SUURI JUMALALLINEN OHJAAJA – Seitsemännen Juurirodun Manu

      Kommentit pois päältä artikkelissa SUURI JUMALALLINEN OHJAAJA – Seitsemännen Juurirodun Manu

Hyvät Ystävät, alamme esitellä teitä Suuren Karmallisen Neuvoston jäseniä.  Tänään artikkelimme on Suuresta Jumalallisesta Ohjaajasta.


SUURI JUMALALLINEN OHJAAJA

Hyvät Ystävät, alamme esitellä teitä Suuren Karmallisen Neuvoston jäseniä.  Tänään artikkelimme on Suuresta Jumalallisesta Ohjaajasta.

SUURI JUMALALLINEN OHJAAJA – Seitsemännen Juurirodun Manu

Suuri Jumalallinen Ohjaaja on Kosminen olento. Hän sanoo: ”Minä olen tunnettu Suurena Jumalallisena Ohjaajana, koska olen yhdistänyt tietoisuuteni Jumalan jumalallisen suunnitelman kosmisiin sykleihin, jotka ovat käsittelemättömiä valon maailmankaikkeuksia”.
Hänen nimensä vastaa  liekkiä, jota hän palvoi.
Ja niinpä nimettömänä palvoen Jumalaa lakina virheettömänä suuntana, hän tuli tunnetuksi Suurena Jumalallisena Ohjaajana, ja  palvonnan kautta hänestä tuli palvottu ja palvottava. Ja sitten Kosmisessa hierarkiassa Suuresta Jumalallisesta Ohjaajasta tuli hänen Jumala identiteettinsä. 
Jo kauan sitten hän läpäisi ne vihkimykset, jotka asettivat hänet kosmiseen palvelutasoon ja pätevöittivät hänet tulemaan Seitsemännen Juurirotujen Manuksi.

SUURI JUMALALLINEN OHJAAJA, SEITSEMÄNNEN JUURI RODUN MANU

Jumalallinen suunta on tietoisuuden tila Jumalassa. Se on täydellinen tietoisuus hänen suunnitelmastaan kaikelle elämälle.  Perimmältään tämä tietoisuus ei sisällä pelkästään suuntaa mutta myös sen loogisen johtopäätöksen toiminnan täyttymisessä. Vielä kauan sitten, ennen kuin sielumme muistivat Jumalaa, Aurinko Mestarien vihitty havaitsi elämän aaltojen tarpeen tuntea suunnitelmaa ja jatkaa eteenpäin erehtymättömään suuntaan,  jotta suunnitelma saataisiin päätökseen matriisina, ikään kuin käsitteellistettynä, motiivina ja siten saattaen voimaa sen toteutukseen, fyysisenä täyttymyksenä, syklin loppuun saattamisessa. Myös hänen nimensä muuttui vastaamaan liekkiä, jota hän palveli.

Juurirotujen Manu on lain asettaja, joka asettaa jumalallisen suunnitelman koko evoluutiolle.  Manu ruumiillistaa arkkityyppiä koko sielujen elämän tiellä, jotka tulevat inkarnoitumaan Maassa tiettynä periodina – Jumalan kuvana ja samankaltaisuutena, joksi heidät on tehty ja mallina heidän kohtalolleen.   Seitsemäs Juuri Rodun on tarkoitettu ruumiillistua Suuren Jumalallisen Ohjaajan alaisuudessa. 
Hänen kausaali ruumiina  on jättiläismäinen sininen kehä, joka ympäröi koko planeettaa.  Tässä kehässä on verkosto ja voimakentät,  joiden kautta tuomio tulee kulkemaan. 
Ennen Atlantiksen uppoamista, kun Nooa rakensi arkkiaan ja varoitti tulevasta suuresta tulvasta ihmisiä, Suuri Jumalallinen Ohjaaja  kutsui Saint Germain´in ja muutamia uskollisia pappeja kuljettamaan Vapauden Liekin  Puhdistuksen Temppelistä turvalliseen paikkaan Karpaattien juurelle Transilvaniaan. Täällä he jatkoivat pyhää rituaalia laajentaen vapauden tulta, vaikka samaan aikaan ihmiskunnan karma toteutettiin jumalallisella asetuksella. Kun Atlantiksen manner upposi, Puhdistuksen temppeli siirrettiin eetteritasolle.

Seuraavissa ruumistuksissa eli inkarnaatioissa, Saint Germain ja hänen seuraajansa,  Suuren Jumalallisen Ohjaajan johdolla löysivät uudelleen liekin ja jatkoivat pyhäkön suojelua. Myöhemmin Suuri jumalallinen Ohjaaja, oppilaansa avustamana,  perusti retriitin liekin paikalle ja perusti  Unkarin kuninkaallisen Rakoczy-Talon. Suhteessa Rakoczyíin, Suuri Jumalallinen Ohjaaja käyttää nimitystä Mestari R – R merkiten Rakoczy´a.
Suuri Jumalallinen Ohjaaja jatkaa edelleen Rakoczy-palatsin ylläpitämistä Transilvaniassa vapauden keskittymänä Itä- ja Länsi-Euroopassa. Retriitti oli kerran fyysinen, mutta on nyt eetteritasossa.


Suuri Jumalallinen Ohjaaja on tukenut Eurooppaa tuhansia vuosia. Hän on Saint Germain´in ja monien muiden Mestareiden Opettaja, mukaan lukien Jeesuksen ja El Moryan.
Suuri Jumalallinen Ohjaaja, ei myöskään meidän aikanamme ole jättänyt maan ihmiskuntaa ilman ohjausta, ilman hänen Jumalallista näkemystään.

Vuosien aikana Hän tuli yksitoista kertaa ja välitti opetuksensa Suuren Valkoisen Veljeskunnan Lähettilään T.N.Mikushinan kautta.

Näin hän puhuu itsestään:

MINÄ OLEN suuri Jumalallinen Ohjaaja. Tunnet minut Karmallisen Neuvoston jäsenenä  ja Saint Germainin opettajana. En aina yritä tulla  julkisuuteen, ja annan tavallisesti yhteiskunnan henkisen  kehityksen suunnan ikään kuin kulissien takaa ”.

Suuren Jumalallisen Ohjaajan Opetus on syvä ja moniulotteinen.
Hän kertoo meille, että Jumalallisen totuuden ymmärtämisprosessi tapahtuu jatkuvasti (13. huhtikuuta 2005 annetussa viestissä) ja pyytää meitä myös toimimaan elämässä saadun tiedon ja Opetuksen mukaisesti (27. huhtikuuta 2006 annetussa viestissä) .

Tässä Suuri Jumalallinen Ohjaaja  sanoo 2. heinäkuuta 2006 Sanelussa:

”… Vetoan teihin pyytäen, jotta voisitte antaa kaiken avun, jonka voitte antaa meidän Lähettiläällemme, koska emme ehkä saa lähitulevaisuudessa toista tämän kaltaista välittäjää, jotakuta, joka voi tuoda tietoisuutensa ylös siihen tietoisuuden tasoon,  jotta voi työskennellä Veljeskunnan kanssa. Siksi hyväksykää Viestintuojamme kiitollisuudella.  Tietoisuutenne taso ei määräydy mentaalisen informaatiomäärän mukaan, jonka voitte päästää sisään mieleenne.  Tietoisuutenne taso määräytyy Jumalallisten ominaisuuksien kautta, jotka saavutatte Polullanne, ja omistautuminen, vilpittömyys, epäitsekkyys ja nöyryys ovat kaikista tärkeimpiä näiden ominaisuuksien joukossa.
Ilman näitä ominaisuuksia eivät yhdetkään mentaalisista taidoista anna teille mahdollisuutta nousta uuteen tietoisuuden tasoon.
Siksi, joka kerta, kun tulemme, toistamme Jumalallisten ominaisuuksien kehityksen merkitystä sisällänne. Pyrkimyksenne pakottaa teidät hankkimaan sen, mikä on tarpeellista kehityksellenne. Siksi pyrkimys ja periksi-antamattomuus ovat seuraavia ominaisuuksia, joita tarvitsette.”

Viestissä ”Opetus henkisistä harjoituksista”, päivätty 4. heinäkuuta 2009, saimme kaikista tärkeimmät ohjeet toimintaan:

”Mitä tulee hengelliseen työhösi ja toimintalinjoihisi, kehottaisin sinua pohtimaan enemmän sitä tosiasiaa, ettei ole paljon aikaa jäljellä. Jokaisen ihmisen ponnisteluja tarvitaan nyt enemmän  kuin koskaan aikaisemmin, koska joskus tilanne kehittyy silla tavalla, että vain muutaman valon-kantajan hyvä tiimityö riittää siihen, että ylivoima saavutetaan siihen suuntaan, että evoluution mahdollisuutta voidaan pidentää. ”

Suuren Jumalallisen Ohjaajan 20.12.2009 viestissä pantiin merkille kolleegojen tärkeimmät ominaisuudet:
”Ihmiskunnan kehityksen asteen todistaa vain tosiasiat epäitsekkäästä palvelusta. Sinun pitäisi ymmärtää, että seuraava vaihe, johon ihmiskunta tulee astumaan, liittyy olennaisesti erilaisiin ihmissuhteisiin. Ensinnäkin, sinun pitäisi olla epäitsekäs ja sitten antaa palvelusi. Molemmat näistä erottamiskyvyn piirteistä ovat mahdollisia vain ehdottoman Rakkauden ja rajattoman Uskon perusteella.
Katso ympärillesi ja näe, kuka ympäristössäsi on valmis seuraavaan ihmissuhteiden vaiheeseen? ”

