Siksi käytä apua mitä Taivaat antavat sinulle ja älä jätä huomioonottamatta tätä apua.

      Kommentit pois päältä artikkelissa Siksi käytä apua mitä Taivaat antavat sinulle ja älä jätä huomioonottamatta tätä apua.


Siksi käytä apua mitä Taivaat antavat sinulle ja älä jätä huomioonottamatta tätä apua.

Lord Shiva, 13, Maaliskuu, 2006

MINÄ OLEN Shiva, kun tulin jälleen Lähettilääni kautta. Tilanne on se, että olen tullut antamaan seuraavan viestin, jonka avulla voitte ymmärtää tilanteen ja tehdä selväksi ne suuntaviivat itsellenne, joita voitte seurata elämässänne.

Niin pian kuin Sanelujen edellinen sykli oli ohi, meillä oli tunne suuresta helpotuksesta, että käyttäen inkarnaatiossa olevaa välittäjää, onnistuimme toteuttamaan suunnitelman ja annoimme informaatiota,  jota ihmiskunta tarvitsi.

Kuitenkin me törmäsimme täysin arvaamattomaan vastustukseen toimintaamme kohtaan. Tämä vastarinta kulki monien inkarnoituneiden ihmisten mielien kautta, ja monet heistä pitävät itseään valon-kantajina. Siksi olen tullut vakuuttamaan teille jälleen kerran, että jatkamme Viestiemme antamista riippumatta siitä mitä ponnistelumme tulee maksamaan meille. Ja teemme sen suunnitelmiemme mukaan ja ehdoillamme, kuten ne annetaan avaruuden mahdollisuuksina ja välttämättömyytenä.

Siksi olen tullut tänään antamaan teille  ymmärryksen jälleen kerran, että riippumatta siitä, miten tilanne on kehittymässä maapallolla, me, Ylösnousseet Mestarit, työskentelemme yhdessä ihmiskunnan kanssa ja jatkamme pyrkimyksiämme muuttaa ihmiskunnan tietoisuutta.

Näyttää siltä, että Viesteissämme on hyvin vähän informaatiota, vaikka aina yhä ihmettelemme, miten ihmiset löydetään, jotka ovat valmiita vastaamaan kaikkiin ehdotuksiimme ja huomautuksiimme ensimmäisellä kutsullamme ja tekemään niitä asioita, jotka ovat tarpeen nyt.

Tiedätte, että yksi tärkeimmistä asioista, joita ihmiskunnalla on edessään on tietoisuuden muutos. Ja siis kaikki, mikä suosii maan ihmisten tietoisuuden muutosta, on hyvä. Tarkoitamme tietenkin tietoisuuden muutosta, jota yritämme ilmentää oktaavissanne, mutta ei tietoisuuden muutosta, jota te ajattelette tulisi tapahtua. 

Siksi kaikki tavat levittää tietoa, joka sisältyy annetuissa Saneluissa ovat hyviä. Hyviä ovat myös ne keinot tiedon välittämiseksi ihmisille, mukaan lukien yksityiset tapaamiset, koulutustunnit, seminaarit, koulujen järjestäminen vanhemmille ja lapsille, jotta opittaisiin Karman Lain perusteet ja käytöksen perusperiaatteet, jotka perustuvat Jumalalliseen Lakiin. 

Kaikki, mikä on aidosti Jumalalta, tarvitsee apuasi kasvamaan ja laajentumaan.

Siksi, kun olet yllättynyt siitä, että kaikki ympärilläsi ei näytä siltä kuin haluaisit näyttävän, sanomme: ”Sitä parempi! Olette nähneet, missä voitte käyttää ponnistelujanne, kykyjänne ja lahjojanne! ”

Katsokaa ympärillenne ja analysoikaa perusteellisesti sitä, mitä henkilökohtaisesti voitte muuttaa, ja mitä mielestänne pitäisi muuttaa, luottaen mahdollisuuksiinne ja kykyihinne.

Haluan vielä kerran muistuttaa teitä Sanelusta, jonka annoin viime vuonna 27. marraskuuta. [1] Heti kun käännätte ajatuksenne tarpeelliseen suuntaan ja täytätte mieleenne nousevia kuvia Jumalallisella energialla, minulla on mahdollisuus auttaa teitä ja täyttää kuvianne energiallani.

On Jumalallinen mahdollisuus, joka annetaan planeetalle tietyllä hetkellä. Tämä mahdollisuus on annettu nyt Lähettiläämme kautta. Joskus teiltä ei vaadita mitään muuta kuin, että hyväksytte Lähettiläämme. Ja heti kun tunnistatte  Hierarkian Lähettilään, te automaattisesti seisotte  Hierarkian askelmilla. Ja koko Hierarkialla on mahdollisuus auttaa teitä asioissanne ja suunnitelmienne toteuttamisessa.

Haluan myös pysähtyä yhdeksi tärkeäksi hetkeksi. Meidän Lähettiläämme on henkilö, joka ylläpitää värähtelyjämme jatkuvasti, kantaen omistautumistaan Hierarkialle kaikissa elämäntilanteissa ja toteuttaa suunnitelmamme Maapallolla. Teille, jotka ovat inkarnaatiossa, meidän Lähettiläämme on inkarnoitunut Mestari, Guru. Ja se tarkoittaa sitä, että teidän on noudatettava ohjeita, jotka saatte Gurultamme, kuin jos minä henkilökohtaisesti antaisin teille nämä ohjeet.

Tässä te tarvitsette kaiken teidän erottamiskykynne ymmärtääksenne, missä määrin voitte luottaa ulkoiseen Guruun ja missä määrin teidän pitäisi ohjautua niiden ohjeiden mukaan, jotka saatte sydämeltänne, Korkeammalta Itseltänne. 

Opetus Gurusta vaatii ylimääräistä avausta. Mielestäni voimme jossain määrin antaa teille tämän meidän Opetuksemme, koska niitä on liian monia, jotka pitävät itseään guruna tai teeskentelevät olevansa guru, mutta ne kaikki – tai lähes jokainen heistä – ei omista  todellisen Gurun pääasiallista ominaisuutta: kykyä itsensä uhraamiseen ja kykyä uhrata kokonaan itsensä palvelun alttarilla.

Siksi riippumatta siitä, miten teidän ihmis-tietoisuutenne estää teitä  ymmärtämästä Guru aseman  ja Guru-Chela -suhteen todellista merkitystä,  mikä tahansa este, joka on sisällänne, voidaan ja tulisi pyyhkiä pois teidän  vilpittömän pyrkimyksenne avulla ja teidän omistautumisellanne Hierarkialle. 

Joka kerta, kun  tarvitsette saada varmuutta tai vahvistusta totuudenmukaisuudelle tai valheellisuudelle kenen tahansa henkilön kohdalla,  joka teeskentelee olevansa Gurunne tai meidän Lähettiläämme, pyydän vedotkaa minuun saadaksesi apua.

Ota vain kuva minusta käsiisi tai tule kuvani  eteen patsaan muodossa ja pyydä vilpittömästi minulta apua.

Heti kun näen vilpittömyytesi ja pyrkimyksesi, minä tulen varmasti auttamaan sinua.  Ja sinä tulet saamaan sen erottamiskyvyn, jota tarvitset, kehityksesi nykyisessä vaiheessa.

Siksi käytä apua mitä Taivaat antavat sinulle ja älä jätä huomioonottamatta tätä apua.

MINÄ OLEN Shiva, ja sanon hyvästit teille tänään, mutta toivon uusia tapaamisiamme

_______

[1] Viittaus Saneluun ”Jokainen ponnistelunne tulee moninkertaistumaan ennennäkemättömästi, koska se on ajan kutsu ja sellainen on tilanne planeetalla nyt”

Lord Shiva, 27 marraskuu , 2005, Engl. kielisessä kirjassa: Words of Wisdom Volume 1.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina