Rosari Karma Jooga

      Kommentit pois päältä artikkelissa Rosari Karma Jooga

Rosari
”Karma Yoga”[1]

screen-shot-2016-10-15-at-8-11-08-pm

OM NAMACH SHIVAYA! [2]

Rakasta ja palvele koko ihmiskuntaa. Auta jokaista. Ole onnellinen.

Ole kohtelias. Ole lannistumattoman ilon lähde.

Tunnista Jumala ja hyvyys jokaisissa kasvoissa.

Ei ole yhtäkään pyhimystä ilman menneisyyttä eikä syntistä ilman tulevaisuutta. Ylistä jokaista.

Jos et voi ylistää jotakuta, anna hänen mennä pois elämästäsi. Ole alkuperäinen. Ole kekseliäs. Ole rohkea.

Ole rohkea yhä uudestaan ja uudetaan.

Älä jäljitele. Ole vahva. Seiso suorassa. Älä nojaa toisten kainalosauvoihin. Ole oma itsesi. Kaikki täydellisyys ja jokainen jumalallinen hyve on piilotettuna sinussa – paljasta ne maailmalle. Viisaus myös on jo sinussa. Anna sen loistaa esiin. Anna Jumalan armon vapauttaa sinut. Anna elämäsi olle kuin ruusun – hiljaisuudessa se puhuu tuoksun kielellä.

JAI MAHAMAYA KI JAI![3] 
JAI MAHAMAYA KI JAI!
JAI MAHAMAYA KI JAI!

OM NAMACH SHIVAYA!
Оm

Karma Jooga on Henkinen Polku

OM NAMACH SHIVAYA!

 1. Työllä, jonka aiomme tehdä ei ole vain materiaalista tavoitetta. Se tulee olemaan teissä missä ikinä olettekaan, jopa sen jälkeen kun sinä jätät tämän ruumiin ja astut toiseen maailmaan. Tämä työ pysyy kanssasi ja sinä hyödyt siitä. Mitä tahansa puutarhaa sinä viljelet ja mitä tahansa siemeniä kylvät täällä, tulet saamaan ne myös siellä.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Tämä on hengellistä työtä, ei materiaalista. Tämä ei ole minun työni, ja se ei ole sinun, tämä on koko kosmoksen työtä, jopa koko universumin. Vietä tämän työn parissa niin paljon aikaa kuin voit, tästä on hyötyä sinulle tulevaisuudessa. Mitä enemmän aikaa ja energiaa vietät tässä, sitä suurempi hyöty tulee siitä olemaan sinulle. Tämän vuoksi, myös terveytesi tulee paremmaksi, sinulla tulee olemaan hyvä ruoansulatus, ja terveellinen uni, mielesi tulee puhdistumaan.

JAI MAHAMAYA KI JAI

 1. Jokaisen velvollisuus on olla huomaavainen ja olla tekemättä turhia asioita. Tee velvollisuutesi! Älä ole tyhjän panttina. Tämä on Toiminnan aikakausi! Suorita Karma-Joogasi! Näyttä maailmalle ihanteellisia tekoja! Palvelu ihmiskunnalle on palvelua Jumalalle ja Jumalan palvontaa!

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Siksi sinun ei pitäisi koskaan pelätä vaikeaa työtä. Meidän on tehtävä kaikki mikä tahansa on tarpeellista. Ei mikään työ ole alhainen tai huono tässä maailmassa, jos se tehdään oikeassa hengessä!

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Ainoastaan Karman avulla voit täydellistää itsesi. Siksi ihmisen ei pitäisi epäröidä minkään työn kanssa – on se sitten hänen arvoisensa tai ei, oli se siten iso tai pieni. Ei ole olemassa pahaa työtä, työ on työtä..

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Opettele puhumaan vähemmän ja työskentelemään enemmän. Tämä on henkisen harjoittamisen kenttä. Karma on korkein täydellistymisen polku.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. On hyvä asia – saada ihmiskeho. Kuka tahansa tulee maailmaan hänen täytyy tehdä työtä. Laiska, vaikka elääkin, on kuin kuollut. Jokaisen, joka on syntynyt täytyy tehdä työtä menestyäkseen.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Sinun on oltava huolellinen, sinnikäs ja ahkera. Toimettomuus ja laiskuus ovat tuhoisia. Laiska henkilö on kuin ruumis. Vain ne, jotka työskentelevät aktiivisesti, todella elävät todellisuudessa.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Työ on jokaisen velvollisuus, riippumatta siitä, ovatko he ovat köyhiä tai rikkaita, vanhoja tai nuoria, miehiä tai naisia. Jos jotain on tehtävä ei pitäisi olla epävarmuutta siitä, onko tämä työ arvokasta tai ei, se pitäisi tehdä. Jos korkeassa asema oleva mies on valmis suorittamaan minkä tahansa palveluksen – jopa alimman palvelun – hän näyttää esimerkkiä muille.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Työskentelemällä kovasti, ihminen voi saavuttaa rauhan itsessään ja maailmassa ympärillään. Jos jokainen työskentelee ahkerasti ja rakkaudella, rauha tulee saavuttamaan koko maailman.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

OM NAMACH SHIVAYA!
Оm

Totuus, Yksinkertaisus ja Rakkaus

OM NAMACH SHIVAYA!

 1. Ne jotka tulevat tänne heidän ei tulisi olla laiskoja. Kaikkien täytyy olla valmiita tekemään työtä. Haluaisin todella jokaisen olevan rohkea, energinen ja ahkera. Älä koskaan menetä rohkeutta.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Koska olet tullut tähän maailmaan, sinun tulee pyrkiä saamaan saavutuksia ja jotta voisit saavuttaa menestystä sinun täytyy työskennellä ahkerasti. Työ vaatii vankkaa uskollisuutta. Tule rohkeaksi ja johda muita myös rohkeuteen.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. En tarvitse tuhansia tai miljoonia seuraajia. Jopa yksi on tarpeeksi. Yksi täydellinen olento riittää muuttamaan maailman. Rama, Krishna, ja Jeesus eivät olleet moni. Oli vain yksi Rama, vain yksi Krishna ja vain yksi Kristus; ja he muuttivat maailman.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Buddha myös oli vain yksi ja hän muutti maailman. Minä kerron sinulle näistä asioista, jotta ymmärtäisit, ettei määrä ole pääasia. Yksi valon kipinä on riittävä valaisemaan koko universumin.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Ajat tulevat muuttumaan, joten sinun täytyy päättää sydämessäsi olla ahkera ja rohkea. Ne, jotka ovat henkisesti vahvoja kuten teräs, ovat lähellä päivännousua. Tulla henkisesti vahvaksi ei tarkoita, että olisit tyly ja sydämentön. Tulla vahvaksi tarkoittaa kasvaa nautinnon ja tuskan yli, kuuman ja kylmän tuolle puolen.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Luomakunta on valtava ja opetuksia on olemassa paljon. Noudata yhtä periaatetta – Totuuden, Yksinkertaisuuden ja Rakkauden periaatetta. Elä Totuudessa, Yksinkertaisuudessa ja Rakkaudessa ja harjoita Karma Joogaa.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Tämä, enemmän kuin toiset,on käänteentekevän suuren tuhon aika (yuga). Ihminen on tullut hänen alemman luontonsa orjuuttamaksi. Olen tullut ohjaamaan ihmiskunnan korkeammalle Polulle. En kuulu mihinkään tiettyyn uskontoon, vaan kunnioitan kaikkia uskontoja. Etsin koko ihmiskunnan kohottamista.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Korkeampi Itse ihmisissä on kehityttävä ja alemman luonnon lumous haiduttava. Se hävitettään maissa ympäri maailmaa muuttamalla ihmiskunnan  sydämet.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Nyt sinun tulisi ymmärtää, että sinun täytyy elää Totuudessa, Yksinkertaisuudessa ja Rakkaudessa ja levitettävä tämä viesti kaikkialle maailmaan.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Seurata ja osoittaa Totuuden, Yksinkertaisuuden ja Rakkauden polku on ihmisen korkein velvollisuus ja korkein Jooga.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

OM NAMACH SHIVAYA!
Оm

Karma Jooga is sinun ensimmäinen velvollisuutesi

OM NAMACH SHIVAYA!

