TATYANA N. MICKUSHINAN VASTAUKSIA MAAILMANLAAJAN MEDITOINNISTA KOSKIEN OM ÄÄNEN LAULAMISTA

      Kommentit pois päältä artikkelissa TATYANA N. MICKUSHINAN VASTAUKSIA MAAILMANLAAJAN MEDITOINNISTA KOSKIEN OM ÄÄNEN LAULAMISTATATYANA N. MICKUSHINAN VASTAUKSIA MAAILMANLAAJAN MEDITOINNISTA KOSKIEN OM ÄÄNEN LAULAMISTA

Kysymys:
Internetissä leviää nyt tietoa Yhteisen Meditaation vaaroista. Jotkut ihmiset kieltäytyvät osallistumasta yhteiseen OM: n äänen  meditaatioon. Mikä on paras tapa vastata tällaisiin tapauksiin?

Vastaus:
Kaksinaismaailmassa voitte vääristää kirjaimellisesti kaikkea. Myös Yhteisen Meditaation energia voi vääristyä. Kaikki riippuu järjestäjien ja osallistujien motivaatiosta.

Mitä tulee meditaation harjoitteluun ”OM” -äänen ääneen, voit löytää siitä lisätietoja Sirius-verkkosivustolla (eng. kielisellä : https://sirius-eng.net/2020/2020-04-02.htm), niin tämä käytäntöä ei pitäisi kirjaimellisesti ajatella “yhteisenä”.

Yhteinen harjoittelu on käytäntö, jossa tietty määrä ihmisiä suorittaa harjoituksen tietyllä ennalta määrätyllä ajanjaksolla, tekee yhteisen kutsun tai ilmaistee yhteisen aikomuksen.
Sirius-verkkosivustolla kuvattu ”OM” -äänen meditaation harjoittaminen on yksilöllinen harjoitus, jonka tavoitteena on nostaa kunkin osallistujan tietoisuutta ja tuoda Jumalallinen Valo maailmaan.

Harjoittelu ei sisällä yleistä kutsua, ja se suoritetaan milloin tahansa vuorokauden aikana. Siksi osallistujien ponnisteluja ei moninkertaisteta. Jokainen osallistuja työskentelee itse, omien oppaidensa avulla ja yrittää saavuttaa korkeimman mahdollisen tietoisuuden tilan.

Jos korkean tietoisuuden tilan saavuttamista ei tapahdu, se on samaa, vastaa sitä tosiasiaa, että henkilö ei osallistu harjoitteluun.
Jos tietoisuuden tila on noussut, henkilöstä tulee valon johdin maailmassamme ja tämä valo syrjäyttää ympäröivän pimeyden.

Jotkut ryhmät osallistuvat tähän harjoitteluun yhdessä, ts. He laulavat samanaikaisesti luokissaan OM-mantraa ja ilmaisevat aikomuksensa ennen harjoituksen aloittamista. Tässä tapauksessa energian vääristyminen on mahdollista. Kaikki riippuu henkilöstä, joka johtaa harjoittelua, ja osallistujien henkisestä tasosta.
Jos henkilö jakaa negatiivista tietoa “Sirius” -sivustolla suoritetuista käytännöistä sosiaalisissa verkostoissa ja foorumeilla, hänen tulisi ymmärtää tällaisten käytäntöjen hienovaraisuus. Jos he ovat erehtyneet, he luovat karman ja tämä karma kerrotaan ihmisten lukumäärällä, jotka ovat lukeneet tämän informaation.
Ylösnousseet Mestarit siunasivat OM: n  äänteen meditaation harjoituksen, siten Mestarit ottivat vastuun varmistaakseen, että tätä käytäntöä ei vääristetä.

Kysymys:
Onko mahdollista jatkaa Roserien ja Ylösnousseiden Mestareiden Viestien lukemista, yhdistämällä nämä meditaation harjoittamiseen ”OM” -äänen kanssa? Useat ihmiset halusivat jatkaa Arkkienkeli Mikaelin Roserien ja Äiti-Marian roserien lukemista Venäjältä ja ovat lukeneet niitä joka päivä, vai kannattaako keskittyä vain lukemiseen tai mantran laulamiseen? (Moskova)

Vastaus:
OM-mantran lausumisharjoitus, vaikka se vaatii tiettyjä taitoja, on edelleen hyvin yleinen käytäntö maailmassa. Harjoituksen tavoitteena on nostaa tietoisuutta ja tulla Valon oppaaksi maailmallemme näinä vaikeina aikoina.
Jos on etevä lukemaan rosereita, silloin tämä lukeminen, jos ne luetaan oikein, voi aikaansaada saman vaikutuksen. 
Vain harvat valonkantajat harjoittavat vain Roserien lukemista.
Jos tiedät kuinka harjoitella Rosarien lukemista oikein, voi olla tarpeeksi, että teet vain tämän harjoituksen.
Voit myös lukea tai kuunnella OM-mantaa ennen tai jälkeen Rosarin.

Kysymys:
Jos en harjoitaa laulamista/ kuuntelua / mantran lukemista, voinko lukea rukouksia Maailmanlaajuisen meditaation aikana ja kuunnella Ortodoksisia lauluja?

Vastaus:
Tänä vaikeana aikana mikä tahansa tosi henkinen harjoittelu, joka suoritetaan oikealla asenteella ja oikealla motiivilla, auttaa korjaamaan tilannetta planeetalla kääntämällä sen virtauksen Jumalalliseen kanavaan.
Pyydän, käytä käytäntöjä ja hengellisiä työkaluja, jotka ovat lähimpänä sielullesi!

Kysymys:
Pidän todella sivustossa näytetyistä mantroista. Mutta tähän asti minulla ei ollut mitään harjaantumista laulaa tai kuunnella mantroja. Kytkin Mantran päälle ja se jatkuu kuulua edelleen suurimman osan päivästäni. Laulan äänityksen mukana. Joskus istun ja laulan itsekin keskittyen sydämeeni. Onko mahdollista tehdä joitain omia kotitöistä (kuten ruoanlaitto, siivoaminen jne.), samalla kun mantraa lauletaan? Katsotaanko tätä myös henkiseksi käytännöksi? (Oleg, Moskova)

Vastaus:
Hei Oleg!
Mantran soittaminen eri laitteiden avulla puhdistaa huoneiston tilan ja jopa sen ulkopuolella.
Älä vain käytä äänenvoimakkuutta liikaa. Mantra toimii, vaikka se olisi tuskin kuultavissa.
Mantran uudelleen tuottamista ei kuitenkaan pidetä hengellisenä harjoituksena. Henkinen harjoittelu on silloin, kun yrität itse. Tässä tapauksessa, kun sinä itse laulat mantraa.

Kysymys:
Koordinaattorit ehdottivat myös, että joogimme jotka ymmärtävätä tämän voivat tehdä videon kuinka laulaa mantra OM – laulamisesta?

Vastaus:
Sirius-uutiskirje kuvaa “OM” -mantran lausumista/laulamista riittävän yksityiskohtaisesti.
https://sirius-eng.net/2020/2020-04-02.htm
Sirius-sivuston pääsivulla on 6 vaihtoehtoa mantran lukemiseen.
https://sirius-eng.net
Muutamia vaihtoehtoja annetaan lyhyissä videoissa, joissa on kutsu harjoitukseen.
____________

Jos tämä ei riitä, on parempi suorittaa harjoitusta joka on läheisempi sinulle.

 

image001

https://sirius-eng.net/