Tarvitsemme apuanne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tarvitsemme apuanne


Tarvitsemme apuanne


Totuuden Jumalatar Pallas Athena, 22 joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Pallas Athena, tulen luoksesi. Viimeisen kokouksen jälkeen on kulunut muutama vuosi. Kommunikoin ei-ylösnousseen ihmiskunnan kanssa äärimmäisen harvoin.

Nyt on tullut aika kun voin puhua teille, ei siksi, että se on tarpeellista ja koska vuoroni on tullut mutta koska minulla on jotakin sanottavaa teille. Palvelen Jumalallista Totuutta. ja toivon antavani sinulle osan omistautumisestani Jumalalliselle Totuudelle.

Elämässäsi on jotain tärkeämpää kuin se mikä ympäröi sinua fyysisellä tasolla. Sekä yhteiskunnan kehityksen aste, että sen kollektiivisen tietoisuuden taso määräytyvät viime kädessä tämän yhteiskunnan asenteesta ikuisiin ja katoamattomiin arvoihin. Elämässänne on joitain asioita, jotka ovat iankaikkisia – esimerkiksi kauneus, rakkaus, harmonia ja rauha – ja myös Jumalallinen Totuus on näiden ajattomien arvojen luettelossa.

Kaikkina aikoina ihmiset ymmärtävät ja kohtelevat Jumalallista Totuutta eri tavoin. On ollut alennuksen aikoja, samanlainen aika, jota sinä olet nyt kokemassa, jolloin ihmiset unohtivat Jumalan ja ikuiset arvot. On kukoistuksen aikoja, jolloin taiteet elpyivät ja ihmiset jälleen saavuttivat hengen suuruuden, joka on heidän sisällään.

Samoin oli maassa, jossa minua palvottiin Jumalattarena monia tuhansia vuosia sitten. Näin tämän maan kukoistuksen ajan. Minulle rakennettiin temppeleitä tuona aikana, ja minua palvottiin aidosti. Myöhemmin kaikki alkoi rappeutua.

Niitä harvoja ihmisiä. jotka jatkoivat omistautumistaan Jumalalliselle Totuudelle, ei enää kunnioitettu yhteiskunnassa. Yhteiskunta alkoi seurata pahoja käyttäytymismalleja. Käyttäytymismallit, jotka alkoivat vallita yhteiskunnassa, johtivat kerran niin voimakkaan maan tuhoon.

Samoin on nyt teidän maailmassanne. Mutta tilanne on monimutkaisempi, koska nopean viestinnän ja maiden välisten suhteiden edistymisen vuoksi, nämä mallit, jotka houkuttelevat ihmisten tietoisuutta, yhdessä tai useassa maassa, ovat levittyneet kaikkialle maailmaan jonkin ajan kuluessa.

On hyvin surullista, että ihmiskunta ei käytä suuria saavutuksiaan viestinnän alalla hengelliseen kehitykseen, vaan lihan ja koko lihallisen teollisuuden edistämiseen, joka hemmottelee lihaa.

Yhteiskunta, joka ei kunnioita profeettoja eikä seuraa Ikuista totuutta, on tuomittu asteittaiseen rappioon ja sukupuuttoon

Tiedän, mistä puhun, ja koska olen Karmallisen Neuvoston jäsen, olen erittäin huolissani tämänhetkisestä tilanteesta planeetalla. Kuten voimme nähdä, jokaiselle ikuiselle ja Jumalalliselle mallille – millä tahansa ihmisen toiminnan alueella, riippumatta siitä, mitä kosketatte – on olemassa satoja ei-jumalallisia malleja ja manifestaatioita.

Olen surullinen. Ja suruni ei tunne rajoja. On olemassa menetelmiä, jotka sallivat meidän säännöstellä yhteiskunnassa tapahtuvia prosesseja. Ja me käytämme niitä. Kuitenkin, on surullista, että on asioita, jotka alentavat tietoisuutta yhteiskunnassasi, ja on myös surullista, että monet kirkkaat sielut, joilla on palava sydän, ja jotka pyrkivät täyttämään Valon tehtäviä, kohtaavat niin monia kiusauksia poluillaan, joita eivät voi voittaa. Suren monia sieluja, jotka olen tuntenut henkilökohtaisesti, ja joita olen suojellut. Näen heidän lähtevän inkarnaatioon heitä hyvästellen. Ja kuinka surullinen olen kun saan tietää, että nämä sielut ovat joko eksyneet ikuisesti evoluutiosta, tai he ovat aivan elämänsä loppu puolella ja heillä ei ole mitään mahdollisuutta päästä pois ympäröivästä juoksuhiekasta. Tämä saa minut surulliseksi.

Olen tullut tänään kohdistamaan sanani niille sieluille jotka seuraavat Jumalallista Totuutta, sillä Jumalallisella Totuudella ei ole uskonnollisia esteitä eikä kansallisia raja-aitoja. Ihmiset, jotka seuraavat Jumalallista Totuutta sydämessään ovat hajallaan ympäri maapalloa. Minä vetoan teihin tänään.

On jonkin verran aikaa ja voit tehdä jotakin niin, että  mahdollisimman monet valo-sieluista voivat pelastua elämän myrskyisistä vesistä ja helvetin liekeistä, joka tuhoavat siellä ja täällä ja nielevät viattomia sieluja.

Minä pyydän teitä täyttämään maailman täydellisillä Jumalallisilla malleilla, jotka kuuluvat erilaisiin taiteisiin. Pyydän teitä tekemään kaikkenne, että nuoret saisivat käsityksen kauneuden ideasta.

Oi, Minä Totuuden Jumalatar, polvistun eteesi. En voi tehdä sitä, mitä te, joka olette inkarnaatiossa, voitte tehdä. Pyydän teitä tekemään kaikkenne.(Tauko)Nyt kun viestini lähettämiseen suunniteltu aika ja energia loppuvat, pidän velvollisuutenani kertoa teille, että meneillään oleva Karmallisen Neuvoston istunto oli hyvin vaikea. Emme voineet vakuuttaa Maailmankaikkeuden Ylintä Neuvostoa tarpeesta antaa enemmän energiaa, mikä riittää ylläpitämään tasapainoa planeetalla. Pyydän, nähkää vaivaa omistaa jäljellä oleva aika tämän vuoden loppuun rukousharjoitukseen. Tarvitsemme energiaa, täyttääksemme vajeen, joka on muodostunut siellä ja täällä planeetan hienommalla tasolla. Tarvitsemme apuasi.

Tulen harvoin Viestini kanssa, Minä teen sen nyt, koska minun täytyy käyttää tämä viimeinen mahdollisuus.

MINÄ OLEN Pallas Athena, sinulle Toivon kanssa.

© Viestintuoja Tatyana Mickushina