Ympäristössäsi ympäröivän kaaoksen ja sydämettömyyden keskellä Jumalallisen tietoisuuden lootukset voivat kukkia

      Kommentit pois päältä artikkelissa Ympäristössäsi ympäröivän kaaoksen ja sydämettömyyden keskellä Jumalallisen tietoisuuden lootukset voivat kukkia


Ympäristössäsi ympäröivän kaaoksen ja sydämettömyyden keskellä Jumalallisen tietoisuuden lootukset voivat kukkia

Elohim Cyclopea 19. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Cyclopea. Kommunikoin ylösnousemattoman ihmiskunnan kanssa erittäin harvoin. Sinun on liian vaikeaa ymmärtää minua, ja minun on vaikeaa ymmärtää sinua. Meitä erottaa miljoonat valovuodet. Minä olen muodottomassa, ja sinä olet ilmenemisen alimmassa pisteessä.

Siksi olen laskenut värähtelyni minimitasolle, jotta en polttaisi Lähettilästämme energioillani. Ja se on edelleen hyvin rasittavaa sekä minulle että hänelle.

Luomakunta on valtava, ja yhtenä manifestoituneen maailman Luojana minut on kutsuttu valvomaan tätä manifestoitunutta maailmaa. Minä tarkastelen Jumalallisen suunnitelman täydellisyyttä manifestoituneelle maailmalle ja näen poikkeamia Jumalallisesta suunnitelmasta. Poikkeamat ovat mahdollisia ennalta määrätyissä rajoissa. Mahdollisten poikkeamien raja on kuitenkin lähestymässä kauimmaista rajaansa. Olette niin syvästi illuusiossa. On tullut teille, jotka olette valmiita, muistuttamaan maailmasta, mistä olette tulleet ja minne teidän tulisi palata. Roolinne maallisessa elämässänne on tulossa päätökseen. Vakuutan teille, että on tulossa aika, jolloin kaikki ulkoisten manifestaatioiden pitäisi romahtaa. Mutta se ei voi romahtaa välittömästi. Illuusio syntyi ihmisen näkökulmasta käsittämättömän ajan kuluessa. Nyt käännekohdan hetki on tullut.

Teille se tarkoittaa vain, että kaikki alkaa muuttua.

Energiat, jotka lähetämme maailmaanne, ovat aiheuttaneet negatiivisimpien ilmentymien nousemisen tälle tasolle. Kaikki, mikä nukkui rauhallisesti alemmilla astraalikerroksilla, on nyt herännyt ja ilmenee jopa olemassaolon fyysisessä tasossa. Kerron sinulle tilanteesta, jona havaitset ympäröivässä maailmassa. Sanani tulevat selittämään sinulle monia prosesseja, jotka ovat tapahtumassa.

Jumalallinen energia. Värähtelyn vahvistaminen. Näyttää siltä, että tämän pitäisi aiheuttaa positiivisia prosesseja ympäröivässä maailmassasi, mutta näin ei tapahdu. Kaikki pahenee ja jopa tulee absurdiin pisteeseen.

Tämä on niin kuin sen pitää olla, rakas. Kun tulet mutaiseen lampeen, luulet pinnan olevan puhdas ja se heijastaa sinistä taivasta ja pilviä. Ota nyt keppi ja häiritse lammen pintaa. Näet lietettä ja mutaa ja tulet haistamaan tukkaisen veden mätänemisen.

Vaikutuksemme maailmaasi on samanlainen kuin vaikutuksesi lammen seisovaan veteen.

Kuvittele nyt tehtäväämme. Kaiken tämän rappeutumisen ja pahuuden keskellä meidän on valittava lootusten versoja, jotka kasvavat tässä vanhentuneessa lammessa. Kyllä, todellakin on vanhentunutta vettä, mutaa ja limaa, mutta juuri tässä ympäristössä nämä autenttiset kauniit ihmistietoisuuden lootukset kasvavat. Juuri ympäristössäsi ympäröivän kaaoksen ja töykeyden keskellä Jumalallisen tietoisuuden lootukset voivat kukkia. Ja jokainen henkilö, joka voi ilmaista Buddhan tietoisuutta tässä ympäristössä, pystyy pelastamaan monia sieluja satojen mailien säteellä hänen ympärillään. Valon verkosto, jonka muodostavat Buddhan tietoisuuden tason saavuttaneet yksilöt, kudotaan nyt tässä pimeässä ajassa Maan päällä.

Näemme täydellisen tietoisuutenne lootukset kukkimassa siellä ja täällä maapallolla. Tietysti olet kiinnostunut siitä, missä näemme näitä lootuksia kaikista useimmin. Tämä on salaisuus, jonka tulen kertomaan luultavasti yhden seuraavan saapumiseni aikana. Kaikesta huolimatta juuri tässä maassa uuden tietoisuuden ilmentyminen tulee alkamaan.

Yksi mies hyökkää ylös jyrkälle kalliolle. Hän nousee pystysuoraa kalliota ilman turvavarusteita, mutta kaikki, jotka haluavat seurata häntä, saavat pelastusliinan apua ja tukea, joten heillä on paljon helpompi Polku.

Tarjoamme apua ja tukea sinulle näiden Viestien muodossa. Sinun on lähestyttävä kaikkea, mikä sinulle annetaan, erittäin huolellisesti. Kerää jokainen helmi ja jokainen arvokas helmi, joka on jokaisessa Viestissä, turvalliseen paikkaan.  Sitten kun vielä pimeämpi ja synkempi aika koittaa, ota nämä aarteet, ja ne voivat pelastaa Elämäsi; ei elämää fyysisessä tasossa mutta Elämän, joka on ikuinen. Tietoisuutesi on lippu iankaikkiseen maailmaan. Henkilö, joka voi kukkia kauniina Jumalallisen tietoisuuden lootuksena elämän suolla, ansaitsee tulla Iankaikkiseen Elämään.

Pilaantuneet eivät pääse maailmaani. Vain katoamaton, kuolematon osa sinua voi olla olemassa maailmassani.

Tätä varten sinun tulisi nyt huolehtia kuolemattomasta osastasi. Älä varastoi aarteita, jotka kuuluvat maailmaasi, kerää ainoastaan Jumalallisen Viisauden aarteita, joilla on suuri arvo kaikissa maailmoissa.

MINÄ OLEN Cyclopea.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina