Vihkimyksen polku, jota opetan on täydellisen nöyryyden polku Jumalan tahdon edessä, täydellisen epäitsekkyyden ja uhrautuvaisuuden polku

      Kommentit pois päältä artikkelissa Vihkimyksen polku, jota opetan on täydellisen nöyryyden polku Jumalan tahdon edessä, täydellisen epäitsekkyyden ja uhrautuvaisuuden polku


Vihkimyksen polku, jota opetan on täydellisen nöyryyden polku Jumalan tahdon edessä, täydellisen epäitsekkyyden ja uhrautuvaisuuden polku.

Rakastettu Jeesus, toukokuu 22, 2005

Minä olen Jeesus, sinun vanhempi veljesi ja ohjaajasi, ja tulen luoksesi tämän viestintuojan kautta.

Olen tullut uudelleen avaamaan ikuista puhetta, joka on elintärkeää kunnes pukeudut häät vaatteisiin ja nouset Valoon.

Siihen asti tulet olemaan jatkuvasti kiireinen erottaen tietoisuudessasi ikuiset asiat, jotka kuuluvat Korkeampaan maailmaan niistä asioista, jotka rappeutuvat, ja kuuluvat ohimenevään ajalliseen maailmaan.

Sinun todellisuutesi kietoo sinut illuusion sumuun ja harhauttaa sinut työstä, joka sinun on todella tehtävä, huolimatta siitä kuinka kauan sinä mutkittelet illuusion maailmassa, aikanaan harhailemiseesi tulee loppu, enemmin tai myöhemmin. Monet uskolliset Totuudenetsijät erehtyvät ja ovat harhaanjohdettuja, kun he olettavat, että Polku Kotiin tulisi edustaa ikuista autuuden ja rakkauden tilaa. Se on oikein, mutta oikein vain niin paljon, kun jokin voi olla oikein ja totta sinun maailmassasi.

Autuuden tilat, ilo, rakkaus ja sovittelevaisuus ovat merkkejä siitä, että sinä olet oikealla Polulla ja että olet valinnut oikean suunnan. Mutta et voi ylläpitää jatkuvasti edes hengen tilaa sinun maailmassasi. Tavoitteenani tänään on antaa sinulle kehoitus ja varoittaa sinua mahdollisista alhaisista tietoisuuden tiloista, jotka sinä saatat kohdata Polulla. Mutta nämä tietoisuuden tilat eivät välttämättä palvele todisteena siitä, että olisit mennyt harhaan.

Jatkuva analyysi ja jatkuva tietoisuudentilojesi tunnistaminen on täsmälleen niitä asioita, joita sinulta vaaditaan koko Polun pituuden ajan.

Kuvittele, että sinä todella aloitit Polkusi siihen aikaan kun aurinko paistoi, oli tyyntä ja kaikki oli tuoksuvaa ja kukkivaa. Saatat arvioida sen olleen oikea merkki Polusta. Mutta aivan yhtä äkkiä tuuli ja myrskypilvet tulevat ja ukkonen jyrisee.  Kaikki tämä ei välttämättä osoita, että olet mennyt harhaan. Sinä olet vielä menossa oikeaan suuntaan, huolimatta siitä, että ulkoiset olosuhteet ovat muuttuneet ja mielesi on synkistynyt sää muutoksen mukana.

Aivan samalla tavalla voit tuntea kaikista ylevimmät tietoisuuden tilat elämässäsi. Saatat olla autuuden huipulla. Mutta yhtä äkkiä sinun mielentilasi saattaa huonontua ilman perusteltua syytä. Ilman mitään todellista syytä tunnet aiheetonta melankoliaa, masennusta, oman olemassaolon merkityksettömyyttä ja epäuskoa.

Nämä mielentilat eivät ole aina merkkejä, että olisit mennyt harhaan, rakastettu. Ne yksinkertaisesti osoittavat, että aika on kypsä, jotta voit siirtyä testien ja kokeiden polulle. Olette kuulleet Lord Maitreyan mysteerien koulusta. Olet kuullut vihkimysten koulusta, jotka ovat olleet kaikkina aikoina.

Jos tie Jumalan luokse edustaisi vain jatkuvaa autuuden ja armon tilaa, miksi nämä vihkimysten koulut olisi pantu vireille ja olisivat tarpeen? Ja miksi vihkimykset ovat tarpeen ollenkaan?

Sinun sisälläsi on kaksi henkilöä. Yksi on kuolevainen ja toinen on kuolematon. Nämä kaksi ihmistä ovat niin kietoutuneet toisiinsa monien miljoonien vuosien aikana,  niiden olemassaolon aikana Maa planeetalla, että se edellyttää huomattavia ponnistuksia erottaa näitä kahta toisistaan. Toinen niistä on jäävä maan päälle ja palaa maahan, mistä hänet on otettu. Toinen edelleen jatkaa olemassaoloa toisessa,  Korkeammassa todellisuuden tasossa.

Kun aloitat – ensinnäkin tietoisuudessasi – sen prosessin, joka erottaa nämä kaksi henkilöä toisistaan, on joskus melko vaikea suorittaa tällainen erottelu. Kirjaimellisesti sinun täytyy leikata nopeasti. Olet tottunut tunnistamaan itseäsi sen yksilön kanssa, jonka näet peilistä. Mutta itse asiassa kaikissa vihkimyksien vaiheissa, joiden läpi kuljet, niiden tarkoitus on juuri auttaa sinua, ettet samaistu sen heijastuksen kanssa, jonka näet peilistä. Siksi sanotaan, että jos haluat nähdä vihollisesi, katso peiliin ja tutki sitä.

Todellisuudessa, se mitä ole pitänyt yksilöllisyytenäsi monien elämien aikana, et ole sinä todellisuudessa, mutta edustaa sitä osaa sinua, josta sinun täytyy luopua, jonka kanssa sinun on lakattava samaistamasta itseäsi

Se osa sinua, joka vastustaa uuden yksilöllisyytesi tietämisen prosessia nousee olemuksesi syvyydestä, sinun tiedostamattomasta ja ali-tajunnasta ja protestoi. Ulkoisessa tietoisuudessasi sinä et täysin ymmärrä melankolisuutesi syytä, epätoivoasi ja äärimmäisen syvää masennustasi ja korjaamattomuuden tunnettasi.

On vaikeaa analysoida, mitkä energiat ovat aktivoituneet sinun neljässä kehossasi kosmisen ajanjakson mukaisesti, joka on nyt lähestynyt. Mutta nämä energiat edustavat epätodellista osaa sinua. Ja jokaisen testin tarkoitus on, rakkaani, muistuttaa sinua, että sinä olet ainoastaan oppilas polulla ja että olet vain kulkemassa läpi seuraavaa koetta. Siitä huolimatta kuinka todelliselta mielentilasi tuntuukin sinusta, sinun tulisi jatkuvasti muistaa, että se on vain testi.

Mitä enemmän ulkoisessa tietoisuudessasi  vastustat eroasi siitä energiasta, joka on aktivoitunut sisälläsi, sitä pitemmäksi venyy sinun testisi.

Kaikista edistyneimmät opetuslapset aina muistavat, että Jumalalla on oikeus asettaa heidät testeihin, jotka voivat aiheuttaa kaikista, kuten voidaan ajatella, kestämättömimmät tietoisuuden tilat. Ja kaikkien heidän voimiensa  jännittyneimmällä minuutilla, kun tuntuu siltä ettei aurinko koskaan enää paista, he tulevat alttarille ja sanovat sydämissään , ”Herra, minä tiedän, että tämä minun tietoisuuteni tila ei ole todellinen. Minä tiedän, Herra, että tämä on ainoastaan testi. Minä olen valmis, oh, Herra, kestämään kaikki koettelemukset, jotka Sinä lähetät minulle. Ja minä yritän tehdä ne. Sinulla on oikeus lähettää minulle mitä tahansa koettelemuksia, Oh Herra, Ja minä olen kiitollinen kaikista koettelemuksista, jotka Sinä lähetät minulle, koska minä tiedän, että Sinä rakastat minua ja huolehdit minusta. Minä pyydän Sinua, oh Herra, auta minua kestämään tämä koettelemus ja läpäisemään se loppuun saakka”… 

Kaikkien koettelemusten tarkoitus on testata yhtä ainutta ominaisuutta, ja tämä on sinun kykyäsi luopua epätodellisesta osasta itseäsi, kaikista ensimmäiseksi, tietoisuudessasi.

Kiitos Taivaiden loputtomasta armosta sinulla on tilaisuus käydä läpi testisi ja koettelemuksesi ja läpäistä kokeesi ilman, että sinun tarvitsee jättää tavallista elämääsi. Sinä jatkat elämällä sinun tavallista elämää, mutta jos sisäisellä tasolla olet ilmaissut toiveen kulkea vihkimysten kautta samalla kun pysyttelet tavallisessa elämässä, sellainen mahdollisuus tullaan sinulle antamaan, huolimatta siitä, oletko tietoinen pyynnöstäsi ulkoisessa tietoisuudentilassasi tai et.  Tämän vuoksi olen tullut tänään selittämään syytä aiheettomiin synkkiin tiloihin ja erilaisiin psykologisiin ongelmiin niille teistä, jotka kokevat sellaisia tiloja.

Kyllä, rakkaani, sinä olet tehnyt valinnan, kulkea koulutuksen vihkimyksien koulussa ilman, että jätät tavallista elämääsi. Sinä olet valinnut nopeutetun Polun. Sinun sielusi on ilmaissut toiveen kulkea läpi vihkimykset tässä elämässä niin, ettei sinun tarvitse odottaa seuraavaa ruumistusta ja sopivia koulutuksen olosuhteista mysteerien koulussa jossakin hiljaisuudessa ja kaukana modernin sivilisaation moottoriteistä.

Tämä vihkimys-Polku, Ruusu polku, on Polku, jota kaikkien teidän tulisi seurata, Minä en tiedä toista polkua. Sinun todellisen osan erottaminen sinun epätodellisesta osasta on aina vaatinut hyvin tuskallisia ja epämiellyttäviä tunteita.  Sekä kestävyydeltään ja raskaudeltaan sellaiset mielentilat määräytyvät sinun epätodellisen osan vastustuksen tason mukaan. Kaikki tulee määräytymään sinun egosi voimakkuuden mukaan, rakkaani.

Sinä tiedät, että minun onnistuin luopua epätodellisesta  osastani niiden 40 päivän aikana, jotka vietin erämaassa. Kuitenkin tiedät, että tämän jälkeen minua seurasi palvelutyö, kirkastukseni, ristiinnaulitseminen ja ylösnousemus.

Sinä tulet läpäisemään jatkuvia koettelemuksia ja testejä niin kauan kuin olet planeetta maan fyysisessä tasossa.  ja vaikka luovutkin itsesi epätodellisesta osasta, sinä et voi vain luopua ihmiskunnasta, vain kuin huonosta työstä, ollaksesi kuten joku mukavasti kääriytyneenä mukavaan tilaan jossakin taivaassa.

Älä toivo, rakkaani, että sinun ylösnousemuksesi tulisi tekemään lopun evoluutiostasi,  jännityksistä, työstäsi  ja sinun vastuistasi. Kaikki vasta alkaa silloin. Ja mitä korkeammat ovat sinun kykysi, sitä laajemman vastuun tulet ottamaan itsellesi ja sitä tärkeämpää palvelusta tulet suorittamaan.

Sinun tulisi alkaa pitää jännityksestä. Sinun tulisi alkaa pitää palveluksesta.

Rakkautesi korkein ilmennys tulee olemaan myötätuntosi koko ihmiskuntaan kohtaan ja kaikkia eläviä olentoja kohtaan ja tulet olemaan valmis uhrautumaan ihmiskunnan pelastuksen puolesta. Tulet olemaan valmis uhraamaan kaiken aikasi, kaikki saavutuksesi ja kaikki ruumiisi.

Vihkimyksen polku, jota opetan on täydellisen nöyryyden polku Jumalan tahdon edessä, täydellisen epäitsekkyyden ja uhrautuvaisuuden polku.

Ei ole olemassa toista polkua, rakkaani, ja meidän tehtävämme on ohjata sinua tällä Polulla ja antaa sinulle kaikki tarvittava apu.

MINÄ OLEN Jeesus ja olen puhunut korkeimmasta Rakkaudesta teitä jokaista kohtaan