30. joulukuuta 2010 julkaistussa Viestissä puhutaan siitä, kuinka tärkeää on valita Polku ja seurata sitä tiukasti oikeaan suuntaan kääntymättä muille poluille:

”Olemme siirtymässä aineettomampaan todellisuuteen. Ja puhumme niille, jotka pystyvät havaitsemaan meidät.
<…>
Me koostamme Viestimme niin, että henkilö voisi asteittain astua meidän maailmaamme, tekemällä päätöksensä yhä enemmän sisäisen eikä todellisen ulkoisen käsityksen perusteella. Mutta tämä  on mahdollista vain silloin, kun päätät vakavasti mennä meidän viitoittamallemme Polulle.

Jos jatkat eri lähteiden ja erilaisten hengellisten suuntien sekoittamista, meidän Viestiemme vaikutus on täsmälleen päinvastainen. Et tule lähestymään hengellisen matkan päämäärää fyysisessä maailmassa, mutta sen sijaan tulet siirtymään pois siltä.
<…>
Jotta voisit alkaa liikkumisen, sinun pitäisi valita Polku ja aloittaa sen kulkeminen. Mutta jos saavutat jonkin pisteen Polulla, päättäen, että olisi mukavaa mennä myös jonkun muun reitin varrella, silloin sinä tulet automaattisesti  palaamaan sinun Polkusi alkuun.
<…> 
Jos olet löytänyt Jumalallisen lähteen, jos Korkeampi Itsesi osoittaa sen totuuden, niin miksi on välttämätöntä sinulle ajelehtia pois ja juosta toiseen suuntaan jonkin epäilyttävään signaaliin perään?
Opetuksen syvyys oivalletaan elämän testien aikana ja käyttämällä annettua tietoa elintärkeiden testien läpikäymisessä. Uskokaa minua, kun kävelette meille osoittamassa suunnassa, ymmärrätte illuusion hienovaraisemmatkin puolet ja opitte voittamaan ne sisäiset ja ulkoiset esteet, joista ette ollut tietoinen Polun alussa.

Toistan vielä kerran, että Jumalallinen tiede on kaikkein monimutkaisin tiede, ja sen pinnallinen tutkimus ei johda tulokseen. Siksi olen tullut ja annan tämän Viestini. Tärkein velvollisuuteni on antaa oikea suunta jokaiselle ajankohdalle ajassa”.

Tässä viimeisessä 25. kesäkuuta 2013 Viestissä, joka välitettiin ihmiskunnalle T.N.Mikushinan kautta, Suuri Jumalallinen Ohjaaja antaa ohjeita siitä, että Jumala on aina kanssamme, ja voimme aina pysyä Jumalassa:

”Olen tullut tänään, ohjatakseni sinua Jumalallisella Polulla. Minä toivon, että kaikki te, jotka luette tätä Viestiäni, kulkevat Polulla kohti Jumalaa.
<…>
Kaikki, rakkaat, määräytyy itseänne kautta.  Maailmassa ei ole ketään henkilöä, joka voi saada sinut tuntemaan negatiivisia tajunnan tiloja. Ainoa henkilö, joka voi tehdä sen koko maailmassa, olet sinä ja ei kukaan muu.
Siksi suosittelisin, että aloitat jokaisen päivän menemällä peilin eteen ja antamalla itsellesi hymyn. Tämä on yksinkertaisin tapa, ja se on saatavilla myös niille teistä, jotka uskovat, että olette huonoja, kurjia ja onnettomia.

Sinä tulet henkilöksi, joka ajattelet olevasi. Tämä on tilan Laki, jossa elät. Aivan aluksi sinun tarvitsee muuttaa sinun minä-kuvasi.  Sinun tulisi vakuuttaa itsesi, että kaikki on hyvin kanssasi.  Ja kaikista tärkeintä, sinun tulisi vakuuttaa itsesi, että Jumala on sinun kanssasi. Mitä voi tapahtua sinulle elämässäsi, jos Jumala Itse pysyy kanssasi ja huolehtii sinusta ?

Oleskelu Jumalassa,  omata Jumalallinen tunne on yksinkertaisesti sinun tietoisuutesi tila,  Jos toivot asuvasi Jumalassa pysyvästi , silloin annat Hänen tulla ensin sydämeesi ja  jonkin ajan kuluttua Hän tulee käsittämään sinun koko olemuksesi. Aivan kuten aurinko, joka valaisee koko Maan ja kaiken ympärillään, Jumala tulee loistamaan sinun kauttasi maailmaan.”

Suuri Jumalallinen Ohjaaja ylläpitää keskittymää Valon Luolassa Intiassa,  Himalayan sydämessä ( Henkisen Valon talon lisäksi, joka sijaitsee Rakoczy Palatsissa, Karpaattien vuoristossa Transilvaniassa). Suuri Jumalallinen Ohjaaja on suuri vihkijä ylösnousemuksen polulla ja yksi Valon Luolan tehtävistä on valmistaa kandidaatit ylösnousemukseen ja nopeuttaa heitä heidän polullaan.  Täällä, Suuri Jumalallinen Ohjaaja käyttää hänen auktoriteettiaan puhdistamaan neljää alempaa kehoa edistyneissä vihityissä tietystä osasta heidän jäljellä olevasta karmastaan, niin että puhdistuneille oppilaille on mahdollisuus tarjota  palvelua muodon maailmassa ennen ylösnousemusta.  Joskus ei-ylösnousseet yksilöt otetaan heidän hienommissa kehoissaan Veljeskunnan Retriiteihin, jotta heille voidaan antaa ohjausta heidän erityiseen palveluun muodon maailmassa, joka vaatii yli inhimillistä voimaa ja hallitakseen tiettyjä taitoja, joita voidaan antaa ei-ylösnousseelle oppilaalle ainoastaan Pyhissä paikoissa.  Niinpä Jeesus, otettiin Luxorin Retriittiin ja Sinisen Lootuksen Temppeliin ennen hänen viimeistä kolmivuotista julkista työtään. 

Kun armo suodaan ansioituneelle oppilaalle, he kykenevät säteilevästi suorittamaan loput heidän elämänsä tehtävistä, niin että heidän tietoisuudestaan tulee täydellinen keskittymä muodon maailmassa vapauttamaan Suuren Valkoisen Veljeskunnan Henkeä.  Ne, jotka saavat tällaisen tilaisuuden olla “täydellistyneitä “ jopa jo ennen heidän lopullista vihkimystä ja ylösnousemusta Valoon, suorittavat  ihmeitä, osoittavat alkemiaa ja kontrolloivat luonnon voimia ja elementtien elämää.

Suuri Jumalallinen Ohjaaja on Darjeeling n Neuvoston  ja myös Karmallisen Neuvoston jäsen,  palvellen ensimmäisessä säteessä Jumalan Pyhää tahtoa.  Hän myös palvelee  kello 12 linjaa kahdentoista Solar hierarkioissa  tämän aurinkokunnan evoluutioiden puolesta,  palvellen Kauriin hierarkian kanssa avustaen ihmiskuntaa voittamaan heidän ihmis-luomuksiaan. 

Hänet on usein kuvattu suuren sinisen vyön kanssa, jossa on säteileviä sinisiä jalokiviä,  häikäisevän  valon säteiden säteilevät hänen sydämestään, kurkustaan ja päästään.   Nämä valon säteet ovat hyvin voimakkaita. Sinä voit sitoa itsesi näihin valon säteisiin ja hänen suojelukseensa. Hän tulee asettamaan hänen sinisen vyönsä sinun ympärillesi eteerisessä tasossa sinun chakrojesi suojelukseksi ja tulee auttamaan sinun toteuttamaan jumalallisen suunnitelmasi.

Suuren Jumalallisen Ohjaajan avain sävel on  Ferenz Lisztin säveltämä   “Rakoczy´n Marssi” Unkarin Rhapsody Nr. 15. 

Artikkelin oli valmistanut Maria Fliman, editoinnut Elena Llyina. suom. MM.

Lähteet:

1.Mikushina T.N. BOOK OF WISDOM. Messages of Masters.-Omsk: Publishing House “ Sirius”, 2018
2.Profet Mark L., Profet Elizabeth Claire. Masters and their Retreats. Encyclopedia.- M: M-Aqua, 2006.

KAIKKI SUUREN JUMALALLISEN OHJAAJAN SANELUT:

https://sirius-eng.net/

The process of knowing the Divine Truth will go on perpetually. 13.4.2005

We are joyful that our appeals have found response in your hearts. 30.12.2005

We ask you to act in your lives according to the knowledge and teachings received by you. 27.4.2006

Your level of consciousness is determined by the Divine qualities that you gain on your Path. 2.7.2006

The piece of news from the session of the Karmic Board. Ja 3.1, 2007

My recommendations and wishes to you. 29.12.2007

A Teaching of spiritual practices. .4,7 2009

We need your readiness for serving the evolutions of Earth.20,.12 2009

Some of the goals of the transmission of the Messages.16.1. 2010

Residing in God is simply the state of your consciousness. 25.6.2013

________