Syyt Venäjän ja maailman nykyiseen tilanteeseen –  Viisauden Mestareiden testit

      Kommentit pois päältä artikkelissa Syyt Venäjän ja maailman nykyiseen tilanteeseen –  Viisauden Mestareiden testit


Syyt Venäjän ja maailman nykyiseen tilanteeseen –  Viisauden Mestareiden testit

Miksi parannus tulee pelastamaan Venäjän?
Parannus (muinaiskreikkalaisesta sanasta μετάνοια) – mielen muuttuminen, ajatusten muutos.

 Tatjana Mickushina:”Miksi parannus (mielenmuutos) parantaa Venäjän? Koska jos vertaamme historiallisia tosiasioita avoimella mielellä, monet todelliset etsijät tulevat siihen johtopäätökseen, että valitettavasti historiassamme 100 vuoden ajan olemme menneet väärään suuntaan. Ja oli kiellettyä surmata viaton Tsaari ja hänen lapsensa.
Kun jokainen tulevat tähän johtopäätökseen, niin jokainen tulee tekemään käytännössä mielenmuutoksen tapahtumien suhteen, jotka tapahtuivat vuosisata sitten, ja kun riittävä määrä on sellaisia ​​ihmisiä, silloin tämä ymmärrys tulee astumaan kansakunnan kollektiiviseen tietoisuuteen. Kollektiivinen tietoisuus  tulee sitten löytämään uuden tavan kehittyä. Ja tämä todennäköisesti tulee olemaan Jumalallinen tapa, koska me, kansana, maana, olemme jo maksaneet liian paljon ymmärtääksemme tämän totuuden. ” 

Ylösnoussut Mestari Nicholas, 24. huhtikuuta 2005:
”Ennen kuin Jumala antaa uudelle tilaisuudelle tälle maalle, maan täytyy käydä läpi katarsi, puhdistus. Puhdistusta on seurattava parannus, ja vasta sitten Venäjän kansoille tulee avautumaan valoisa polku. ”
Katharsis – (muinaiskreikkasta κάθαρσις – ’kohoutuminen, puhdistusminen, toipuminen’) – hengen puhdistaminen ja moraalinen puhdistaminen.

Mester Morya, 28. joulukuuta 2012
”Mikä tahansa karma voidaan poistaa helpoimmalla tavalla, jos tunnustat tehneesi virheen ja pyydät anteeksi. Mutta jos tietämättömyys ja ylimielisyys eivät salli ihmisten myöntää virheitään ja tehdä niitä parannusta, silloin negatiivinen karma alkaa ilmetä fyysisellä tasolla erilaisten kataklysmien, sosiaalisten vallankaappausten ja taloudellisten katastrofien muodossa.
Siksi sinulla ei ole yhtään aikaa istua käsiesi päällä. On tarpeen aloittaa toimia! Älä pelkää luoda karmaa virheellisellä  toimillasi. Jos motiivisi on oikea, niin riippumatta siitä, kuinka virheelliset toimintasi näyttävät olevan nykyisessä historiallisessa hetkessä, Jumala pystyy aina suoristamaan tilanteen ja oikaisemaan virheesi. Toimettomuuden karma on paljon pahempi, kun mahdollisella tekosyyllä et puutu taisteluun ja menetät voitetut asemat sekä nopeuden ja kiirehtimisen edut.
Opi virheistäsi.
Älä epäröi toimia planeetan Maan evoluutioiden hyväksi! ”

Tatjana Mickushina:
”Meidän ei tarvitse muuttaa mitään ulkoisessa ympäristössä! Meidän on vain tehtävä tämä mielenmuutos sisäisesti. Koska Mestarien Opetusten mukaan ulkoinen määräytyy sisäisen perusteella. Joten kun kaikki on järjestetty sisällämme, kun kaikki on selvitetty mielessämme, kun tiedämme tarkalleen missä Hyvä ja Paha ovat ja erotamme nämä jyvät akanoista sisällämme, niin silloin kaikki muuttuu ulkopuolellamme . Kaaos korvataan järjestyksellä, ja täysin eri aikakausi alkaa. Tämän aikakauden saavuttamisen alkaminen riippuu vain meistä. ”

Parannus ei tarkoita niinkään menneisyyden katumusta, vaan ihmisen uutta näkemystä itsestä, toisistaan ja Jumalasta.

Rakastettu Äiti Maria, 23. joulukuuta 2014
”Parannuksen kyyneleet, jotka näen usein silmissänne keskustelumme aikana, kertovat minulle paljon enemmän teistä kuin sananne ja jopa rukouksenne.
Ette voi kuvitella, minkälaista työtä Ylösnousseiden Mestarien on tehtävä voidaakseen  antaa sielullenne ymmärrystä monia synneistäsi ja tehdä parannuksen niistä.
Kun parannus tulee sydämeenne, karmallinen taakkanne helpottuu puolella. Ja voitte hajottaa jäljellä olevan puolen päivittäisillä rukouksillasi ja pyrkimyksillänne lievittää muiden kärsivien sielujen ahdinkoa. ”

Tatjana Mickushina, haastattelu hänen kotonaan Venäjällä 16. maaliskuuta 2018 tapahtuneen tulipalon jälkeen:
”Eivät kaikki ihmiset, jotka pitävät itseään valon kantajina ymmärrä, miksi heidän tulisi tehdä parannus. Ehkä he ymmärtävät parannus  sanan väärin? Ehkä joidenkin sisäisten ominaisuuksiensa vuoksi he eivät halua tehdä tätä…
Viimeksi oli tulipalo huhtikuussa 2012 ja sitten heinäkuussa 2012 (lähettilään talon ympärillä olevalla tontilla) koko Siperia oli tulessa. Koko Siperia paloi – metsät paloivat. Tällä kertaa, jos vain taloni seinät jäävät jäljelle, luulen, että vain Venäjän nimi säilyy. Ja itse asiassa tämä on jo tilanne: itse asiassa niin on jo. Venäjälle on jäljellä vain nimi, pohjimmiltaan sellaista maata ei ole.
Se ei suojele kansalaisiaan: se ei suojele vanhuksia, se ei välitä lapsista, se ei millään tavalla suojele ihmisten oikeuksia … Todellisuudessa Venäjää sellaisenaan ei enää ole. Niin minä sen näen.
Mikä uhkaa meitä tänään tapahtuneessa tulipalossa. Todennäköisesti meille kaikille tämä tapahtuma on uusi syy miettiä, teimmekö kaiken oikein, ehkä on tehtävä parannus ja yrittää nousta ylös ja siirtyä eteenpäin. ”

 Lord Shiva, 21. kesäkuuta 2014

”… On mahdollista palata helpommalle tielle milloin tahansa.”

Parannus
Parannus (hepreaksi) – paluu, syyllisyyden tunnustaminen jossain joka vaatii  anteeksiantoa
Kuva: Tulipalo Messengerin talossa 16. maaliskuuta 2018
Kuva: Poltetut kirjat

Tatjana Mickushina, 17. maaliskuuta 2018:
”Tietysti tämä tapahtumaa ei tapahtunut itsestään. Tämä tapahtuma on osa tiettyä tapahtumaketjua, joka jatkui noin 15 vuoden ajan. Ja tietysti, jotta voimme ymmärtää, mitä tämä tapahtuma tarkoittaa Venäjän ja maailman tulevaisuudelle, meidän on yritettävä ymmärtää koko tapahtumaketjua, joka johti tähän yhteen tapahtumaan.
Opetus on varsin käytännöllistä, se ei ole pelkästään teoriaa. Ja jos Mestarit antavat jonkin verran tietoa, informaatiota ja Opetusta, niin jonkin ajan kuluttua voimme sanoa, että olisi tehtävä tutkimus nähdäksemme  kuinka paljon ihmiset ovat oppineet tästä Opetuksesta.
Ja niin paljon kuin voin nyt kertoa, näiden 15 vuoden aikana oli kolme maailmanlaajuista testiä valonkantajille 15 vuoden aikana. ”

Testi numero yksi. Mestarien osoittivat puheensa Venäjän kansalaisille.

Tatjana Mickushinan puheesta Moskovassa 24. maaliskuuta 2007:
”Venäjä ei ole antanut minulle mitään tänä aikana. Minulla ei ole edes paikkaa asua. Tapa, jolla ihmiset kohtelevat Mestarien Lähettilästa, kertoo paljon …<…> Minun on todella vaikea sanoa tätä kaikkea. <…> Mutta tämä on erittäin vakava asia.
Ja jos Mestarit vievät Valon keskittymän, Venäjä ei läpäise koetaan. … kansakunta tekee valintoja ihmisten kautta … <…> Joten, Jumala puhuu teille..
Tämä oli se, mitä opin eilen meditaatiossani Lordi Maitreyan kanssa. ”

Olga Ivanovan 24. maaliskuuta 2018 pidetystä verkkoseminaarist
“Opetuksen tunnistaminen ja Lähettiläs”:
”Mestarit pyysivät meiltä antamaan heille merkin fyysisellä tasolla, jonka olemme oppineet heidän opetuksestaan. Ja tämän merkin tulisi olla puhdas paikka Venäjän maalla, joka toimisi Valon fyysisenä painopisteenä ja josta uuden tietoisuuden tulisi aloittaa matkansa paitsi Venäjän maalla, myös koko planeetalla.Tatyana Mickushina vetosi elokuussa 2007 Sirius-postituslistalla meihin avoimella kirjeellä
”Palvelen Mestareita. Heidän Tahtonsa ja Heidän päätöksensä ovat minun lakini. Siksi, Sanelusyklin päätyttyä, vietin kaiken aikani Ashramin rakentamiseen. Olen aloittamassa klo 8.00, ja rakentamiseen liittyvä työpäiväni päättyy klo 23.00. <…>
Ihmiset, jotka vapaaehtoisesti auttoivat minua rakentamaan Ashramia, astuivat vähitellen pois eri syistä, kun taas toiset pitivät apunsa minimissä. Mestarien työn oli kuitenkin jatkuttava.
Venäjällä ei ollut yhtäkään henkilöä, joka … hoitaisi kaiken työmaan hoitamisen. Siksi tein itse rakentamisen.”

Sanat Kumara, 7. tammikuuta 2010:
”Lähettiläs ei voi tehdä työtä niille teistä, jotka ovat tulleet inkarnaatioon ja makaavat nyt hiljaa sohvalla.
Olemme tarkkailleet Sanansaattajamme sankarillisia ponnisteluja… Ja nyt näemme selvästi, ettemme enää voi käyttää hyväkseen hänen omistautumistaan ​​ja itsensä uhraamista. <…>
Ja jos fyysisellä tasolla ei ole ketään, joka voi huolehtia lähettilästämme ja suojella häntä, niin minä teen sen. ”

Lord Shiva, 21. joulukuuta 2015: 
”Kun Lähettilästämme vainotaan, häväistään tai syytetään, se luo valtavan karman, joka vastaa karma tasoltaan karmana Jumalan kanssa.
Kuten tiedetään, Jumala riistää älykkyyden niiltä, ​​joita Hän haluaa rangaista. Järjettömyys voi vallata yhden ihmisen lisäksi myös kokonaiset maat ja kansakunnat. ”

Mestarit sanoivat:
”Toivomme, että siellä olisi Ashram, jossa  voisimme luoda oman järjestyksemme.”
Nyt Ashramin alueella – kytevät rauniot.

Kuva: Lähettilään palanut talo

Jumala, antakoon meille anteeksi, 

Jatkuu…