Vapauttamalla itsenne alhaisista tietoisuuden tiloista pelastat koko maailmaa

      Kommentit pois päältä artikkelissa Vapauttamalla itsenne alhaisista tietoisuuden tiloista pelastat koko maailmaa


Vapauttamalla itsenne alhaisista tietoisuuden tiloista
pelastat koko maailmaa

Rakastettu Kuan Yin, 
kesäkuu 24, 2011

MINÄ OLEN Kuan Yin. Olen tullut  tänään epätavallisen viestin kanssa. Tämä viesti on saneltu ajan ja välttämättömyyden vuoksi. Tilanne maapallolla kasvaa vähemmän ja vähemmän ennustettavaksi vuosi vuodelta. Emme voi ennustaa tilannetta edes kuutta kuukautta eteenpäin.

Tämän vuoksi, tällä hetkellä on neljä Karmallisen Neuvoston kokousta vuodessa kahden sijasta, kuten oli asianlaita aikaisemmin. Kuitenkin, armolahja teidän kirjeiden osalta Karmalliselle Neuvostolle on yhä kaksi vertaa vuodessa – talvipäivän tasauksen ja kesäpäivän tasauksen päivinä.

Kuluvan Karmallisen Neuvoston istunnon aikana harkitsemme mahdollisuutta tasapainottaa tilannetta planeetalla. Tasapainoisen ja vakaan kehityksen saavuttaminen maaplaneetalla on ollut väsymätön huolenaiheemme useiden viimeisten vuosien aikana.

Luonnonmullistukset, aggression ilmentymät terroritekojen muodossa, sodat ja vallankumoukset – kaikki nämä ovat Maapallon ihmisten epätasapainoisen tajunnan seurauksia. Tiedätte tämän, ja olette monta kertaa kuulleet tämän Opetuksen, miten välttää onnettomuuksia planeetalla.

Ihmisten tajunnan ja erilaisten katastrofien välillä, jotka tapahtuvat planeetalla, on suora ja pysyvä yhteys.

Kun ihmisten tietoisuus heikkenee, onnettomuudet lisääntyvät. Se on osa kaikkien elollisten asioiden vuorovaikutusprosessia. Joten, Ylösnousseiden Mestareiden ja minun tehtäväni on, Armon ja Myötätunnon Jumalattarena, minimoida ne väistämättömät seuraukset, jotka aiheutuvat ihmisten epätäydellisestä tietoisuudesta.

Kuten voidaan nähdä tilastoista; katastrofien, tulivuorenpurkauksien, maanjäristyksien, ihmisen aiheuttamien katastrofien ja äärimmäisten sääilmiöiden määrä kasvaa vuosi vuodelta.

Ja koska nämä onnettomuudet, jotka tapahtuvat nykyisin muodostettiin ihmisten tajunnan tasolla, joka ihmisillä oli useita vuosia sitten ja jopa useita vuosikymmeniä vuosia sitten, on helppo ennustaa luonnonmullistuksien, onnettomuuksien ja muiden ongelmien, vastoinkäymisten ja sairauksien kasvu tulevaisuudessa.

Ainoa tie ulos tästä epäsuotuisasta umpikujasta on nopea inkarnoituneen ihmiskunnan tietoisuuden muutos, nopea positiivinen ja laadullinen tajunnan hyppy, kun suurin osa ihmiskunnasta nousee uudelle tietoisuuden tasolle.

Tämä on toivottava ja varsin saavutettavissa oleva tavoite. Ja jos otamme huomioon lain ihmiskunnan syklisestä kehityksestä, se tarkoittaa, että jos heiluri on heilahtanut takaisin, se tulee heilahtamaan eteenpäin, ennemmin tai myöhemmin. Tehtävämme on minimoida mahdolliset seuraukset liiallisesta poikkeamasta ihmiskunnan kehityksen evoluution polulla.

Koko olemassaolevien keinojen arsenaali, jotka Ylösnousseilla Mestareilla on käytössään, on nyt otettu käyttöön. Ja jos voisit lisätä oman pyrkimyksesi meidän pyrkimyksiimme, voisimme yhdessä selviytyä paljon nopeammin ja menestyksekkäämmin ihmiskunnan väärien valintojen seurauksista.

Tasapainoisempi ja menestyksekäs kehittyminen ja teidän astumisenne kultaiseen aikakautteen on luotu positiivisesti suunnattujen yksilöiden tietoisuuksien vektoreilla. Mitä enemmän on ihmisyksilöitä, jotka pystyvät harmonisoimaan itsensä, ympärillään olevat ihmiset ja olosuhteet, sekä mitä suurempia ponnistuksia ja pyrkimystä he osoittavat, sitä nopeammin ihmiskunta tulee astumaan kestävän ja vakaan kehityksen polulle. Tämä yksinkertainen ajatus tuodaan eri tavoin niille yksilöille, jotka voivat ymmärtää opetuksemme, ja myös näiden Viestien avulla. On aina toivoa, että astutte vakaan kehityksen tielle, mutta on myös mahdollista, että tilanne karkaa käsistä. Joten, on hyvin vähän aikaa jäljellä harkintaanne.

Kaikki mitä voitte todella tehdä, on muuttaa lähestymistapanne kaikkeen ympärillänne. Kaikilla inhimillisen toiminnan alueilla on poikkeamia Jumalallisesta kehityksen polusta. Koulutusjärjestelmä ei niinkään kouluta tulevia sukupolvia kuin ottaa heltä pois toiveen opiskella ja täydellistää itsensä Jumalassa.

Julkinen terveydenhuolto vie loputkin ihmisten terveydestä. Rahoitusjärjestelmä ei ole sidottu luovan työn tuloksiin vaan niiden ihmisten mentaalisiin ja emotionaalisiin mielentilan muutoksiin, jotka pelaavat pörssikursseilla ja hallinnoivat rahavaroja.

Poliittinen järjestelmä on täysin vieraantunut ihmisten tarpeista, ja heikkojen ja huono-osaisten yhteiskunnan jäsenten palvelu on korvattu erillisten yksilöiden persoonallisten kiinnostusten palvelulla.

Joukkoviestimet levittävät kaikkea muuta kuin tietoa (huhuja, juoruja, skandaaleja ja rikostarinoita). Kaikki inhimillisen toiminnan osa-alueet olisi muutettava Jumalallisen lain mukaisiksi, muuten ne eivät voi jäädä olemaan.

Ihmiskunta on saapunut sellaiseen kohtaan kehityksessään, joissa ei-olemassaolo on jo selvästi mahdollinen. Teemme yhden yrityksen toisensa perään muuttaaksemme tilannetta.

Ja se on Jumalallisen Armon vuoksi, että me jatkamme sanelujemme antamista tämän viesti lähetyksen kautta. Me heittämme pelastusrenkaan niille, jotka yhä pystyvät nousemaan illuusion vesistä, hyödyntämällä tämän käytännöllisesti katsottuna viimeinen mahdollisuuden, jonka Taivaat antavat.

Ihmistietoisuuden nykyisellä tasolla, vain harvat pystyvät kehittymään ilman fyysistä alustaa. Loput ihmisistä tarvitsevat fyysisen alustan jatkaakseen kehittymistä. Joten me luotamme niihin harvoihin ihmisiin, joita me yritämme auttaa.

Mutta vaikka vain harvat onnistuisvat saavuttamaan uuden tietoisuuden tason seurauksena Viestiemme lukemisesta, me tartumme tilaisuuteen antaa meidän viestejämme ja me tulemme meidän keskustelujemme ja ohjeittemme kanssa uudelleen ja uudelleen.

Ja johtopäätöksenä minun viestistäni tänään haluaisin teidän ymmärtävän täyden vastuun maapallon tilanteesta. Jos voisitte saada minun tajunnantasoni vain muutaman sekunnin ajaksi nähdäksenne toimenne silmillänne, luulen, että tietoisuutenne muuttuisi hyvin nopeasti.

Te muistuttatte ihmisiä, jotka jatkavat juhliaan, samaan aikaan kun planeetta Maa yrittää pelastaa fyysisen alustansa tuholta kaikkilla viimeisillä jäljellä olevilla voimillaan.

Elämä juhla on ohi. On tullut kovan sisäisen työn aika. Vapauttamalla itsenne alhaisista tietoisuuden tiloista pelastatte koko maailmaa.

Tämä johtuu siitä, että kaikki on sisäisesti yhteydessä toisiinsa maailmassamme. Ja perhonen siiven lyönti kuullaan kuin karjuntana korkeamman värähtelyn maailmoissa. Millaiset sitten on sinun tekojesi, ajatuksiesi ja tunteittesi vaikutukset?


MINÄ OLEN Kuan Yin

© Viestintuoja Tatyana Mickushina