Siunaus

      Kommentit pois päältä artikkelissa Siunaus

Siunaus

Yhden Läsnäolo, 1. tammikuu, 2010

MINÄ OLEN Yhden Läsnäolo.

MINÄ ANNAN Minun siunaukseni sinulle tänään.

Käytän tätä tilaisuutta lähettääkseni Minun Rakkaussäteeni intensiteetillä, jonka tämä Lähettiläs voi havaita. Oh, ihmiskeho pystyy havaitsemaan vain miljoonas-osan Minun todellisesta Läsnäolostani.

En voi ilmentää Itseäni kokonaan. Sinun maailmasi ei voi kestää Minun värähtelyjäni. Siksi välitän vain pienen osan Läsnäolostani, heijastamalla Minun Rakkaussädettäni Lähettilään chakrojen läpi. Ja sinä, joka otat huomioon tämän Sanoman, tulet myös kykeneväksi havaitsemaan osan Minun siunauksestani maailmalle.

MINÄ OLEN erittäin onnellinen siitä, että maailmasi ja Minun maailmani välillä on mahdollisuus kontaktiin. Oh, et voi edes kuvitella, mikä merkittävä tapahtuma tämä on!

MINÄ OLEN voi olla läsnä maailmassasi. Tämä tarkoittaa sitä, että maailmasi saa suuren mahdollisuuden jatkokehitykseen. Jos olosuhteet eivät olisi muodostuneet ja jos en olisi voinut olla läsnä Lähettilään chakroissa, kaikki olisi alkanut kehittyä eri tavalla.

Maailmassasi olet tottunut olemaan opastettu ymmärryksesi avulla kaikesta. Se, mitä maailmassasi tapahtuu, on sinulle merkittävää, ja kun et voi tuntea tai koskettaa jotakin, se on vain sinun uskosi, joka voi saada sinut havaitsemaan jotain.

Niin ei ole meidän maailmassamme. Minulle, Minun Viestini tosiasiana tänään on erittäin merkittävä ja avaa todella uuden mahdollisuuden Maapallon ihmiskunnalle, koska minä määrään tulevaisuutenne ja kaikki riippuu Minusta.

Siksi niille, jotka eivät kykene ottamaan huomioon Minun Läsnäoloani tosiasiana maailmassanne tänään, anna kaiken pysyä ennallaan. Sinulla ei ole mitään huolenaihetta mistään; kaikki tapahtuu itsestään Minun Läsnäolossani.

Monet ihmiset haaveilevat siitä, että heillä ei olisi huolia ja että kaikki tapahtuu itsestään, ja he nukkuvat.

Kuitenkin on olemassa ero Minun ymmärrykseni ja teidän ymmärryksenne välillä siitä, mitä tulisi tapahtua. Viime kädessä kaikki tulee kehittymään tavalla kuten minä olen hahmottanut, mutta on epätodennäköistä, että se miellyttää suurinta osaa ihmisyksilöitä.

Sen vuoksi, älä tuhlaa aikaasi. Rakenna uudelleen tietoisuutesi. Aseta Jumalalliset periaatteet ja Jumalalliset mallit ensisijaisiksi omassa mielessäsi ja levitä sitten nämä mallit maailmaasi. Täten jokainen ihminen, joka pystyy koskettamaan Jumalallisia malleja luomasi mestariuden kautta, tulee vapautumaan illuusion maagisuudesta. Ja yksi toisensa jälkeen alatte herätä Ikuiseen Elämään.

Olen sanonut niin.

Voit lukea tästä muinaisten Viisaiden ihmisten kirjoista, jotka pystyivät virittäytymään Minun säteeseeni ja puhumaan Minulle, kun olin palavan, mutta kuitenkin palamattoman pensaan muodossa.

Miljoonasosa Minun Läsnäolostani maailmassanne on riittävä, jotta kaikki alkaa muuttua.

Nyt kun olen antanut Pääviestin, haluan tehdä yhteenvedon siitä, mitä olen jakanut kanssasi tänään.

Älä pelkää sitä, mitä tulee tapahtumaan, koska puhtaat sydämet ja puhdistetut tietoisuudet eivät voi pelätä mitään. Olet jo ansainnut oikeuden tulla Ikuiseen Elämään. Ne, jotka ovat valinneet harhan maailman omalla vapaalla tahdollaan, pysyvät tässä maailmassa tietyn ajan, kunnes tämä maailma lakkaa olemasta.

Koko mekanismi, joka määrittää eteenpäin suuntautumisenne on läsnä teissä, teidän sydämissänne. 

On mahdotonta olla kiinnittynyt fyysiseen maailmaan ja astua Jumalalliseen Valtakuntaan millä tahansa kiintymyksellä – ja tarkoitan millä tahansa kiintymyksellä – jopa pienimmälläkin.

Kutsun kaikki juhlaan. Kaikki voivat tulla. Mutta tulevatko kaikki onnistumaan?

Jumalallisen mahdollisuuden ovet ovat aivan auki, laajemmin kuin koskaan ennen.

Pudota verkot; tule Minun kanssani. Teen sinusta ihmissielujen kalastajia. Ja voimme onnistua saamaan monet sielut illuusion merestä ennen aikaa, mikä on tulossa.

Olen sanonut tarpeeksi niille, jotka ymmärtävät. Niille, jotka vain lukevat tai kuuntelevat, mutta eivät ymmärrä, olen sanonut kaiken tarvittavan.

MINÄ OLEN Yhden Läsnäolo. OM.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina