Puhe Vihkimyksien Polusta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Puhe Vihkimyksien Polusta


Puhe Vihkimyksien Polusta

Lord Maitreya,  19. huhtikuuta 2006

MINÄ OLEN Maitreya, olen tullut luoksenne jälleen kerran Lähettilääni kautta. MINÄ OLEN tulossa uusien ohjeiden kanssa, jotka haluan antaa tänään.

Kuten aina, olen hyvin iloinen tapaamisestamme. Ja riippumatta siitä, kuinka vaikeaa meille se onkaan ja kuinka paljon ponnistelemme luodaksemme yhteytemme,  kaikki ponnistuksemme palaavat niiden tietoisuuksienne muutoksissa, joita odotamme teiltä ja joita te olette jo alkaneet oivaltamaan.

Joten tänään, kuten aikaisemmin, tulen antamaan teille tiettyä tietoa ja informaatiota liittyen teidän Vihkimyksien Polkuunne.  Polku, jota kehotan teitä seuraamaan, eroaa monista asioista, joita kohtaatte jokapäiväisessä elämässä. Tämä Polku eroaa opetuksista, joita kohtaatte päivittäisessä elämässänne.

Minun täytyy kertoa teille, että olette tietoinen Vihkimyksistä, joita teillä on elämässä vasta, kun olette saavuttaneet tietyn tietoisuuden tason. Siihen asti olette kuin teini-ikäiset, kompastellen riehuen ja leikkien elämän vesillä. He eivät ymmärrä aikuisten elämää, eivätkä ole tietoisia koko elämän monimutkaisuudesta ja tulevasta elämän kulusta.

Jokaisen olennon elämässä tulee hetki, kun hän ymmärtää yhteytensä Korkeimpaan ja että hänen tulisi aloittaa tietoisesti Vihkimyksien Polun seuraaminen.  Yhteiskunnan tila on tehnyt tietoisen Vihkimyksien läpikäymisen mahdottomaksi viimeisten vuosisatojen aikana, erityisesti Lännessä. Ihmiset unohtivat Mysteerien Koulut ja tiedon, joka annettiin näissä Kouluissa. 

Siksi meidän tehtävämme ja meidän Lähettiläämme tehtävä on muistuttaa teitä Vihkimyksien Polusta ja aloittaa uudelleen menneiden aikojen Vihkimyksien Polun perinteet. Me yritämme antaa teille tarvittavat tiedot liittyen Vihkimyksien Polkuun, mutta jokainen teistä läpäisee omat vihkimykset henkilökohtaisesti ilman että jätätte tavallista elämää; ja tämä tulee olemaan meidän uusien toimiemme erityinen piirre.

Me toivomme, että tämä uusi mahdollisuus otetaan käyttöön Lännessä tässä ajassa. Sinun ei tarvitse etsiä opettajia merten takaa tai mennä Maan ääriin löytääksesi heidät.

Toistan teille vielä kerran, että juuri ne asiat tapahtuvat teille, jotka annatte tai sallitte tietoisuudessanne. Ei ole välttämätöntä mennä Maan ääriin päästäksenne Mysteerien kouluuni, koska uusi aika ja uudet mahdollisuudet ovat tulleet. Juuri ne asiat tapahtuvat, jotka tunnustatte tietoisuudessanne. Jos hyväksytte tietoisuudessanne, että voitte kommunikoida kanssani ja muiden Viisauden Mestareiden kanssa, se tulee tapahtumaan aikaisemmin tai myöhemmin elämässänne. Tulen suoraan teidän tykönne, tai minä tulen luoksenne vihollistenne, ystävienne ja sukulaistenne kautta; ja annan teille ne opetukset, joita tarvitsette.

Kaikki on tullut helpommaksi. Ihmiskunnan parhaiden edustajien saavuttama tietoisuuden taso sallii teille mahdollisuuden kommunikoida kanssamme, jopa että voitte pysytellä suurkaupunkien olosuhteissa. Kaikki mitä tarvitsette on maksimaalinen eristäytyminen ulkoisista äänistä ja ärsykkeistä. Sinun pitäisi oppia kuuntelemaan tuntemuksiasi. Sinun pitäisi erottaa värähtelyt. Sinun pitäisi kuunnella niitä ajatuksia, jotka tulevat mieleesi ja erottaa toisistaan ajatukset, jotka minä lähetän sinulle, ja ajatukset, jotka ilmestyvät mielessäsi tai tulevat mieleesi mentaali tasolta. 

Sinä vierailet luokissani sinun sisälläsi, kun olet rauhallisessa hiljaisessa paikassa, jossa kukaan ei häiritse sinua. Kaikki, mikä estää viestintäämme, on sinun värähtelyjesi tasossa. Niinpä, voin tulla suoraan sinuun ja aloittaa kommunikoinnin kanssasi, kun pystyt nostamaan väräjhtelyjäsi  rukousten tai meditaation avulla tasolle, jossa mitkään ihmisen ajatukset ja tunteet eivät voi häiritä sinua.

Saat sen mihin olet suuntautunut. Älä ole hämmentynyt tai pettynyt, jos epäonnistunut saada yhteyttä ensimmäisellä tai edes toisella kerralla. 

Sinun pyrkimyksesi ei pitäisi jättää sinua. Joskus saattaa kestää merkittävä aika sisäisen yhteyden muodostamiseen. Mutta heti kun saat mahdollisuuden suoraan viestintään kanssani, se toimii merkkinä siitä, että olet astunut Kouluuni ja läpäissyt kaikki tarvittavat sisäänpääsykokeet. Mutta heti kun astut kouluun, elämäsi alkaa mennä pilalle tavanomaisen ihmisen logiikan kannalta. Se johtuu siitä, että ainoa ero vihityn ja tavallisen ihmisen välillä on heidän tietoisuutensa tasossa. Ja mitä syvällisemmin ymmärrät, että kaikki ympärilläsi on illuusiota, sitä korkeampia vihkimyksiä saavutat.

Tietoisuutesi taso on se mistä minä olen kiinnostunut. Olen valmis antamaan sinulle vaikeimmat testit, jotta voit saavuttaa tämän uuden tietoisuuden tason. Kaikkien testien tarkoituksena on riistää sinulta mikä tahansa kiintymys ympärilläsi olevaan aineelliseen maailmaan. Kun te vapaaehtoisesti ja minun apuni kanssa, olette luopuneet  aineellisen maailman kiintymyksistä, teistä tulee vihittyjä, joille voin paljastaa ikiaikaisen tiedon maailmankaikkeuden organisaatiosta.

Jos et ole saanut tarvittavaa vihkimyksien astetta, et ymmärrä edes yksinkertaista tietoa, riippumatta siitä, miten yrität. Kuulet sanat, mutta nämä sanat eivät pääse tietoisuuteesi. Maailmassasi on paljon tietoa ja informaatiota. Kuitenkin vain ne, joilla on edistynyt tietoisuus, voivat käyttää tätä informaatiota. Se on samanlaista kun jos tietokone annetaan apinalle: sen tietoisuuden taso ei salli sen käyttää sitä asianmukaisesti. Valitettavasti, kun annamme tietoa ja katsomme miten käytätte sitä, useimmat teistä muistuttavat näitä apinoita.

Koko maailma on kirjaimellisesti täynnä informaatiota ja tietoa. Mutta harvat voivat käyttää tätä tietoa. Vain harvat ovat läpäisseet tarvittavat vihkimykset ja saavuttaneet tietyn tason tietoisuutensa kehityksessä tämän inkarnaation tai aikaisempien inkarnaatioiden aikana.  Vain henkilökohtaiset saavutuksenne määrittävät vihkimyksienne asteen. Vihkimystä on mahdotonta ostaa. On mahdotonta, että joku kävisi läpi teidän vihkimykset teidän puolestanne.

On kuitenkin ihmisiä, jotka ovat läpäisseet vihkimyksensä  ja ovat guruja sinulle; he ovat niitä, jotka voivat antaa oikean suunnan pyrkimyksiesi vektorille.

Kun chela on valmis, opettaja tulee. Joten vain ne teistä, jotka ovat valmiita sisäisesti, voivat saada tarvittavat tiedot ja löytää ja huomata ne maamerkit Vihkimyksien Polulla, jotka voivat johtaa teidät oikealle Polulle. 

Siksi, kuten aina, kehotan teitä kääntymään sisäänpäin  ja katsomaan itseänne, koska vain teidän epätäydellisyytenne ja kiintymyksenne erottavat teidät tietämyksestä eivätkä salli teidän tulla opetuslapsikseni.

Olen iloinen voidessani tavata teidät tänään. Ja olen kertonut teille uudesta tilaisuudesta, joka odottaa niitä, jotka ovat valmiita ja pyrkivät.

MINÄ OLEN Maitreya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina