Tervehdi uusia energioita, uusiutumisen energioita ja seuraa niitä!

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tervehdi uusia energioita, uusiutumisen energioita ja seuraa niitä!


Tervehdi uusia energioita, uusiutumisen energioita ja seuraa niitä!

Pallas Athena, 28. joulukuuta 2011

MINÄ OLEN Pallas Athena ja olen tullut luoksesi antaakseni minun Viestini. Tulen harvoin; kuitenkin tänään on minun vuoroni puhua teille, nille, jotka kuulevat minut ja noudattavat sanojani.

Satoja ja jopa tuhansia vuosia sitten minut tunnettiin ja kunnioitettiin Maan päällä. Nyt vain harvat ihmiset tietävät nimeni. Sanani ovat kuitenkin merkittäviä monille ihmisille, koska on tullut aika. On tullut aika Totuuden tuntemiseen, ja sen tulkinta tietoisuudessasi tuo ihmiskunnan lähemmäksi tärkeää vaihetta, jonka kynnyksellä ihmiskunta nyt seisoo.

Teidän on vaikea kuvitella tilaisuutta, joka avautuu ihmiskunnan edessä. Lyhyt historiallisen ajan vaihe kuitenkin kuluu ja kaikki tulee muuttumaan, koska tietoisuutenne muuttuu, rakkaat. Se on jo muuttumassa. Syy tietoisuutenne muuttumiseen on kosminen aikataulu, joka on lähestynyt. Ja nämä ajat avaavat tietä siirtymisellenne uudelle energiatasolle.

Aivan kuten silloin, kun tasankojen ihmiset pääsevät vuorille ja he tuntevat epämukavuutta ja huonovointisuutta, nyt sinäkin tunnet olosi hieman poissaolevaksi. Aika on muuttunut, ja planeetan värähtelyt ovat muuttuneet. On kuin olisitte siirretty avaruudessa toiseen, korkeammalle paikalle. Vaikka näyttääkin siltä, että sama todellisuus säilyy ympärillänne, kaikki on muuttumassa ja on jo muuttunut. Siksi tietoisuudessanne suuria muutoksia tapahtuu nyt. Jokainen vaihe vaatii paljon ponnisteluja, koska avaruus on muuttunut.

Kun tulet omenapuun luokse ja alat ravistella sitä, kypsät omenat putoavat oksilta, samoin madot syömät ja kuihtuneet, kypsymättömät hedelmät. Juuri näin tapahtuu ihmiskunnalle. Värähtelyt ovat nousseet, ja samalla tavoin kuin omenapuun ravistelu, se saa sinut jättämään vanhat ahdistuksesi ja liikkumaan.

Muutokset ovat tulossa kaikilla elämän ja yhteiskunnan alueilla. Se ei johdu siitä, että joku antoi komennon, vaan siitä tosiasiat, että aika on tullut, eikä muuta tapaa ole. Jokainen muutos tulee vastaamaan Luojan Suunnitelmaa evoluutiokehityksen seuraavaan vaiheeseen. Ja vaikka vastustaisit koko olemuksellasi ja puolustaisit vanhoja lähestymistapoja, vanhoja stereotypioita käyttäytymisestä ja vanhoja tapoja, sinun on silti annettava periksi Jumalalliselle Suunnitelmalle.

Te tarkkailette tätä prosessia ympärillänne, kun värähtelyjen nouseminen vuoksi kaikki sisäiset ongelmanne ovat pahentuneet. Siten ovat myös yhteiskunnan ongelmat, jossa elätte, ja koko ihmisen yhteisön ongelmat. Tämä koskee kaikkia ihmiselämän aloja.

Uusi vaihe on saapunut, ja mitä nopeammin yhteiskunnan tietoisuus voi ymmärtää ja sopeutua uusiin olosuhteisiin, sitä vähemmän menetyksiä, sosiaalisia räjähdyksiä ja katastrofeja tulette kohtaamaan lähitulevaisuudessa. Avain, joka auttaa teitä toimimaan uudessa ympäristössä, tulee olemaan ymmärrys, että tulevaa aika tulee koskemaan siirtymistä Jumalallisemmalle tasolle ihmisten välisissä suhteissa. Tulette tuntemaan välttämättömyyden moraalin palauttamiselle yhteiskunnassa. Tulette tuntemaan vetovoiman ihmissuhteisiin, jotka perustuvat ystävyyteen, yhteistyöhön, keskinäiseen apuun ja rakkauteen. 

Kaikki, mikä on nyt kiinnostuksenne ulkopuolella, tulee palaamaan elämäänne uudelleen. Eikä ne ole ylpeitä positiivisia ominaisuuksia, joita toisinaan osoitatte kommunikoidessanne keskenänne. Ne tulevat olemaan aitoja Jumalallisia ominaisuuksia, jotka kasvavat sydämestänne ja vähitellen syleilevät koko maailmaa.

Ihmiskunta tulee palaamaan ikuisiin arvoihin. Kaikki, mikä on vanhaa, kaikki erotteleva, kaikki, mikä perustuu pelkoon ja eroon Jumalasta, tulee korvautumaan vähitellen uusilla ominaisuuksilla, Jumalallisilla ominaisuuksilla ja iankaikkisilla ominaisuuksilla.

Ihmiset ovat kyllästyneet tekopyhyyteen ja karkeuteen. Tuleva aika tulee elvyttämään kuvataiteet. Uusi sukupolvi pyrkii ilmentämään Jumalallisen maailman malleja fyysisellä tasolla. Ja ei ole väliä, kuinka menneisyys tulee vastustamaan, sen aika on ohi. Uusi tietoisuus, uudet ihmissuhteet ja uusi maailma ovat tulossa!

Nyt tapahtuu kaikista vaikein vaihe: siirtymävaihe uuteen tietoisuuteen ja uuteen ajattelutapaan. Siksi aikasi on erityinen ja mielenkiintoinen.

Vetoan niiden ihmisten sieluihin, jotka muistan minut. Oli aika, jolloin teillä oli tapana tulla temppeleihin jotka oli omistettu minulle, ja minä pystyin kommunikoimaan suoraan sielujenne kanssa. Nyt teidän täytyy uudelleen muistaa tehtävänne. Sydämenne kantavat sisällään Totuuden, jonka täytyy ilmetä fyysisellä tasolla. Olette ihmisiä, joille on tullut aika toimia.

Muutokset ympärillänne heijastavat tottelevaisesti muutoksia jotka tulevat sydämistänne. Jokainen henkilö on energian generaattori. Vain sinusta riippuu, millainen energioita lähetät maailmaan.

Sitten, kun värähtelysi ovat sopusoinnussa meneillään olevien muutosten kanssa, tunnet innostusta, iloa ja rakkautta. Olet onnellinen ja määrätietoinen.

Kun värähtelynne joutuvat ristiriitaan uusien energioiden kanssa, tunnette tyytymättömyyttä, pelkoa ja aggressiota. Avain tietoisuustilan muuttamiseen on halunne noudattaa Luojan Suunnitelmaa. Uskokaa minua, ei ole mitään järkeä vastustaa. Toivottakaa tervetulleiksi uudet energiat, uusiutumisen energiat ja seuratkaa niitä!

Sinun on hyväksyttävä uudet energiat. Sinun täytyy hallita ajatustesi jokaista liikettä ja leikattava pois itsestäsi kaikki, mikä ei johda ylösnousemuksen polkua Totuuteen.

MINÄ OLEN Pallas Athena, ja olen ollut kanssasi tänään

© Lähettiläs Tatyana Mickushina