Rauha Maan päällä riippuu tietoisuuden tasosta, jonka Jumalan parhaat pojat ja tyttäret pystyvät manifestoimaan.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Rauha Maan päällä riippuu tietoisuuden tasosta, jonka Jumalan parhaat pojat ja tyttäret pystyvät manifestoimaan.


Rauha Maan päällä riippuu tietoisuuden tasosta, jonka Jumalan parhaat pojat ja tyttäret pystyvät manifestoimaan.

Rauhan Elohim, 4. tammikuuta 2010

MINÄ OLEN Elohimin rauha.

Olen tullut luoksesi halulla vahvistaa rauhaa maailmassanne. Tiedän, että maailmassanne edelleen kokee epätäydellisiä tietoisuuden ilmentymiä, kuten sotia ja väkivaltaa. Tiedän, että kaikki tämä tapahtuu maailmassanne. Siksi olen tullut luoksenne tänä päivänä vuoden alussa.

Toin sinulle toivoni ja luottamukseni siihen, että kaikki muuttuu Maailmassanne. Sodat ovat väliaikainen ilmiö ihmiskunnan historiassa. Tietysti olette opiskelleet historiaa ja voitte kertoa minulle, että koko historia koostuu sodista, valloituksista, väkivallasta ja verenvuodatuksesta.

Tiedän tämän, rakastetut. Mutta tiedän myös, että kaikki tämä on väliaikainen ilmiö ja epätäydellisen tietoisuuden ilmentymä.

Tiedän myös, että jokainen teistä, joka asuu Maan päällä, on osa mitä tahansa verenvuodatusta, joka tapahtuu Maassa. Tietyllä tasolla te kaikki olette yksi energiajärjestelmä. Missä yksi henkilö antaa tietä vihalle ja aggressiolle, syntyy negatiivisen energian keskus. Tämä negatiivinen energia etsii paikkaa maapallolta, jossa se voi ilmaista itseään.

Ette voi sanoa, että vain sodassa mukana olevat ovat syyllisiä sotiin ja väkivaltaan. Ei, se on ainoastaan ihmiskunnan tietoisuuden yleisen epätäydellisyyden manifestaatio.

Tämän vuoksi kutsun teitä osoittamaan rauhaa sydämissänne. Kun tulette kykeneväksi hallitsemaan itseänne täydellisesti, kun pystytte olemaan täydellisen tasapainon tilassa, kun kaikki ympärilläsi tuhoutuu, niin Ylösnousseet Mestarit (ja minä henkilökohtaisesti) pystymme kaatamaan rauhan kultaista öljyä planeetalla. Me sammutamme kaiken jännityksen keskittymän. Kaikki tämä voidaan tehdä, rakkaani, ja kaikki tämä on realistista. Tarvitsemme vain fyysisen tason astian, henkilön, joka on inkarnoitunut ja kykenevä johtamaan rauhan energiaa kiinteään maailmaanne.

Kyllä, tämä näyttää erittäin helpolta, mutta on todella vaikeaa saavuttaa tietoisuuden taso maailmassanne, jossa pystytte johtamaan täydellistä Jumalallisen rauhan tietoisuutta koko elämänne ajan tai ainakin jossakin osassa elämäänne.

Siksi maailmassanne käydään edelleen sotia ja on väkivaltaa. Haluaisin teidän aloittavan tänään miettimään, mitä te henkilökohtaisesti voitte tehdä rauhan vuoksi.

Toistan vielä kerran, että jokaisessa teistä on jotain läsnä, mikä sallii aggressiivisuuden pysyä maailmassa. Emme pysty välittömästi saavuttamaan uutta tietoisuuden tilaa, vapaana aggressioista tai halusta rangaista. Itse asiassa tämän tietoisuuden juuret ulottuvat vuosisatojen taakse aikaa, jolloin ihmiset olivat jo kadottaneet tietoisuudessaan Jumalalliset mallit. Heistä alkoi tuntua, että Jumala oli liian hidas rankaisemaan niitä, joita heidän mielestään pitäisi rangaistava.

Illuusiosta tuli niin tiheää, että ihmiset menettivät Jumalallisen näkemyksen ja Jumalalliset ohjeet. He päättivät korvata Jumalallisen oikeudenmukaisuuden omilla teoillaan.

Heidän mielestään pahaa oli rangaistava, ja jos he eivät tekisi sitä, niin kuka sitten tekisi?

Ensimmäisen Jumalan nimissä, oikeudenmukaisuuden ja hyvyyden nimissä tapahtuneen murhan karma on sotkeutunut näiden lukemattomien vuosituhansien aikana, että on mahdotonta pysäyttää tämän karman toteutumista hetkessä. Kaiken karman, ollen energiaa muodoltaan, täytyy kuluttaa itsensä loppuun.

Siksi on mahdotonta lopettaa väkivaltaa huomenna koko maailmassa. Siitä voidaan haaveilla, siihen voidaan pyrkiä, mutta väkivallan karman on tyhjennettävä itsensä.

Mutta tiedätte, että karman paluu voi tapahtua monin eri tavoin. Väkivallan karma voi palata luoksenne kolmannen maailmansodan muodossa. Mutta tämä voidaan estää, jos riittävä määrä yksilöitä päättää lujasti olla tekemättä väkivaltaa elämässään ja jos he kääntävät toisen poskensa aina, kun heitä lyödään poskelle. Jos riittävä määrä yksilöitä pystyy ilmaisemaan tällaista tietoisuuden tasoa, silloin väkivallan ja sotien karma tulee sammumaan rauhan ominaisuuksia manifestaatioiden avulla näiden ihmisten sydämissä.

Puhun Kristuksen ja Buddhan tietoisuuden tasosta. Vain tällä tietoisuuden tasolla on mahdollista hankkia sisäisen rauhan ja rauhan ominaisuudet täysimittaisesti.

Siksi kutsun teitä täydentämään tietoisuuttanne palvellaksenne maailmaa kuten Jeesus palveli inkarnaationsa aikana 2000 vuotta sitten.

Maailma tarvitsee palvelustanne. Rauha maan päällä riippuu tietoisuuden tasosta, jonka Jumalan parhaat pojat ja tyttäret pystyvät ilmaisemaan Maan päällä. Nyt teidän aikanne on tullut, aika, jolloin teidän on tehtävä se. Emme voi lykätä sitä enää.

Tulin tänään luoksenne hyvillä uutisilla koskien rauhaa Maan päällä. Tämä rauha riippuu täysin teistä, sisäisestä rauhastanne, jonka teidän on saavutettava omilla ponnisteluillanne.

MINÄ OLEN Elohimin rauha.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina