Puhe opetuslapsen Polusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe opetuslapsen Polusta

Puhe opetuslapsen Polusta

Rakastettu Djwal Kul, 11. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN Djwal Kul. Olen tullut uudestaan, koska nyt on minun vuoroni antaa sinulle ohjeeni.

En usko, että se, mistä puhun, on sinulle uutta. On hyvin todennäköistä, että tunnet tämän Opetuksen jossain määrin. Mutta tietämyksen asettumiseen on tarpeellista päivittää sitä jatkuvasti ja näyttää Totuus eri näkökulmista.

Olen tullut Rakkauden säteelle. Tämän sydämeni laadun ansiosta pystyin edistyä merkittävästi henkisellä Polullani viimeisen inkarnaationi aikana Maan päällä.

Tiedät, että on ihmisiä, jotka haluavat mieluummin hankkia tietoa, joka tulee jossain mentaalisessa muodossa, ja he uskovat, että he tällä tavalla saavat Jumalallisen viisauden. Toiset ihmiset haluavat vahvistaa Uskoaan, ja valtavien ponnistelujen avulla he pakottavat itsensä seuraamaan Vihkimysten Polkua.

Olen valinnut lyhimmän polun – Rakkauden Polun. En kadu sitä, että palvelen tällä säteellä, koska Rakkaus on avain, ja ilmaisemalla vain tätä ominaisuutta, voit ymmärtää Jumalallisen Totuuden ja vahvistaa Uskoasi. Näin tehdessäsi koet vain Rakkautta ja iloisesti seuraat Polkuasi.

Nyt kun olen kertonut sinulle vähän Polkustani, haluaisin koskettaa toista näkökulmaa edistymisestäsi Polkua pitkin. Juuri ennen tämän viestin lähettämistä muistin, että vielä yhtä erittäin tärkeää aihetta ei oltu käsitelty, ja joka tietysti on tarpeellista paljastaa sinulle annetussa Jumalallisessa tilaisuudessa. Puhun omistautumisestasi Opettajaan.

Ajassanne ja maissa, joissa näitä Viestejä levitetään, ei kuule opetuslapseuden Polusta kovin usein. Uskotaan, että on olemassa parempia ja nykyaikaisempia polkuja, jotka mahdollistavat valaistumisen saavuttamisen hyvin nopeasti ilman jonkun muun apua.

Rakkaani, Jumala ei halua rajoittaa vapauttasi, ja voit etsiä totuuttasi mistä tahansa maapallon paikasta ja käydä läpi kummallisimmat (mielestämme) käytännöt ja palvonnan. Se on sinun valintasi ja vapaa tahtosi.

Kuitenkin, opetan teille vanhanaikaista tapaa, Polkua, jota ihmiskunta on seurannut monien miljoonien vuosien ajan. Ja koko tänä aikana Polku ei ole koskaan pettänyt, paitsi kun seuraat väärää gurua, väärää mestaria.

Muissa tapauksissa tämä Polku on ollut aina käytössä kaikkina aikoina Veljeskunnalla. Ja sinun ajallasi tämä Polku on avoinna.

Aikaisemmin, vanhoina aikoina, oli hyvin vaikeaa löytää Mestarisi. Tiedät Tilopan ja Naropan tarinan. Olet kuullut monia tarinoita Guru-chela-suhteista. Teidän aikananne informaatio virrat ovat tulleet niin kyllästetyiksi, että on erittäin vaikeaa orientoitua tässä informaation valtameressä.  Ja monet omistautuneet palvelijat ja Totuuden etsijät antavat periksi kiusaukselle ja joutuvat loukkuun yhdestä huijarista toiselle, jotka kaikki kutsuvat itseään guruiksi.

Annan sinulle yhden kriteereistä, joita voit käyttää valintaa tehdessäsi. Yritä ymmärtää, mihin opetuslasten ketjuun guru kuuluu, jota aiot seurata. Onko olemassa ketään mestareita, joita hän seuraa, ja jos on, keitä he ovat?

Meidän Polkua, Viisauden Mestareiden Polkua, opettivat monet yksilöt, jotka olivat tunnettuja maailmassasi. Heidän joukossaan olivat Jeesus, profeetta Mohammed, Gautama Buddha, Lao Tzu, Konfutse, Pythagoras ja muut.

Mitä ihmiskunnan Mestareiden listaa gurusi seuraa, se guru, jota sinä päätit seurata?

Uskokaa minua. On olemassa hyvin testattu polku, polku, jota monet ovat seuranneet. Kukaan ei kiellä sinua etsimästä omaa polkua ja seuraamaan sitä. Mutta pidän velvollisuutenani varoittaa sinua vaaroista, joita seuraa tuntemattoman polun seuraamista. Ja tunnen monia totuuden etsijöitä, joilla oli ylpeys seurata heidän omaa polkuaan.

Näin heidän katumuksensa, kun he ilmestyivät Karman Neuvoston eteen, ja Karman Neuvosto sai heidät tiedostamaan luomansa karman, jonka he olivat luoneet. Tämä johtuu siitä, että kun seuraat itse tuntematonta polkua, se on sinun karmasi, sinun oma kokeilusi ja valintasi. Mutta kun johdat muita ihmisiä, karmasi kasvaa moninkertaisesti.

Laki on erittäin ankaraa niille, jotka julistavat itsensä hengelliseksi opettajaksi ja antavat toisten seurata heitä. Se muistuttaa sokeiden ihmisten kulkueita, kun yksi sokea kertoo muille, mitä hän näkee, ja he uskovat häntä ja seuraavat häntä. Tulos on tiedossa. He eivät voi mennä pidemmälle kuin ensimmäinen katuoja, jota he lähestyvät.

Siksi, älä ole kuin nämä sokeat ihmiset. Ohjaa elämääsi viisaalla säännöllä: Älä koskaan luota henkilöön, joka on löytänyt oman tiensä Jumalan luokse. Anna hänen todistaa, että hänen polunsa ei johda ei-mihinkään.

Sanon teille, että on olemassa testattu Polku. Sanon teille, että jokaisella maailman uskonnolla on lausuntoja, jotka osoittavat kyseisen Polun.

Nyt haluaisin käyttää tilaisuutta ja tuodakseni esiin toisen asian. Tämä kysymys koskee henkilökohtaista suhdettasi Jumalan kanssa. Tärkeintä sinulle on löytää sisäinen harmonia Jumalallisen maailman kanssa. Kun sydämesi kompassi toimii, et pelkää mitään kiusausta illuusion maailmasta. Sydämesi tietää Totuuden. Kun olet ehdottoman Rakkauden tilassa kaikkea kohtaan ympärilläsi, se on tämä tila, joka mahdollistaa sinulle, että näet Totuuden. Ota kiinni elämäsi onnellisista hetkistä. Jumala antaa niitä sinulle. Ja sillä hetkellä, kun koet ehdotonta Rakkautta kaikkia eläviä olentoja kohtaan, voit kysyä itseltäsi minkä tahansa kysymyksen, ja saat vastauksen Korkeammalta Itseltäsi.

Mitä enemmän informaatiota ja mitä enemmän on erilaisia vastasyntyneitä guruja maailmassa, sitä enemmän sinun tulisi elää elämääsi vastausten mukaan, jotka tulevat olemuksesi sisältä. Tämä on se ominaisuus, jota sinä tarvitset. Erottamiskyvyn lahja on se, mitä sinun tulisi rukoilla ennen kaikkea Jumalalta, ei materiaalisia onnea tai illuusion päämääriä. 

Yritämme saada kiinni mahdollisimman monia sieluja illuusion valtamerestä, kun taas vastustavat voimat yrittävät vangita mahdollisimman monia sieluja kuljettaakseen heidät pois Polulta.

Älkää altistako sokeasti itseänne pimeyden hengille. Oppikaan näkemään heidän petomaiset luonteensa ja henkilökohtaiset kiinnostuksensa Jumalaa ja rakkautta koskevien sanojensa takana.

Tämänpäiväinen puheeni ei ollut kovin iloinen, mutta luulen, että siitä tulee olemaan hyötyä monille.

MINÄ OLEN Djwal Kul.  Rakkaudella MINÄ OLEN.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina