Sinun täytyy löytää kaikki Valon soturit, jotka ovat inkarnoituneina nyt ja muistuttaa heitä heidän tehtävästään

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun täytyy löytää kaikki Valon soturit, jotka ovat inkarnoituneina nyt ja muistuttaa heitä heidän tehtävästään


Sinun täytyy löytää kaikki Valon soturit, jotka ovat inkarnoituneina nyt ja muistuttaa heitä heidän tehtävästään

Lord Lanto, 12 huhtikuu 2005

MINÄ OLEN Lanto, joka on tullut luoksesi tämän Viestintuojan kautta

Olen tullut käydäkseni erittäin tärkeän ja ratkaisevan keskustelun kanssanne nyt. Tiedätte, että joka kerta kun tulemme antamaan sanelun, yritämme tarjota teille palan uutta informaatiota, mutta yleensä se on vain uusi näkökulma tosiasioihin ja tietoa, jotka ovat teille jo tuttuja.

Nyt haluan tarjota teille aivan uutta tietoa, ja tämä tieto voi mahdollisesti näyttää odottamattomalta ja jopa fantastiselta monille teistä.

Joten, aloitan. Tiedätte minut Toisen Säteen Mestarina; Tämä on Viisauden ja Valaistumisen Säde, joten minun opetukseni toimitetaan juuri tämän Säteen kautta.

Kuvittele henkilö, joka on onnistunut neutralisoimaan kaiken negatiivisen kertyneen karman hänen kehoissaan tuhansista inkarnaatioista. Emotionaalinen, henkinen, eteerinen ja fyysinen keho tällaisella henkilöllä ei sisältäisi energiaa, joka olisi väärinkäytetty koko hänen olemassaolonsa aikana maaplaneetalla. Mitä luulet, että tapahtuisi tälle henkilölle?

Pystyisikö hän olla fyysisessä maailmassa tai joutuisiko hän tekemään siirtymisen jatkamaan olemassaoloa korkeammassa maailmassa?

Mutta onko ihmisiä maaplaneetalla, jotka ovat onnistuneet neutralisoimaan kaiken karmansa?

Saatat oikeutetusti sanoa, että lukuun ottamatta karman neutralisoimista on myös välttämätöntä toteuttaa Jumalallista Suunnitelmaa.

Mutta Jumalan suunnitelma jokaiselle yksittäiselle yksilölle on täysin koordinoitu Jumalan suunnitelmaan koko planeetta Maan suunnitelman kanssa. Ja ehkä monet teistä ovat jo arvanneet, että todennäköisesti sellainen henkilö pysyisi inkarnaatiossa. Jumalan suunnitelman tavoitteena ei ole antaa yhden erityisen kehittyneen yksilön mennä kehittäen itseään sen jälkeen kun hän on erottanut itsensä täydellisesti muista olennoista ja koko maailmankaikkeudesta. Siksi, jos henkilö on onnistunut neutralisoimaan hänen henkilökohtaisen karmansa, se ei tarkoita lainkaan, että hän voi välittömästi suorittaa siirtymisen korkeammille tasoille.

Päinvastoin tällaisesta ihmisestä tulee hyvin tärkeä Jumalalle ja Ylösnousseille Mestareille. Häntä ei enää rasita liialliset karmalliset kuormat; hänen chakransa ovat vapautetut karmallisista roskista ja alkavat välittää Jumalallista energiaa sen kaikessa täyteydessä.

Tietenkin, jos henkilö toivoo suorittaa siirtymisen, hänen anomustaan ei hylätä. Mutta itse asiassa henkilö, joka on neutralisoinut henkilökohtaisen karman jopa 100% lakkaa ajattelemasta henkilökohtaisella tavalla. Hän oivaltaa ykseytensä koko maailmankaikkeuden kanssa, ja hän ymmärtää täyden yhteytensä Jumalan kanssa. Siksi tällainen henkilö vapaaehtoisesti antaa kehonsa Jumalallisen tehtävän suorittamiseen.

Tiedät, että henkilökohtaisen karman lisäksi, on perheiden, kaupunkien, maiden ja myös maailman karmaa.

Kokonaisuutena koko planeetta on ympäröity nyt hyvin painavilla energioilla. Näitä energioita voidaan verrata hyvin tiheään kuoreen, joka on peittänyt planeetan. On välttämätöntä purkaa tämän negatiivisen energian kuori.

Henkilö, joka on neutralisoinut hänen karmansa, ottaa päälleen velvoitteita muuntamaan planeetan karmaa korkeammilla tasoilla. Millainen on tämä prosessi ?

Kun henkilön aura saavuttaa Jumalallisen Puhtauden ja hänen chakransa johtavat Jumalallista energiaa maailmaan vapaasti, tällainen henkilö vapaaehtoisesti alkaa imeä negatiivisia energioita ympäröivästä maailmasta auraansa ja muuntaa niitä. Tätä voidaan verrata pölynimuriin. Tämä henkilö tulee kosketuksiin muiden ihmisten auran kanssa tai negatiivisten energia massojen kanssa, jotka ajelehtivat lähiympäristössä, ja hänen chakrojensa avulla hän alkaa neutralisoida tätä tiheää negatiivista energia substanssia.

Tällaisia ihmisiä voidaan verrata Kristukseen heidän palveluksestaan maailmalle. Koska näiden ihmisten värähtelyt eroavat liian paljon ympäröivään maailmaan verrattuna, he kokevat pelkästään olemisen ympäröivässä maailmassa kuin loputtomana päivittäisenä ristiinnaulitsemisena.

He ovat todella ristiinnaulittuina hengen ja aineen välissä.

Maailmat yhdistyvät keskenään näiden ihmisten chakroissa.

Tiedät, että ihmisen chakrat sitovat fyysisen kehon korkeampiin kehoihin. Joten, kun ihmisen chakrat ovat kokonaan puhdistuneet, tällaisesta ihmisestä tulee samalla kuin avoin ovi maailmojen välille.

Tällaisen henkilön palvelu on tässä tapauksessa samanlainen palvelu, jonka Kristus suoritti inkarnaatiossaan. Sellaiset ihmiset uhraavat heidän vapaan tahtonsa muiden pelastuksen vuoksi.

Ymmärrättekö mitä puhun, rakkaani? Henkilö vapaaehtoisesti valitsee pysyä keskellä tiheitä tämän maailman energioita. Mutta koska hänen värähtelynsä liiaksi poikkeaa ympäröivän maailman värähtelyistä, itse teko pysyä ihmisten keskuudessa on hänelle kuin päivittäinen ristiinnaulitseminen ristillä. Ja tämä on ristiinnaulitseminen todellakin. Sellainen ihminen ottaa osakseen maailman karman, maailman synnit. Hän vetää itseensä näitä syntejä ja karmaa ruumiiseensa ja muuntaa ne palvelunaan maailmalle ja kaikille eläville olennoille.

Annan tällaisen yksityiskohtaisen kuvauksen tästä palvelusta, koska monet teistä tekevät tällaista palvelua maailmalle, mutta mahdollisesti eivät edes ymmärrä tätä ulkoisessa tietoisuudessaan ja fyysisessä mielessä.

Jokainen tosi valonkantaja, joka on inkarnoituneena nyt palvelee 24 tuntia vuorokaudessa, ilman unta tai lepoa.

Tämä johtuu siitä, että monet teistä palvelevat myös unenne aikana, astraalistasolla, korkeammissa kehoissanne, auttaen puhdistamaan tämän tason negatiivisista energioista. Tämän yöllisen työn aikana korkeammat kehonne saavat todellisia haavoja. Nouset ylös aamulla ja et muista illan sankaritekojasi ja tunnet itsesi rikkinäiseksi ja heikoksi, koska enkeli-parantajilla ei ollut tarpeeksi aikaa auttaa sinun korkeampia kehojasi unesi aikana.

Haluan sinun tietävän lähimmäistenne palvelusta ja teidän omasta palvelusta.

Työnne on korvaamaton Jumalan ja Ylösnousseiden Mestarien silmissä.

Ja tunnen rauhattomuutta pyytäessäni teitä ottamaan päällenne lisärasitetta. On hyvin vähän Valon sotureita inkarnoituneena maan päällä tällä hetkellä. Monet heistä ovat unohtaneet velvollisuutensa ja antautuneet tämän maailman houkutuksille. He ovat unohtaneet, minkä vuoksi he ovat tulleet inkarnaatioon.

Siksi pyydän teitä löytämään nämä Valon soturit ja muistuttamaan heitä heidän palvelustaan ja tehtävästään, joita he ottivat itselleen ennen ruumiillistumista. Löytäkää heidät, antakaa heille nämä sanelut luettavaksi, puhukaa heille. Olkoon se henkilökohtainen keskustelu tai julkinen luento. Jokainen teistä tietää, mitä pitäisi tehdä.

Mutta sinun pitäisi löytää kaikki Valon soturit, jotka ovat inkarnoituneina nyt ja muistuttaa heitä heidän tehtävästään.

Haluaisin kiittää sinua palvelustasi Ja kumarran pääni sisältänne säteilevän Jumalan Valon edessä.

MINÄ OLEN Lanto.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina