Viimeinen Viesti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Viimeinen Viesti


Viimeinen Viesti

Mestari Morya, 21. kesäkuuta 2010

MINÄ OLEN El Morya.

Minulle on surullista antaa tämän päivän Viesti.

Tiedätte, että minä olin se, joka onnistuin saamaan armon Suuressa Keskus-Auringossa Saneluviestien talvisyklin välittämiseen. Ja kannatin myös mahdollisuutta tämän kesäsyklin antamiseen.

Kuitenkin Jumalallinen mahdollisuus Viestien välittämiseen on päättynyt.

Te mahdollisesti luulitte että tulisitte aina saamaan meidän energiamme.

Unohdatte, että olemme yhtä paljon vastuussa Jumalallisen energian käytöstä kuin tekin. Ja jokainen armolahja, jokainen Jumalallinen armo, käy läpi perusteellisen huolellisen yhdenmukaisuuden prosessin Kosmisen Hierarkian kaikilla tasoilla ennen kuin se myönnetään.

Kukaan ei voi valittaa siitä, että teitä olisi loukattu näiden kuuden vuoden aikana, jotka olemme antaneet Viestejämme. Me annoimme Opetuksemme laajasti kaikista saavutettavimmalla tasolla. Olemme kirjaimellisesti ruokkineet teitä lusikalla, ja nyt meillä on oikeus katsoa ponnistelujemme tulokseen. Ponnistelujemme karma vaatii tasapainottamista, jos ne on tehty turhaan.

Siksi olemme odottaneet ponnistelujemme hedelmiä. Ja tänään minun on todettava valitettava tosiasia, että emme ole saaneet odotettua tulosta, ja Jumalallinen mahdollisuus lähettää Viestejä venäläisen Lähettilään kautta on ohi.

Tapa, jolla kohtelette Lähettilästämme ja Opetuksiamme, luo teille karmaa. Kaikki se Valo, joka on virrannut teihin, mutta jota ei ole käytetty asianmukaisella tavalla tietoisuutenne kasvuun, on luonut valtavan karman ihmiskunnalle.

Maailmassanne on kaikki kaksinaista, ja jopa Opetustamme, jota annamme, saatat tulla käytetyksi teidän kauttanne sekä Hyvään että pahaan.

Joten, jotta voimme vähentää ihmiskunnan karmaa, joka on yhteydessä Viestiemme sisältämän energian väärinkäytön kanssa, olemme pakotettuja lopettamaan Viestiemme antamisen. 

Karmallinen Neuvosto ja Korkein Kosminen Neuvosto tulevat päättämään, kuinka tulevat  tapahtumat tulevat kehittymään.

Omalta puoleltani olen valmis jatkamaan Palvelustani ihmiskunnalle, mutta en voi ylittää rajoituksia, jotka olette luoneet teidän väärällä asenteellanne Sanaa kohtaan.

Mikään ei muutu teille fyysisesti.  Tulette jatkamaan olemassaoloanne jonkin aikaa. Mutta se, mistä me aina varoitimme ja yritimme suojata ihmiskuntaa, tulee väistämättä tapahtumaan. Ja tässä emme voi sanoa, ettemme tehneet mitään ja ettemme ryhtyneet kaikkiin mahdollisiin ja mahdottomiin ponnisteluihin. 

Vapaan Tahdon Laki ei salli meidän pysäyttää teitä, jos päätätte hypätä kuiluun. Ja tämä on  juuri se, mitä ihmiskunta on tekemässä nyt.

Joten, ne siemenet, jotka olemme kylväneet ihmisten sieluihin tänä aikana, tulevat itämään vain, jos te luotte hedelmällisen maaperän, jotta ne voivat itää ja versoa.

Meidän on pakko astua syrjään ja ottaa tarkkailijoiden asema.

Kaikista valitettavin tosiasia on se, että monet parhaista ihmisten edustajista ovat inkarnoituneet tässä vaikeassa Maapallon ajassa. Ja miltä meistä tuntuu, kun näemme, että he tottelevaisesti, kuten käärme huilulle, suorittavat niitä yhteiskunnassa hyväksyttyjä liikkeitä ikään kuin lumottuina illuusion magiikan kautta.

On välttämätöntä tehdä läpimurto tietoisuudessa, koska ilman tätä ihmiskunta on tuomittu.

Te joko seuraatte tapaa, joka seuraa evoluution vaatimuksia tai täydennätte historian roskakoria vielä yhtenä evoluutiona, joka ei ole läpäissyt illuusion magiikan testiä.

Tuskin koskaan tulee onnistumaan hyvin asettaa Opetuksemme postulaatit ymmärrettävämmin ja helpommin saataville.

Pyydän, että otatte sanani tarkkaavaisesti ja pohditte niitä perusteellisesti jäljellä olevan ajan kuluessa.

Olen huolissani inkarnoituneista cheloistani (oppilaistani), joista kannan karmallista vastuussa. Tämä on luultavasti viimeinen vetoomukseni, jonka voitte lukea ja ymmärtää ulkoisen tietoisuutenne kanssa. Mitä tulee työhön kanssanne pyhässä retriitissäni Darjeelingissä, jatkan tapaamista kanssanne ja annan Opetuksen. Illuusion verho on kuitenkin niin paksu, että on epätodennäköistä, että pystytte muistamaan ulkoisessa tietoisuudessanne niitä sanoja, jotka tulette kuulemaan minulta retreetissäni.

Koska tarvitsette ilmeisesti jonkin aikaa opetuksiemme harkitsemiseen ja tallentamiseen, teidän tulisi tietää, että jos sielunne tulee kypsäksi ja näette yhtäkkiä kaiken ympärillänne Korkeamman Itsenne silmillä, muistakaa, että olemme aina vieressänne huolehtivina sairaanhoitajina, valmiina antaa kaiken tarvittavan avun, kun tulette ulos illuusiosta.

Mutta jos luotatte siihen, että palvelemme egoanne ja tyydytämme egonne kaikki päähänpistot, niin olette syvästi väärässä. Emme voi loputtomasti ruokkia egoanne Jumalallisella energialla.

Sillä on sanottu: Älä heitä helmiä sikojen eteen. [1]

Siten tee valintasi ja tee päätös! Tietoisuutesi jokaista tervettä itua tullaan suojelemaan huolella.

Kaikki ihmisen tietoisuuden rikkaruohot tullaan poistamaan kosmiseen roskakoriin.

MINÄ OLEN El Morya.

[1] Älä anna koirille sitä mikä on pyhää; älä heitä helmiäsi sioille. Jos teet niin, he saattavat tallata ne jalkojensa alle ja sitten kääntyä ja repiä sinut palasiksi. (Matteus 7: 6.)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina