Suositukseni ja toivomukseni teille

      Kommentit pois päältä artikkelissa Suositukseni ja toivomukseni teille


Suositukseni ja toivomukseni teille

Suuri Jumalallinen Ohjaaja, 29. joulukuuta 2007

MINÄ olen Suuri Jumalallinen Ohjaaja, tulen luoksesnne  tänään.

Olen tullut luoksenne vuoden lopulla, aikana, jolloin Karmallisen Neuvoston kokous pidetään. Käytin hyväkseen tätä tilaisuutta vedotakseni teihin. Olen onnellinen siitä, että vihdoinkin pitkien keskustelujen jälkeen olemme pystyneet tekemään selkeän kuvan siitä, mitä haluaisimme saada ensi vuonna. Jos olette kärsivällisiä, niin voimme myöhemmin tutustuttaa teidät kaikkiin meidän suunnitelmiimme ja tehtäviimme.

Aika, jolloin vain kuuntelitte ja luitte Viestejämme, on kuitenkin ohi. Nyt on tullut aika toimia. Haluaisin kertoa niille teistä,jotka haluavat edelleen tyydyttää uteliaisuuttaan lukemalla Viestejämme, että olemme menossa eri suuntiin.

Olen tullut herättämään sydämenne ja ohjaamaan teitä tekemään konkreettista työtä fyysisessä tasossa.

Olen tullut kertoakseni teille, että kaikki energia, tai melkein kaikki energia, jonka vapautitte maailmanmeditaatiossa 23. päivänä, on suunnattu Karmallisen Neuvoston taholta kehittämään Jumalallista tilaisuutta, joka liittyy meidän Sanansaattajaamme. Aiomme edetä konkreettisilla vaiheilla fyysisessä tasossa. Tarvitsemme ihmisiä, jotka ovat valmiita tukemaan aloitteitamme ja aloittamaan yhteistyön kanssamme.

Kyse ei ole katsojien ihmisryhmän luomisesta, jotka voivat vain haitata työtämme. Jokaisen teidän on oltava valmiita toteuttamaan teoissa, jota varten hän on tullut tähän inkarnaatioon.

Näinä päivinä vuoden lopussa ja Uuden Vuoden ensimmäisinä päivinä neuvon teitä mietiskelemään sitä, mitä erityisesti voitte nyt tehdä. Pyydän, ettette keskittyisi keskustelemaan siitä, mikä estää teitä toteuttamasta tätä tai toista suunnitelmaa elämässänne.

Teidän tulisi keskittää huomionne konkreettisten tekojen toteuttamiseen fyysisessä tasossa ja alkaa suorittamaan niitä. Tarvitaan pieniä askelia oikeaan suuntaan – ei globaaleja toimia. Sitten vähitellen, siirtymällä lähemmäksi ja lähemmäksi inkarnaationne Jumalallisen tehtävän toteuttamista, tulette saamaan apua ja tukea.

Huomatkaa kuitenkin, että jos aiotte vetää vanhoja tapojanne ja kiintymyksiänne  tulevaisuuteen, ette tule onnistumaan. Ette voi mennä ylämäkeen reppulla, joka on täynnä tarpeettomia asioita. Jättäkää kaikki tarpeettomat asiat ja tavat ja antakaa Jumalan huolehtia teistä.

On olemassa toinen vaara, joka on odottamassa teitä. Joskus luotatte Jumalaan ja Mestareihin niin paljon, että unohdatte huolehtia perheistänne ja pitää kotinne ja fyysinen kehonne kunnossa.

Vain täydellinen harmonia ja tasapaino henkisen ja fyysisen välillä, jossa henkisillä kiinnostuksilla on pieni etulyönti asema, voi manifestoida tarvittavan tuloksen fyysisessä maailmassa.

Muistakaa, että heti kun olette saavuttaneet tarvittavan sisäisen tasapainon, energia pystyy virtaamaan olemuksenne läpi, eikä teillä tule olemaan tarpeeksi aikaa suorittaa kaikkia päivän tekoja, jotka teidän täytyy tehdä.

Maailmassanne on yksi yleinen väärinkäsitys. Uskotte, että jos olette omistaneet elämänne  Mestarien tehtävien suorittamiseen, niin Mestareiden on huolehdittava terveydentilastanne ja fyysisistä tarpeistanne.

Teidän ei pitäisi siirtää taakkaa Ylösnousseiden Mestarien harteille. Sinulla on vaikeutesi ja meillä on meidän vaikeutemme. Emme pakota sinua kantamaan kuormaamme, koska jos siirtäisin olkapäillesi ainakin pienen osan taakastani, et kestä – edes minuuttia – sen kuorman painoa, jota kannan Maa planeetan evoluution hyväksi.

Älkää yritä roikkua Ylösnousseiden Mestareiden tai Lähettiläässämme varassa. Jokaisen on kannettava oma taakkansa. Vain sairaita ja heikkoja ihmisiä, vanhuksia ja lapsia on hoidettava väsymättä. Muiden on pidettävä huolta itsestään ja heidän lähimmäisistään.

Jokainen terve ihminen on velvollinen tukemaan perhettään ja auttamaan apua tarvitsevia.

Älä sekoita henkistä polkua ja henkisiä saavutuksia välinpitämättömyyden tilan saavuttamiseen.

Pysyvää joutilaisuuden tilaa ei oleteta omassa maailmassanne Ette voi loputtomasti pysyä meditaatiossa. Sinun on tarjottava ruokaa, vaatteita ja suojaa sekä huolehdittava itsestänne ja kaikista teistä riippuvaisista ihmisistä.

Vasta sitten voitte siirtyä henkisiin käytäntöihin ja tekniikoihin.

Minun on varoitettava teitä toisesta vaarasta, kun oikeutatte itsenne jatkuvalla huolilla ja kiireisillä toiminnolla ja unohdatte omitaa edes viittä minuuttia päivässä Jumalalle. Ette pysty suorittamaan oikeita toimia fyysisessä tasossa ja tekemään oikeita johtopäätöksiä, jos ette pidä mieltänne sopusoinnussa Jumalan kanssa. Teidän tulee pyrkiä pysymään pysyvästi hyvässä ja korkeassa hengessä, ja sitä varten  teidän on käytettävä henkisisiä harjoituksia, jotka ovat sopusoinnussa sielunne kanssa.

En voi pakottaa teitä meditoimaan, jos olette tottuneet rukoilemaan. En voi pakottaa teitä rukoilemaan, jos jooga ja meditaatio ovat teille tavallisempia. Ei ole olemassa tiukkoja suosituksia.

Jokaisella on tarpeeksi tilaa  ja mahdollisuuksia suorittaa omaa hengellistä työtään.

On kuitenkin harjoituksia, jotka eivät johda sielunne kehitykseen, vaan päinvastoin, nämä harjoitukset asettavat sielunne dogmien ja sääntöjen häkkiin. On tullut aika vapauttaa häkeistä ne kadotetut sielut, jotka uskovat palvelevansa Jumalaa, kun he harjoittavat itsensä kidutusta ja itsensä ruoskintaa.

Tällaisilla käytännöillä ei ole mitään yhteistä Jumalallisen Palvelun kanssa. Olette vapaita ihmisiä, ja henkisten käytäntöjen pitäisi tuoda teille onnea ja tyytyväisyyttä.

En perustele oikeutta laiskuuteen ja tekemättä jättämiseen. Joskus on pakko pakottaa itsensä nousemaan ylös ja ryhtymään rukoilemaan tai auttamaan muita ihmisiä, mukaan lukien perheenne.

En kuitenkaan voi suositella liiallista innokkuutta ja päivittäistä sitoutumista vain hengellisiin käytäntöihin. Kohtuullinen tasapaino, kohtuulliset rajoitukset ja kohtuulliset toimenpiteet ovat tarpeen.

Nyt, erottaessa, haluaisin suositella teille toista tekniikkaa, jonka todennäköisesti  tiedätte , mutta unohditte. Haluan muistuttaa teitä Valosta, joka loistaa sisällänne. Haluaisin muistuttaa teitä Jumalasta, joka asuu sydämessänne.

Teidän ainoastaan tarvitsee antaa Jumalan sisällänne ilmaista Itsensä. 

Joten, Uutena Vuotena olkoon kaikki tekonne fyysisessä tasossa teidän Korkeamman Itsenne, Jumalan sisällänne, ohjaamia.

MINÄ OLEN Suuri Jumalallinen Ohjaaja, ja olen ollut kanssanne tänään.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina