Se riippuu yksinomaan itsestäsi, pystytkö antamaan Korkeammalle Itsellesi suotuisat olosuhteet keskustelulle

      Kommentit pois päältä artikkelissa Se riippuu yksinomaan itsestäsi, pystytkö antamaan Korkeammalle Itsellesi suotuisat olosuhteet keskustelulle


Se riippuu yksinomaan itsestäsi, pystytkö antamaan Korkeammalle Itsellesi suotuisat olosuhteet keskustelulle

Rakas Hilarion, 16. heinäkuuta 2006

MINÄ OLEN Mestari Hilarion, joka on tullut luoksenne  ohjeiden kanssa sisäistä työtä varten. Meiltä saatuja ohjeita on tarkoitus ajatella sydämenne hiljaisuudessa yhä uudelleen. Toimimme tietoisuutenne kautta; Yritämme laajentaa tietoisuuttanne  ja saattaa sen yli Totuudet, jotka ovat kiistatta todistaneet itsensä vuosisatojen ajan. Nämä Totuudet voitte testata sydämenne sisällä.

Kuuntele sydäntäsi. Etsi hiljaisuuden hetki, kun olet rauhallinen ja kaikki sisälläsi on täydellisessä, harmonisessa tilassa. Tällaiset hetket ovat hyvin harvinaisia, mutta näitä hetkiä tapahtuu jokaisen ihmisen elämässä. Jumala antaa sinulle näitä sisäisen hiljaisuuden hetkiä, että voit tietoisesti pyrkiä toistamaan näitä tiloja, kun kaikki sisälläsi on rauhassa ja tasapainossa. Sellaisina hetkinä on helpointa kuulla Korkeamman Itsesi ääni, hiljainen sisäinen ääni sydämesi hiljaisuudessa. Joskus et voi edes erottaa tätä ääntä sisäisistä spekulaatioista, joita mielesi tuottaa, mutta sinun täytyy yrittää tehdä tämä ero. Tämä ääni on huomattavissa, koska se on poikkeuksellisen kunnioittava sinua kohtaan; se on hyvin lempeä, ja sille on ominaista yksinkertaisuus, vaatimattomuus, vilpittömyys ja rakkaus. Et voi olla tuntematta sen eroa päivittäisistä monologeista, joita suoritat sisälläsi. Sinun täytyy kuunnella huolellisesti. Se on Korkeamman Itsesi ääni. Ei ole niin kovin usein, että saat kuulla tämän äänen. Jos kuitenkin odotat kuulevan tämän äänen ulkoisessa tietoisuudessasi, voit aina tehdä eron ja erottaa tämän herkän äänen sadoista ja tuhansista muista äänistä, jotka kuuluvat astraali tasoon.

Sinun tarvitsee oppia, miten orientoit itsesi sisäisessä tilassa. Sinun täytyy pyrkiä sisäiseen hiljaisuuteen ja rauhaan, koska kiireen hyörinässä, jossa asut, et voi kuulla Korkeampaa Itseäsi. Sinun on välttämätöntä kuulla Korkeampaa Itseäsi, koska et löydä neuvoja ja tietoja, joita saat sisäpuoleltasi mistään tietosanakirjasta tai kirjasta tai mistään televisio-ohjelmassa.

Annan sinulle ohjeen, joka auttaa sinua kuuntelemaan sisäistä ääntäsi. Tämä opetus koskee elämäntavan muuttamista. Sinun täytyy eristää itsesi, jotta kuulisit Korkeamman Itsesi. Se ei yksinkertaisesti voi tulla lähellä sinua, kun olet liikaa keskittynyt kaikkeen, mikä ympäröi sinua fyysisessä maailmassa. Kuvittele lasta, joka on tullut maailmaasi, joka on juuri syntynyt. Kaikki on tälle lapselle stressaavaa; kaikki, mikä ympäröi sinua elämässäsi ja mihin olet tottunut, lapsi pitää sitä pelottavana ja ennennäkemättömänä  Autojen äänet, karkean musiikin äänet – kaikki maailmasi äänet – ovat epätavallisia sielulle, joka on juuri tullut maailmaasi, ja nämä edellyttävät tiettyä mukautumista.

