Puhe Jumalasta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe Jumalasta


Puhe Jumalasta

Lord Shiva, 2. tammikuuta 2007

MINÄ OLEN Shiva, tultuaan uudelleen antamaan sinulle seuraavan viestin!

Shiva MINÄ OLEN!

Olen tullut luoksenne tarkalleen tämän vuoden alussa, kun monet teistä ovat keskittyneet tulevaisuuden suunnitelmiin ja ovat yllättyneitä katsellessanne, kuinka elämänne ja kaikki ympärillänne muuttuu. Olen tullut antamaan teille ohjeita sisäiselle työlle ja ulkoiselle työlle.

Sinun sisäinen itsesi täydellistämisen työ tarkoitaa vain oivallat itsesi Jumalan manifestaationa ja että luovut kaikesta sinussa, joka ei ole Jumalallista. 

Joka kerta kun yrität löytää itsessäsi jotain, mikä on epätodellista ja asetat tämän ominaisuuden jalustalle Jumaluuden sijasta, sitä kutsutaan harhaan kulkemiseksi Polulta. Ja sinun tulisi tarkkaavaisesti katsoa kaikkia sellaisia hetkiä.

Elämässänne  tulette kohtaamaan sukulaistenne, teidän puolisoidenne,  teidän lastenne, ihmisten palvontaa, joita rakastatte. Tulette kohtaamaan asioiden palvontaa, kuten ylellisyys ja raha. Tulette asettamaan  paljon jalustalle ja palvotte näitä fetissejä kuten Jumalaa.

Kuitenkin aikaa tulee kulumaan paljon, ja alatte ymmärtämään, ettei ole mitään, mikä voi korvata todellista Jumalallisuutta sydämessänne.

Jotkut teistä ovat jo alkaneet ymmärtää tämän yksinkertaisen totuuden. Koska olet heittänyt liian monia jumaluuksia alas niiden jalustalta tai elämän olosuhteiden vaikutuksesta, pelkäät menettää kiintymyksesi jälleen kerran johonkin. Siksi monet teistä lähestyvät epäilyllä todellista Jumalaa, joka asuu sydämessänne ja yrittää luoda yhteyden kanssanne.

Älä pelkää. Vihdoinkin on tullut aika, jolloin sinun on tarkoitus tavata Jumalallisuuden todellinen ilmentymä. Sinun on tarkoitus tavata Jumala sisälläsi. Ja tämä tapahtuu vain heitettäessä jalustalta alas yksi väärä idoli toisensa jälkeen.

Älä pelkää. Aina on olemassa kriteeri, joka auttaa sinua erottamaan todellisen Jumalan monista vääristä jumalista ja jumalattarista.

Ja sinä itse aina tiedät, kun kohtaat todellisen Jumaluuden ilmennyksen elämässäsi.

Kun olet tyyni, rauhallinen ja täynnä Jumalallista rauhallisuutta sydämessäsi, kukaan maailmassa ei pysty vakuuttamaan sinua siitä, että et ole löytänyt todellista Jumalaa.

On mahdotonta pitää sitä miksikään muuna. Monet teistä kuitenkin yhä etsivät ja löytävät vääriä jumalia ja epäjumalan kuvia.

Kuinka voit löytää yhden tosi Jumalan sydämestäsi menettämättä tietäsi?

Totuus on, ettet voi löydää tosi Jumalaa, ennen kuin hylkäät väärät jumalat ja kaikki mahdolliset kiintymykset maailmaasi. Jos yrität löytää Jumalan toteuttaaksesi jonkun halun tai ominaistuutesi, et kykene löytämään oikeaa Jumalaa. Et voi löytää todellista Jumalaa, ennen kuin pyrit Häntä kohden kaikesta sydämestäsi, kunnes luovut jokaisesta ihmisen hartaasta halusta, mukaan lukien hartaasta halusta palvoa Jumalaa.

Sinun on vaikea uskoa ja ymmärtää tätä, mutta monet ihmiset korvaavat todellisen uskon Jumalaan jumaluuden sokealla palvonnalla.

Jumalan ulkoisella palvonnalla ei ole mitään yhteistä Jumaluuden sisäisen palvonnan kanssa. Ja Jumalan ulkoinen palvonta on vain ensimmäinen, aivan ensimmäinen askel matkalla todelliseen Jumalallisuuteen, olentoon sinun sydämesi valtaistuimella. 

Jokaisen teistä on tultava Jumalan luo. Jokainen teistä tulee väistämättä Jumalanne luo, olennon sydäntenne valtaistuimella. Kuitenkin, jokainen teistä etsii kuitenkin monia jumalia, jotka elävät temppeleissä ja kirkoissa, pagodoissa ja moskeijoissa.

Sinä tulet etsimään Jumalaasi pitkän aikaa. Ja tulet löytämään Hänet yhtenä kauniina päivänä, kun näyttää siltä, että elämäsi on sinulle merkityksetön, kun et ole enää kiintynyt mihinkään maailmassasi. Palaat takaisin, mistä aloitit elämäsi, ollessa löysässä päässä perheestäsi tai työstäsi tai muusta, mikä oli sinulle tärkeää ja joka on mennyt. Ja sillä hetkellä, kun maailmassasi ei ole mitään, johon tuntisit kiintymystä, käännät silloin silmäsi taivasta kohti viimeisessä toivoessasi ja sanot sydämessäsi:

“Herra, auta minua, Herra. Tiedän, että olet olemassa. Tiedän, että kuulet minua. Uskon Sinun Voimaasi ja Sinun Armoosi. Rakastan sinua, Herra, ja uskon, että kaikki mitä olet minulle tehnyt, oli vain välttämätöntä minulle tullakseni luoksesi. Herra, anna minulle anteeksi kaikki mitä tyhmyyteni kautta tein. Minä kiitän Sinua, Herra, sinun Opetuksestasi ja että annoit minun käydä läpi kaikki testit ja tulla ulos niistä uskon kanssa. Herra, auta minua löytämään Sinut ja etten eroa Sinusta koskaan elämässäni.”

Tuona hetkenä sinulle näyttää, että Taivaat ovat avautuneet. Tunnet sen, mitä et ole koskaan tuntenut elämässäsi. Ymmärrät, että kaikki mihin olet pyrkinyt, sinulla jo on ja sinulla on aina ollut. Ja kaikki tämä on sinun sisälläsi, sydämessäsi, mutta et halunnut nähdä sitä ja kuulla sitä ennen tätä hetkeä elämässäsi, kun korvasi alkoivat kuulla ja silmäsi avautuivat.

MINÄ USKON ja MINÄ TOIVON,  että jokaisella teistä oli tai tulee olemaan tällainen kokemus. Ja minä toivon, että tämä kokemus jättää niin lähtemättömän jäljen sieluunne, että pysytte aina sopusoinnussa Jumalan kanssa tämän elämänne loppuun saakka. Ja mihin tahansa vaikeaan elämän tilanteisiin jouduttekin, ette tule moittimaan Jumalaan ja syytämään Häntä epäonnesta ja vaikeuksista. Tulette ymmärtämään ja hyväksymään, että te itse olette ainoa moitittava epäonnesta ja ongelmista, koska olitte täynnä ylpeyttä ja tietämättömyyttä, ja tietämättömyys peitti silmänne. 

Olen iloinen siitä, että puheemme tapahtui tänään.  Ja olen iloinen, että pystyi tuomaan tietoisuuteenne  sen tilan, joka saa teidät voittamaan itsenne ja nousemaan Jumalan luo. 

MINÄ OLEN Shiva, epätodellisen tuhoaja teissä.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina