Sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeämpää: tämä maailma tai Jumalallinen maailma

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeämpää: tämä maailma tai Jumalallinen maailma


Sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeämpää: tämä maailma tai Jumalallinen maailma

Rakastettu Babaji, 20. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN Babaji. Olen tullut taas luoksesi.

Olen tullut tänään taas puhumaan vakavasti. Muutama tunti on jäljellä kesäpäivänseisaukseen. Ja jumalallinen tilaisuus, joka annettiin ihmiskunnalle tämän Valon mission aikana, tulee päättymään.

Olemme surullisia. En tiedä miltä sinusta tuntuu.

Kolme vuotta on kulunut Mestarien vetoomuksesta Venäjän kansalle. [1] Me tarkkailimme. Olin myös niiden joukossa, jotka tarkkailivat, koska minulla on yhä viimeinen inkarnaationi silmieni edessä. Minulla oli tilaisuus olla Jumalallisen energian välittäjä. Ja tämän energian johdosta vedin puoleeni monia ihmisiä, jotka kokoontuivat kuluttamaan Valoa. Näin jokaisen noiden ihmisten lävitse. Luin heidän ajatuksensa ja tiesin heidän sielustaan, jopa sen, mitä he eivät tienneet itsestään ja sen, mitä he epäröivät myöntää itselleen.

Kaikki ihmiset, jotka tulivat luokseni Ashramiini eri maista kaikkialta ympäri maailmaa, pääasiassa Valon houkuttelemina. He olivat myös kiinnostuneita osallistumaan moniin kauniisiin rituaaleihin, joita minä myös suoritin, kuten bhajanien laulamista.

Tietysti monia eurooppalaisia houkutteli myös eksoottisuus. Olin kuitenkin aina uskollinen ja seurasin kurssia, jota kannoin itsessäni. Ja kestin kaiken ulkoisen palvonnan ja kunnioituksen, koska ymmärsin, että monet ihmiset tarvitsivat Gurun ulkoista palvontaa ja koska se oli näiden ihmisten kehitystaso.

Useita satoja ihmisiä tuli luokseni Ashramiini joka vuosi. Ja oli vain muutamia, niiden satojen ihmisten joukossa, jotka kunnioittivat minua heidän Opettajanaan ja jakoivat missioni.

Nyt olemme tulleet toiseen maahan, Venäjälle. Ja menetelmä, jota käytämme, on erilainen. Annamme Viestejä, koska useimmat ihmiset, jotka käyttävät Internettiä tai lukevat kirjoja havaitsevat energian Sanan kautta. Ja heille mentaalinen ruoka heidän keholliselle mielelleen on tärkeämpi, kuin meidän Viestiemme energinen ydin olemus.  

Nyt ei ainoastaan muutama sata ymmärrä meidän Opetustamme, mutta myös kymmenet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa.

Ja tilanne toistuu. On monia, jotka tulevat katsomaan ihmettä, mutta on hyvin harvoja, jotka ovat todella omistautuneet asialle, jota Mestarit ovat toteuttamassa, ja on vielä vähemmän ihmisiä, jotka ovat omistautuneet meidän Lähettiläällemme.

Hierarkian ulkoinen edustaja on avainhenkilö tässä prosessissa. Ja tapa, jolla ihmiset kokevat edustajamme ja hänen antamansa Opetuksen, joko avaa Jumalallisen mahdollisuuden ihmiskunnan kehittymiseen tai sulkee sen.

Kansakunnalle annettiin kolmen vuoden määräaika huolehtia Lähettiläästämme. Mitä tapahtui tänä aikana?

Lähettiläämme käsiteli kahden vuoden ajan Ashramin rakentamista. Kolmas vuosi kului jatkuvissa oikeusjutuissa. Tapausten välisenä aikana hän käsitteli kotitalousongelmia: korjasi putkistoja, viljeli peltoja ja korjasi kaiken, mitä oli korjattava.

Todennäköisesti kaikki nuo toiminnot ovat välttämättömiä, ja kuten kaikki kaikenlaiset yhteiseen hyvään tähtäävät työt, nämäkin asiat luovat iankaikkisia ansioita Taivaassa Lähettiläällemme.

Entä kansakunta? Kansakunnalta evättiin kaikista merkittävin asia: elävän Sanan välittäminen, koulutus ja seminaarit.

Asettakaa nyt itsenne Ylösnousseiden Mestareiden tilalle. Jatkaisitteko te edelleen energian  laittamista liiketoimintaan, joka ei tuota odotettuja tuloja? Meidän ymmärryksemme tuloista on erilainen kuin teidän. Kuka tietää, miksi luulette, että koko asian ydin on rahassa: Jos on rahaa, niin on kaikkea. Tuloilla tarkoitamme kuitenkin kansakunnan tietoisuuden tason kasvua. On kriteereitä, joiden perusteella voimme arvioida tämän tietoisuuden tason. Tärkein kriteeri on asenteenne Sanan Lähettilääseen.

Onko meidän edustajaamme kohtaan Maassa asiaan kuuluvaa kunnioitusta?

Onko olemassa ihmisiä, jotka järjestävät elämänsä antamamme Opetuksen mukaisesti?

Voitteko vakuuttaa minut toimivanne saadun Opetuksen mukaisesti ja tekemällä kaiken, mitä Mestarit sanovat: lukea Rosereita, rakentaa taloja luontoon, kouluttaa lapsia ja nuoria.

Todennäköisesti kaikki tämä todella tehdään. Se tehdään kuitenkin amatööri taiteen toiminnan tasolla. Se tehdään niin kuin te näette sen tietoisuuden tasoltanne, ja me haluaisimme sen tehtävän samalla tavalla kuin näemme sen Ylösnousseesta tietoisuustasostamme. Erityisesti on olemassa joukko vedenalaisia kiviä ja pyörteitä, jotka on otettava huomioon. Pohjimmiltaan jokainen vaihe on otettava huomioon ja sen on oltava Jumalallisen suunnan ja Jumalallisten mallin mukainen. Sillä välin te mittaatte kaikkea inhimillisten mittapuiden mukaan. Teille se on helpompaa tällä tavalla. Teidän ei tarvitse muuttaa mitään itsessänne. Ja pian olen varma, että pahan liikemiehet tulevat myymään avaimet käteen -yhteisöjä tai avaimet käteen -ashrameja.

Tämä jatkuu niin kauan, kunnes ajattelette, miksi tarvitsette tätä kaikkea ilman kaikista tärkeintä asiaa: tietoisuuden tasoa, joka teidän on välttämätöntä saavuttaa.

Tietoisuustasonne kriteeri on asenteenne Lähettilästämme kohtaan. On mahdotonta ottaa Opetusta ja jättää huomiotta Opetuksen lähdettä. Kaikki, mitä otatte, tulee välittömästi muuttumaan kullasta tuhkaksi silmienne edessä.

Korkeimman Lähteen palvonta on välttämätön edellytys.

Olemme antaneet Opetuksemme kolmen vuoden ajan kaikista esteistämme huolimatta, jotka olivat tiellämme, huolimatta rakentamisesta ja oikeustapauksista.

Onko tästä meidän Opetuksestamme kuitenkaan mitään hyötyä?

Laki on väistämätön. Pystytte saamaan uuden tietoisuuden tason vasta sitten, kun saatte tämän tiedon ehdottoman rakkauden tunteella Opettajaa kohtaan ja omistautumalla Mestareille.

Emme tule alentamaan vaatimuksiemme tasoa oppilaille henkilökohtaisen egon mukaan, joka haluaa sekä palvella Jumalaa, mutta ei halua unohtaa itseään. 

Sinun on päätettävä, mikä on sinulle tärkeämpää: tämä maailma tai Jumalallinen maailma.

Kaikki, joka päiväiset tekemäsi näennäiset monimuotoiset valinnat supistuvat vain tähän ainoaan pää valintaan.

Olemme pitäneet Jumalallisen mahdollisuuden ovet laajasti auki koko tämän ajan. Ja nyt sykli on muuttunut ja uusi vaihe on tullut.

Karmallinen Neuvosto tekee johtopäätöksensä ja tulee tekemään päätöksen kahden seuraavan viikon aikana.

MINÄ OLEN Babaji.

[1] Mestarin vetoomus Venäjän kansaan, katkelma Lähettilään puheesta Moskovassa 24. maaliskuuta 2007. Vetoomuksen teksti on liitteessä kuudennessa Viestisyklissä; Words of Wisdom Volume 2.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina