesi liian monia vastuita toivossa, että työstät niin paljon karmaa pois kuin mahdollista, voit huomata ettet selviä tehtävästä. Älä unohda, että sinun tulee selvitä  elämäsi testien läpi ja ylläpitää korkeinta tietoisuuden tilaa huolimatta kaikista esteistä ja elämän häiriöistä, jotka tulet kohtaamaan.

Ne negatiiviset värähtelyt ja ärtymykset, joita voit tuntea, jos et kykene suoritumaan tehtävistä, jotka olet ottanut, voivat olla esteenä oikeista teoistasi ja toimistasi syntyneille postitiivisille vaikutuksille.

Älä ymmärrä, että tehtäväsi  on ensin ole tehdä syntiä ja sitten katua. Tehtäväsi on olla luomatta uutta karmaa. Kuitenkin sinun täytyy työstää pois vanha karmasi yhdessä tai toisessa muodossa. Tämän vuoksi, ole huolellinen, ettet luo uutta karmaa.

Meidän tehtävämme tänään on ollut hyvin hyödyllinen, koska se on antanut sinulle työkaluja, jos niitä käytetään oikein, ne tulevat olemaan avain asemassa sinun menestyksellesi Polulla edistymiseen.

Pidä mielessäsi, että sinun epätodellinen osasi sinua, egosi, tulee käyttämään kaikki mahdollisuudet johdattaakseen sinut väärälle polulle ja todistaakseen sinulle, että  rukoukset ja kirjeet ovat hyödyttömiä, että olet väsynyt tänään ja voit rentoutua ilman, että täytät ottamiasi tehtäviä.

Sinä olet luonnut karmaasi miljoonien vuosien aikana, sinun lukemattomien maanpäällisten ruumistuksien aikana, ja tahdotko sinä todella päästä eroon karmastasi yhdessä hetkessä ?
Jos Laki sallisi sinun kokea palaavan karmasi seuraukset yhtä äkkiä, ei kukaan ihminen voisi kestää sitä sekunnin murto-osaa, negatiisien energia vaikutuksesta he murtuisivat.

Sinä kirjaimellisesti menisit rikki. Tämän vuoksi Karman laki palauttaa sinun karmalliset velvoitteet sinulle asteittain merkittävän ajan kuluessa. Ja apua jota sinä pyydät meiltä ei voida antaa yhdellä kerralla myöskään. Me tarvitsemme aikaa antaa apua sinulle. Aika avun antamiseen voi olla eri jokaiselle teistä riippuen karmanne raskaudesta,  pyyntönne sisällöstä ja niistä velvoitteista, jotka otatte itsellenne.

Aika avun antamiseen voi olla erilainen ja se voi viedä kuudesta kuukaudesta 12 vuoteen.
Vastaavasti  sinun tulisi  asettaa itsesi jokapäiväiseen työhön. Ihmeet ovat mahdollisia elämässäsi, mutta sinä itse määräät ennakolta ihmeet elämääsi luomalla hyvää karmaa päivä  päivältä.

MINÄ OLEN Surya.