Sinun täytyy toimia, toimia ja toimia

      Kommentit pois päältä artikkelissa Sinun täytyy toimia, toimia ja toimia


Sinun täytyy toimia, toimia ja toimia

Rakastettu El Morya, 21. toukokuuta 2005


MINÄ OLEN El Morya, olen tullut Lähettilääni kautta.

Tänään erityiset olosuhteet ovat pakottaneet minut antamaan teille lyhyen kirje-kehotuksen. Hyväksykää se kaikella huomiolla ja vakavuudella.

Sanojeni lyhyys tekee niistä ymmärrettävämpiä.

Kiire luo välttämättömän jännitteen.

Tila on jännittynyt. Virtauksia vahvistetaan.

Uutiset meidän maailmastamme on hyvin ajoitettu.

Ole valppaana. Valmistaudu toimimaan.

Yleinen levollisuus maan päällä on petollinen. Muutokset ovat lähestymässä, ja tapahtumat ovat tulossa, jotka muistetaan niiden ilmeisen dramaattisen luonteensa ja pysyvyytensä vuoksi.

Kuitenkin pyrkikäämme eroon tarpeettomasta ja vanhentuneesta. Pitäkäämme huolta uudesta ja progressiivisesta.

Niiden, jotka ovat kanssamme pyrkimyksissään ja palvelussaan, ei pidä huolestua mistään. Niiden, jotka ovat julkeita suhteessa Jumalalliseen suunnitelmaan ja ajattelevat itseään jumalina, tullaan asettamaan omille paikoilleen.

Tarkoitus ei ole pelotella sinua tämän viestin kanssa. Jokainen saa tekojensa mukaan, ja jokainen tietää sydämessään, missä määrin he toimivat Korkeamman Lain mukaisesti.

Rohkeus tulee Valosta, kun palvelijat ohjaavat kaikki voimansa ja energiansa kohti yhteistä Hyvää ja hyvyyttä.

On pimeää julkeutta, kun yksilö haastaa Valon voimat ja olettaa välittömän rangaistuksen puuttumisen olevan Valon voimien kyvyttömyyttä reagoida hänen röyhkeyteensä.

Riippumatta siitä, joko nämä vihamieliset tekijät toimivat minkä tahansa uskonnon piirissä vai toimivatko he mieluummin pahaa tehden vallassa olevan hallinnon varjossa, heidän aikansa ovat koittanut ja pian heidät on kutsuttu tilille.

Enkelit tallentavat tiukasti kaikki väärinkäytetyt sanat ja kaikki harhaiset toimet. On aina mahdollista valita toinen polku. On aina mahdollista katua ja hyväksyä rangaistus nöyrästi.

Joka kerta kun sanomme tämän ja joka kerta ihmiset eivät usko, että se liittyy heihin. Ihmisen muisti on lyhyt. Ja kun tilinteon aika on tullut, he ihmettelevät: Olemmeko todella velkaa näin paljon?

Siksi ajattele ennen kuin luot velkaa. Aika kuluu jatkuvasti ja korvaamattomasti. Jumalallisen energian kulku on loppumaton. Ja ei ole mitään mahdollisuutta pysäyttää aikaa.

Siksi ajattele tarkkaavaisesti mihin suuntaat huomiosi elämäsi jokaisella minuutilla. Energia kulkee sinne, mihin huomiosi on suunnattu. Mutta jos pysähdyt hetkeksi ja tarkkailet objektiivisesti ajatuksiasi päivän aikana, sinut täyttää kauhu. Yhdeksänkymmentä prosenttia huomiostasi kiinnittyy asioihin, jotka eivät ansaitse edes silmäystä.

Ajatusten ja tunteiden kontrolli tulee ensisijalle tällä hetkellä.

Ei ole mitään mahdollisuutta lykätä rangaistusta (karman paluuta)1. Tekojenne karman palautumisaika on lyhentynyt. Sinulla on tuskin aikaa tehdä pahaa tekoa, ennen kuin jo rangaistus seuraa siitä. Ja keneltäkään ei tarvitse kysyä: Minkä vuoksi, Herra?

Maailman vakavat olosuhteet pakottavat meidät tekemään kovia ja kiireellisiä toimenpiteitä.

Lapsuuden aika on päättynyt. Ja sinulla ei ole enää huolehtivaa äitiä ottamaan hartioilleen ongelmiesi taakkaa.

Kypsyyden aika on tullut, ja sinun on oltava vastuussa jokaisesta teosta, jokaisesta ajatuksesta ja kaikesta, jonka hyväksyt tietoisuuteesi, joka ei vastaa Jumalan Tahtoa.

On välttämätöntä vapauttaa tila ja rakennustyömaa ennen kuin luodaan perusta jollekin uudelle. Tämä asia on nyt meidän huolenaiheemme ja pyrimme kaikin tavoin saavuttamaan tämän. Olemme puhdistaneet korkeammat tasot; nyt se on alempien tasojen vuoro.

Pääoman selvittäminen on aloitettu Maan päällä. Pitäkää huolta; Älkää antako Jumalallisen luudan tarttua teihin sen työssä!

Minä varoitan sinua, koska paljon riippuu sinusta näinä päivinä. Ei vain hyveittesi määrää ole tärkeä nyt, mutta myös molempien puolien keskinäisten ponnistelujen korrelaatio. Ei ole aikaa odottaa karman muuttamista. Nykyisen kauden erityispiirre on kaiken nopea paluu, mitä tahansa olet tehnyt. Sinulla on tuskin aikaa ryhtyä rukoilemaan, ennen kuin tilanne, joka vaatii reaktiotasi kehittyy.
Muista, jos jopa reakoit väärin odottamattomassa tilanteessa, sinä silti läpäiset testisi ja työstät pois karmaasi. Sinä työstät pois karmaasi ja läpäiset testisi juuri silloin kun saat hyödyllisiä oppitunteja tilanteista, joihin joudut elämässä.

Tarkkailen kaikkia ihmisiä suojeluksessani, jotka ovat pyytäneet minun sponsorointiani ja suojeluani. Mutta tämä ei tarkoita sitä, että suojelen heitä heidän ongelmilta ja ahdingoilta. Niitä, joita Jumala rakastaa eniten, Hän testaa eniten, sillä vain sen jälkeen, kun voitat vaikeudet, sinä kasvat, sinä moninkertaistat kykyjäsi ja laajennat tietoisuuttasi.

On tärkeää antaa sinulle ymmärrys esteistä, joita kohtaat ja muistuttaa sinua hyvissä ajoin tärkeydestä voittaa joustamattomuus, pyrkimys ja urhoollisuus.

Minun opetuslasteni keskuudessa ei ole valittajia ja laiskureita.

Sanon, kiireellisyys! Lähtekää liikkeelle! Ja kaikki opetuslapseni ovat valmiina.

Voit pukeutua samalla kun olet jo liikkeessä, ja voit ymmärtää, miten toimia paremmin pysähtymättä.

Siksi, ylläpidä herkkyytesi. Odotan sinun olevan valmis ensimmäisellä kutsullani.

Älä odota, että tulen ja huutaisin korviinne. Katsokaa muotokuvaani ja tulet tietoiseksi kiireellisistä asioista, jotka täytyy suorittaa.

Ei ole aikaa jäljellä tyhjään puhumiseen. Nykyinen tilanne edellyttää toimintaa.

Siksi sinun pitäisi toimia, toimia ja toimia. Yritä käyttää jokainen minuutti elämäsi Maapallolla.

Ajattele tätä. Olette odottaneet tilaisuutta aloittaa toimimaan tuhansia vuosia. Aika on kypsä toiminnalle. On korkea aika toimia.

Tästä syystä älä valita, että sinulla ei ole ollut tarpeeksi aikaa valmistautua, että saappaat ovat täynnä reikiä, etkä ole paketoinut kaikkia tarvikkeitasi selkäreppuusi.

Jättäkää kaikki asiat. Ette tule tarvitsemaan mitään muuta kuin toiveenne palvella ja sydämenne tulen.

Älkää välittäkö huomisestanne tai päivästä huomisen jälkeen.

Älkää ajatelko eilistä ja päivää ennen eilistä.

Tämä voi häiritä sinua polulla. Ajattele asioita, jotka tapahtuvat nyt ja pyri kaikin tavoin palvelemaan parhaiten.

Älä pakota minua lähettämään ilmoitusta sinulle muistuttamaan sinua tehtävästäsi. Kaikki tieto ja koko suunnitelma ovat aina kanssasi sydämessäsi.

Sanon: Nopeasti. Sanon: Kiireellisesti. Ja sinun pitäisi tehdä se mitä täytyy. Tänään on juuri tullut se hetki, jonka vuoksi olette tulleet inkarnaatioon. Kaikki on muutettava. Pääoman selvittäminen on aloitettu Maan päällä. Kiivetkää ylös tietoisuutenne ullakoihin. Laskeutukaa pimeiden toiveittenne kellareihin. Ottakaa pois likapyykkinne.

Kaikki on pestävä, puhdistettava ja kuivattava.

Ei tule jäämään mitään vanhoja vaatteita epäpuhtaiksi ja pesemättömiksi.

Älä pelkää luopua oman ajattelusi ja tunteittesi vanhoista egoistisista räsyistä.

Kaikki tulee palamaan palvelusi liekissä ja sydämesi tulessa.

Uudessa maailmassa ei ole paikka epätäydellisyydelle.

Sanon, että aamunkoitto on lähellä, ja on aika nousta ja alkaa toimia.

Uusi aika on tulossa! Kohtaa se!


MINÄ OLEN El Morya, ja olen puhunut  omistautuneille oppilailleni.


© Lähettilä Tatyana Mickushina