 1. Tahdon kuvailla jälleen kuinka sinun täytyy olla uuttera työssäsi. Ahkera ja luova työ tarvitaan maailmassa joten sinun täytyy kokonaan keskittyä työhösi. Älä luisu taaksepäin, mutta sen sijaan etene. Jokainen askel, jonka otat, auttaa koko maailmaa.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Täytä velvollisuutesi korkeimmalla tavalla – korkeammalla kuin muut sadhanat, katumukset ja lepää. Sinun oma velvollisuutesi tulee ensin. Ahkeran työn tulos on onnellisuus ja laiskuuden tulos on tuska.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Tämän maailman ongelmat aiheutuvat toimimattomuudesta. Minä toistuvasti kerron tämän sinulle, että sinä olisit työteliäs ja hyötyisit siten.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Haluan teidän tulevan rohkeiksi sotilaiksi ja että paneudutte huolellisesti omiin velvollisuuksiinne! Tämä on teille hyväksi! Haluan nähdä maailman rohkeita ja sydämellisiä ihmisiä Todellisuudessa, ahkera septikko on nyt jopa parempi kuin laiska henkinen hypokriitti.  Haluan nähdä ihmisten vapautuvan, jotka ovat tulleet riippuvaisiksi materiaalisen maailman illuusioista.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Ihmisen erottamiskyvyn voima ja hänen verensä tulee heikoksi pyrkiessään kohti vääriä päämääriä. Ne, jotka väärinkäyttävät elämää, erehtyvät elämän tarkoituksen suhteen ja tulevat järjettömiksi aaseiksi kantaen taakkoja selässään.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Jokaisen teistä on viljeltävä sisässään suurta rohkeutta, jotta voittaisitte tämän ajanjakson vahingolliset vaikutukset. Ei ole ollut satoja Ramoja, Krishnoja, Kristuksia ja Moosekseja. Kuitenkin Heillä oli valtava vaikutus koko maailmaan.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Väsymätön työ on yksi Polun ominaisuuksista. Laiskuus on kuolema maassa. Vain tekemällä työtä voi voittaa karman. Kaikkien täytyy pyrkiä tekemään velvollisuutensa parhaalla mahdollisella tavalla ja velvollisuudesta ei tule laistaa.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Palvelus ihmiskunnalla on ensimmäinen velvollisuus. Näiden aikojen aikana epäinhimillisyys ja laiskuus ovat voimakkaasti kasvaneet, joten on tärkeää, että  työskentelet väsymättä ja et menetä sydäntäsi. Ole urhea, ole ahkera, työskentele kovasti ja omaa rohkeutta.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Minä etsin yhteistä hyvää kaikille ihmisille maailmassa. Kaikki mitä teet tulisi hyödyttää ihmiskuntaa. Pelastamalla ihmiskunnan, jokainen tulee pelastamaan itsensä.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Minä kerron sinulle uudelleen ja uudelleen, että turhapäiväinen laiskuus on kuin kuolema ja tuhoaa sinut. Laiska ihminen on taakka maalle; siten jokaisen täytyy työskennellä ahkerasti. Kuluta aikasi tehden työtä. Työ on elämä.   Työ on palvelua Jumalalle. Ihminen, joka kuluttaa aikansa laiskuudessa on kuin kuollut. Aika on tullut kun sinun täytyy tehdä työtä pelastuaksesi.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

OM NAMACH SHIVAYA!
Оm

Työ on sinun palveluksesi

OM NAMACH SHIVAYA!

 1. Karma Jooga on korkein tämän ajan henkinen harjoitus ja tulee vapauttamaan sinut.   Kirjoitukset julistavat, että jokaisen Yuga´n lopussa vain Karma Jooga tulee auttamaan sinua.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Kaikkien tulee luvata aina työskennellä ja palvella, ajattele hyvää ja tee hyvää! Pidä hyvät ajatukset mielessäsi.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Jos harjoitat hyviä tekoja ja suoritat hyviä toimia, sinulla tulee olemaan hyvä uni, hyvä ruokahalu ja pahat ajatukset eivät tule mieleesi. Muuten sinä aina tulet kritisoimaan muista. Laiskuudessa mielesi tulee aina olemaan ahkera toisia kritisoivien ajatuksien kanssa. Karma- teko – tämä on ainoa asia, joka voi heittää pois kaiken pahan.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Jokaisen tulisi unohtaa kansalaisuus: olemme yhtä täällä! Tämä on universaalinen perhe! Älä pidä mitään erottavaa ajatusta identiteetistä: hylkää eroavaisuuden tunteet! Palvele ihmisiä mielelläsi, ruumiillasi , ja aivoillasi – kaikella millä voit. Ei ole olemassa kasteja tai uskontunnustuksia täällä; täällä ei ole mitään eroavaisuuksia!

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Tehdä työtä, omata hyvät aikomukset ja omistaa elämä palvelemaan ihmiskuntaa on parasta. Ainoa vaatimus tällä polulla Jumalan luo on Karma Jooga palveluksen kautta.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Jokaisen täytyy levittää tätä viestiä. Enemmän ja enemmän ihmisiä täytyy  tulla tutuksi näiden ajatusten ja opetusten kanssa.  Jokainen maailman kulma täytyy herättää näihin sanoihin.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Se on minun toiveeni, että harmonia on tässä Universumissa. Suunnitelmani on rakkauden suunnitelma – sellainen missä leijona ja vuohi voivat juoda samasta lammesta.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Ensiksi annan sinulle Karma Joogan. Voit edetä vain Karma Joogan kautta, Karma Joogan avulla voi tehdä hyvää muille myös. Laiska ihminen ei voi tehdä karmaa, ja on kuin kuollut. Anna suuri tärkeys Karma Joogalle ja kehitä itseäsi. Kun laiskuus on pyyhitty pois tästä maailmasta, kaikki maailman surut ja ongelmat tulevat päättymään.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Ainoastaan kova työ voi tehdä ihmisestä voimakkaan ja energisen. Karma on ensimmäinen ja pääasia elämässäsi. Olen kertonut monta kertaa, että vain Karma Joogan kautta vapaus voidaan saavuttaa. Tässä ajassa, tämä on ainoa jooga, joka voidaan tehdä; se on ainoa tie edistymiseen ja itsen-oivaltamiseen.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Karma Jooga on ainoa jooga, joka tuo menestystä. Se on voimakas jopa vain vähän toteutettuna, se vapauttaa ihmisen surusta ja sairauksista. Ainoastaan tämä työ, joka hyödyttää suurinta osaa ihmisiä, on todelle kutsuttu Karma Joogaksi..

JAI MAHAMAYA KI JAI!

OM NAMACH SHIVAYA!
Оm

Karma Jooga on korkein Jooga!

OM NAMACH SHIVAYA!

 1. Tieteellinen edistys saavutettaan myös yksin karman avulla, kovan työn tuloksena. Ne, jotka löysivät atomin ja loivat hydrogeeni pommit työskentelivät myös epäitsekkäästi välittämättä ruuasta, unesta, kylmästä tai kuumasta. Ainoastaan tällä tavalla he saavuttivat päämääriään. He myös suorittivat joogaa.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Karma Joogan avulla suuria asioita voidaan saavuttaa. Sinä voit tuoda taivaan maan päälle. Sinä voit muuttaa koko luomakunnan.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Vain Karma Joogan kautta voit edetä elämässäsi, sydämesi puhdistuu, saat puhtaat ajatukset. Karma Jooga on myös hyväätekevä terveydellesi: tulet nukkumaan hyvin ja sinulla tulee olemaan hyvä ruokahalu. Ihminen jolla on hyväruokahalu ja syvä uni on aina terve, ja hyvällä terveydellä hän voi saavuttaa kaiken elämässään.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Olen kertonut sinulle aikaisemmin että on monenlaisia joogia, mutta Karma jooga on kaikista tärkein. Karma Joogan täytyy tulla ensin, sitten muun kaltaiset Joogat voidaan lisätä. Lord Raman nimessä edistykää, kehittäkää itseänne Karma Joogan kautta.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Lord Raman ja Lord Krishnan ajoista asti monia kirjoituksia on kirjoitettu. Kaikki ne kuvaavat Karma Joogan merkitystä ja opettavat sen suuruutta. Kristus oli Karma Yogi, ja profeetta Mohammed seurausi Karma Joogan polkua.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Ole inspiroitu! Kaikki te! Lord Raman nimessä, Karma Jooga opettaa sinulle miten viettää todellista elämää. Vain Karma Jooga voi muuttaa maailman. Toimettomuus on tuskan ja ongelmien syy.

JAI MAHAMAYA KI JAI!


 1. Työ on Suurta Joogaa, Ylintä Joogaa. Ellet ota tätä polkua se tarkoittaa vain ongelmien luomista itsellenne.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Toiminta on kaiken ilon lähde. Jatkakaa työskentelyä! Menkää eteenpäin, edistykää. Tehkää työtä viimeiseen henkäykseenne asti.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Maailma on väliaikainen. Voit löytää vakauden vain Karma joogan polulla. Vain toiminta voi tuoda ihmisen Jumalan luo ja antaa hänelle vapauden. Karman laki on niin syvä, ettei mitkään sanat ole riittävän suuria kuvaamaan sitä. Sinä päivänä kun Karma lakkaa planeetalla, se tulee olemaan  hajoamisen päivä (pralaya).

JAI MAHAMAYA KI JAI!

 1. Hengessä voimakkaimmat, te kaikki, jatkakaa työtä! Yksin Karman kautta te voitte muuttaa maailman! Tämä on ainoa tie.

JAI MAHAMAYA KI JAI!

OM NAMACH SHIVAYA!
Оm

Rakasta ja palvele koko ihmiskuntaa. Auta jokaista. Ole onnellinen.

Ole kohtelias. Ole lannistumattoman ilon lähde.

Tunnista Jumala ja hyvyys jokaisissa kasvoissa.

Ei ole yhtäkään pyhimystä ilman menneisyyttä eikä syntistä ilman tulevaisuutta. Ylistä jokaista.

Jos et voi ylistää jotakuta, anna hänen mennä pois elämästäsi. Ole alkuperäinen. Ole kekseliäs. Ole rohkea.

Ole rohkea yhä uudestaan ja uudetaan.

Älä jäljittele. Ole vahva. Seiso suorassa. Älä nojaa toisten kainalosauvoihin. Ole oma itsesi. Kaikki täydellisyys ja jokainen jumalallinen hyve on piilotettuna sinussa- paljasta ne maailmalle. Viisaus myös on jo sinussa. Anna sen loistaa esiin. Anna Jumalan armon vapauttaa sinut. Anna elämäsi olle kuin ruusun – hiljaisuudessa se puhuu tuoksun kielellä.

OM NAMACH SHIVAYA!
Оm

[1] Tämä Rosari on koottu Babaji´n lauseista, jotka on nauhoitettu Hänen elämänsä aikana Ashramissa Hairakhaníssa ja julkaistu kirjassa “Teachings of Babaji”. Opetukset on myös asetettu tänne: http://babajisamaj.org/, http://www.babaji.net/

[2] Vanha mantra OM NAMACH SHIVAYA sanskritin kielellä tarkoittaa “Minä tottelen Jumalaa ja turvaan Häneen”, tai “Sinun tahtosi toteutukoon”. “OM NAMACH SHIVAYA” toistaminen on polku Ylimmän Jumalan ykseyteen. (Jumalan nimenä tässä mantrassa on Shiva, Jumalan Ylin Ilmentymä).

[3] ”JAI MAHAMAYA KI JAI!” tarkoittaa “ Kunnia Jumalalliselle Voimalle!” tai “Kunnia Suurelle Ensimmäiselle Luovalle Energialle!” tai “ Ylimmän Äidin Voitto, Jumalallinen Voima!” Mahamaya on suuri universaalinen energia. Kun luetaan “Jai Mahamaya Ki Jai!” ryhmässä, ensimmäiset kolme sanaa “Jai Mahamaya Ki” voi ryhmän vetäjä lukea , kun taas viimeisen sanan “Jai” voi jokainen yhdessä lukea. Babaji opetti ääntämään Jai ( Jumalien ja suurten Opettajien kunnianosoitus) tällä tavalla : “Kun sinä sanot “Jai”, sano se niin, että Maa tärisee ja taivaat putoavat! Älä sano sitä kuin kuolleet ihmiset, ilman tahtoa ja voimattomasti. Sinulla tulee olemaan aikaa olla voimaton kun sinä kuolet. Lausu Jai rakkaudella ja innostuksella, niin että ihmiset ymmärtävät, että on olemassa joku, joka elää. Kun olet elossa, ole täynnä elämää, ole innostava, ole rohkea”.

[4] Yuga on aikakausi. On olemssa neljä Yugaa: Krita Yuga tai Satya Yuga – “kultainen aikakausi”, the Treta Yuga – “hopea aikakausi”, Dvapara Yuga – “pronssi aikakausi ” and  Kali Yuga – “rauta aika”. Jokaisessa Yuga´ssa Dharma (Univesaalinen Laki) heikkenee ja kärsimys lisääntyy.