Sinun Korkeampi Itsesi on samanlainen kuin lapsi, joka tulee maailmaasi sinun kauttasi. Ympäristö, jossa elät, on joskus niin karkea, että Korkeampi Itsesi jättää välittömästi maailmasi ainoastaan odottaen vuosikymmeniä suotuisaa mahdollisuutta jälleen tulla sisäiseen tilaasi  keskustelua varten.

Siksi riippuu yksinomaan itsestäsi, pystytkö antamaan Korkeammalle Itsellesi suotuisia olosuhteita keskustelulle. Tämä fyysinen maailma on niin erilainen kuin Jumalallinen maailma, että on joko vaikeaa tai mahdotonta, ei vain Korkeammalle Itsellesi mutta myös kaikille Ylösnousseille  Olennoille, jotka asuvat hienovaraisemmissa tasoissa, pysyä sinun maailmassa. Siksi sinun on luotava olosuhteet maailmassa,  niin voimme tulla vierailemaan yhdessä Korkeamman Itsesi kanssa ja puhua sinulle.

On melko selvää, että et voi muuttaa elämäsi kaikkia olosuhteita välittömästi ja siirtyä hiljaiseen, eristäytyneeseen paikkaan, jättäen vakiintuneen työpaikkasi ja perheesi. Ei, sinun ei tarvitse tehdä niin, mutta sinun on pyrittävä asianmukaisiin käyttäytymismalleihin, hiljaisuuteen, viehättävään musiikkiin, ruohon hellävaraiseen kahinaan, lintujen liverrykseen ja herkkään veden solinaan. Kun oikeat – musiikin, elokuvat, maalauksien – mallit ja kaikki, mikä ympäröi sinua, täyttää tietoisuutesi ja lähimmäisesi, silloin voit asteittain voittaa maailman negatiiviset vaikutukset ja siirtyä toiseen, hienovaraisempaan maailmaan. 

Siirtymisesi hienovaraisempaan maailmaan varmistuu, kun pystyt varmistamaan hienovaraisen maailman läsnäolon sisäisessä tilassasi ja ulkoisessa tilassasi. Silloin enkelit ja elementaalit voivat tulla käymään luonnasi, ja voit nähdä heidät tavallisilla ihmis-silmillä. Kaikki on vallassasi, ja kaikki voidaan saavuttaa tietoisuutesi muuttamisen kautta vähitellen, askel askeleelta. Silti kaikki askeleet, joita otat, tulisi ottaa oikeaan suuntaan. Tämä on se vaikeus, koska suurin osa teistä unohtavat seuraavana päivänä kaikki hyvät aikeet ja suunnitelmat, jotka olette tehneet päässänne lukiessanne Mestareiden Saneluja.

Siksi pyrkimyksen pysyvyyttä on kehitettävä aivan ensiksi. Älä salli lihallisen mielesi harhauttaa sinua, älä taivu sen väitteille, että sinulla on vielä riittävästi aikaa edessäsi ja että voit sallia itsellesi pienet viattomat heikkoudet, joihin olet tottunut.

Tunne hienoisen maailman raja ja poista tietoisuudestasi kaikki, mikä estää sinua ylittämästä tätä rajaa. Poista tietoisuudestasi kaikki väärät mallit ja ilmenemismuodot, kaikki, mikä saa sinut syventymään materiaalisuuteen ja kiintymään siihen.

Oikea mielenasenne on välttämätöntä. Kukaan toinen ei voi voittaa epätäydellisyyttäsi ja kiintymyksiäsi. Taivaiden apu tulee heti, mutta sinun täytyy itse ymmärtää epätäydellisyytesi ja sinulla täytyy olla halu päästä eroon niistä. Joskus hyvin pieni kiintymys vaatii paljon päivittäisiä ponnisteluja, jotta voit erota siitä. Vastineeksi, jos pyrkimyksesi on vankka, jokainen seuraava kiintymyksesi vaatii vähemmän aikaa ja vaivaa päästä siitä eroon.

Säilytä oikeat suuntautumispisteet tietoisuudessasi. Kun elämäsi kaataa sinut  pois rauhan ja tasapainon tilasta, sinulla pitäisi olla merkkejä menneistä saavutuksistasi, kuten valokuvia, elokuvia tai päiväkirjan huomautuksia, jotka olet tallentanut kohonneessa tietoisuudessasi.  Jokaiselle teistä on oma merkkisi tai symboli, joka muistuttaa sinua hienovaraisesta maailmasta, kuten kuva tai kuva siitä Mestarista, joka on sinulle läheinen. Älä laiminlyö mitään, nostaaksesi värähtelysi uudelleen ja palauttaaksesi  harmonian ja ykseyden tilan hienovaraisen maailman kanssa.

Mitä korkeammat ruumiinne värähtelyt ovat, sitä korkeammat ovat hienovaraisen maailman kerrokset, joihin pääset tietoisuudessasi. Siirtymisesi hienovaraisiin maailmaan tietoisuutesi sisällä  tapahtuu muuttamalla kehosi värähtelyä itse. Tehtäväsi on saavuttaa ymmärrys värähtelyjen eroista ja pyrkiä korkeampiin värähtelyihin. Tee kaikki mikä vain sallii sinua pysytellä korkean värähtelyjen tiloissa mahdollisimman pitkään. Joillekin ihmisille tämä tapahtuu musiikin avulla; muille rukouksin; muille meditaation kautta. Käytä koko joukko keinoja, jotka ovat käytettävissäsi, jotta pysyisit jatkuvasti tietoisuudessasi korkeassa tietoisuuden tilassa, poissa pimeistä ajatuksista ja tunteista.

Silloin voit huomioida, miten kaikki elämässäsi alkaa muuttua – ympäristösi, työsi. Sinun täytyy tottua siihen, että kaikki ympärilläsi tulee muuttumaan yhdessä värähtelyjesi muutoksen kanssa. Ympäristösi ja se, mitä ei voi sopeutua värähtelyihisi, poistuvat elämästäsi, tai sinä itse jätät kaiken, mikä estää sinun henkistä kasvuasi. Sinun täytyy pystyä erottamaan erittäin hyvin egosi mielijohteet ja se pyrkimys kohti hienompaa ja ylevää maailmaa, joka on synnynnäinen sinussa. Sinun täytyy erottaa erittäin tarkasti kaikki karmalliset hetket, joita et ole vielä voittanut ja jotka pakottavat sinua – pysymään oloissa, jotka ovat epämiellyttäviä sinulle. Mitään ei voida tehdä täällä; kaikki se, mitä olemme luoneet itse, on työstettävä pois, vaikka se olisi meille hyvin vaikeaa ja epämiellyttävää. Kuitenkin, kaikki nämä hienovaraiset eron tekemisen hetket ovat Korkeamman Itsesi täydessä hallinnassa. Sinulla on aina mahdollisuus saada kaikki tarvittavat neuvot Korkeammalta Itseltäsi.

Olen kertonut sinulle paljon tänään – kaikki, mikä on sinulle tärkeää. Tämä johtuu siitä, että mitä pitemmälle ihmiskunnan kehittyminen jatkuu, sitä hienovaraisempia illuusion reunoja kohtaat. sinun täytyy olla valmis tekemään valintoja kaikissa sisäisissä ja ulkoisissa olosuhteissa.

Toivotan sinun tekevän vain oikeita valintoja!

MINÄ OLEN Hilarion.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina