Teidän pitäisi kohdella lapsianne ikään kuin Minä, Lord Maitreya, olisin tullut luoksenne lapsenanne

      Kommentit pois päältä artikkelissa Teidän pitäisi kohdella lapsianne ikään kuin Minä, Lord Maitreya, olisin tullut luoksenne lapsenanne


Teidän pitäisi kohdella lapsianne ikään kuin Minä, Lord Maitreya, olisin tullut luoksenne lapsenanne

Lord Maitreya, 6. joulukuuta 2009

MINÄ OLEN Maitreya.

Olen niin iloinen, että minulla on tämä tilaisuus tulla jälleen kerran maailmaanne. Olen onnellinen kuin lapsi, koska se on suuri unelmani tarkastella maailmaanne. Toivon aina voivani tulla. Mutta Kosminen Laki ei salli minun tehdä sitä, koska tietoisuutenne taso ei pysty tunnistamaan minua, kun Minä tulen.

Te oletatte näkevänne Kaikkivaltiaan Jumalan, mutta minä olen vain pieni lapsi, jolla on Suurta Viisautta.

Katsokaa lapsianne. Monien heidän kasvot muistuttavat suurten viisaiden ihmisten kasvoja. Katsokaa heidän silmiään. Vastasyntynyt vauva tulee meidän maailmastamme. Hän muistaa maailmamme. Ja mitä hän näkee ympärillään? Hän näkee hälinää. Hän näkee sotkua ja paljon melua. Mutta hän ei näe, että haluatte hyväksyä hänet kuten Jumalan ja että haluatte tietää salaisuuden, jonka hän tuli kertomaan maailmalle.

Elämänsä ensimmäisinä kuukausina lapsi asuu puoliksi meidän maailmassamme tai jopa enemmän. Tuona aikana sinulla on paljon opittavaa häneltä. Tietenkään hän ei voi opettaa sinua sanoilla tai toimilla. Mutta hän voi kertoa teille maailmamme tilan. Tämä tila on hänen aurassaan. Ja monet ihmiset intuitiivisesti yrittävät koskettaa lasta, noutaa hänet käsiinsä tai taputtaa häntä päähän. Nämä automaattiset toimet varmasti antavat sinulle mahdollisuuden tulla yhteyteen maailmamme kanssa lapsen kautta.

Mutta olette unohtaneet, että lapsenne on lähettiläs maailmastamme; lankeatte tavallisiin toimiinne. Katselette televisiota, puhutte puhelimessa ja kuuntelette musiikkia. Ihmettelette, miksi lapsenne on levoton, miksi hän usein itkee ja on omituinen.

Mutta se mitä teette, eroaa niin paljon meidän maailmastamme, että lapsi on jatkuvan stressin alla. Hän ei voi sanoa, että sammuta musiikki tai televisio, eikä hän voi pyytää sinua lopettamaan puhumista puhelimessa. Hän näyttää hänen tyytymättömyytensä tämän kaiken kanssa itkien ja osoittaa näin, ettei hän halua kaikkea sitä. Mutta sinä luulet, että lapsi haluaa syödä tai juoda tai hän on vain tullut väsyneeksi ja haluaa nukkua.

Asenteenne lapsiinne tarvitsee uudelleen harkintaa. Teidän pitäisi kohdella lapsianne ikään kuin minä, Lord Maitreya, olisin tullut teille lapsenanne.

Tekisittekö minun läsnäolossani kaikkia niitä asioita joita teette lapsenne läsnä ollessa, ajattelemalla, ettei hän ymmärrä mitään?

Käyttäytyisittekö te tavalla kuten te käyttäydytte?

Minä tulen inkarnaatioon, toivon sitä, mutta en voi tehdä niin, kunnes muutatte asennettanne lapsianne kohtaan.

Elämän ensimmäisinä kuukausina lapsen aura voi olla yhtä suuri kuin koko kaupunki. Te todella tapaatte Taivaan sanansaattajan. Mutta teetkö te sen, mikä on välttämätöntä kun tavataan Taivasten sanansaattaja?

Luulette, etteivät lapsenne ymmärrä mitään.

Luulette, että he ovat hölmöjä ja etteivät he voi havaita todellisuutta, kun te näette sen.

Lapset tulevat maailmaanne kantaen kuvaa toisesta maailmasta.

Monet heistä ovat viisaita sieluja, jotka ovat läpäisseet maa-koulun vihkimykset. Ja mitä he näkevät? He näkevät vanhempansa ja sukulaisensa käyttäen vauvapuhetta. Ja kukaan koko maailmassa ei kohtele heitä viisaina sieluina, jotka tietävät jo kaiken syntymästään lähtien.

Vauvan aura absorboi itseensä vähitellen perheen, kaupungin ja maan, jossa hän on syntynyt, ja kolmen vuoden vanhana lapsi menettää muiston meidän maailmastamme. Hän omaksuu tapoja, kiintymyksiä ja käyttäytymisenne stereotypioita. Kolmeen ikävuoteen mennessä lapsen auraa rasittaa kaikki negatiiviset tilat, joita sinulla on ollut ja joita sinulla yhä vielä. Ja jos hän voi katsella TV:tä tai kuunnella radiota, kun luulet hänen nukkuvan tai ettei hän ymmärrä, niin lapsi on täynnä kaikkea painajaista, joka virtaa kuin joki teidän massamediasta. Ja se, kenet näet edessäsi, kun hän on kolmivuotias, ei ole enkeli, joka on tullut maailmaanne, vaan sielun, jota painaa maailman kaikki synnit, sielun, joka joutuu käsittelemään pois perheen karmaa, sukulaistensa karmaa, maan karma ja maailman karmaa maallisen elämänsä loppuun saakka.

En voi tulla maailmaanne, ennen kuin maailma on valmis hyväksymään minut. Ja jos luulette, että asiat, joita kerron teille, eivät ole totta, että olen dramatisoimassa tai liioittelemassa, niin siirrätte vielä myöhemmäksi saapumiseni maailmaanne. Niin kauan kuin tietämättömyys vallitsee maailmassanne, niin kauan kuin havaitsette yksinkertaisen totuuden satuna, minulla ei ole mitään tekemistä maailmassanne.

Pyrin tulemaan ruumistukseen niin pian kuin mahdollista. 

Sinä voit nopeuttaa saapumistani.

Sinulla on oltava varovainen asenne eikä vain lapsiin. Jokaisella fyysisessä maailmassa elävällä henkilöllä on oikeus olla rakastettu. 

Rakastakaa lähimmäistänne kuten itseänne. Siitä on niin kauan kun tämä käsky annettiin rakastetun Jeesuksen kautta. Niin monia tapahtumia on tapahtunut Maapallolla tämän käskyn ajasta lähtien. Kuinka kiireisiä olette elämässänne. Olette jatkuvasti kiireisiä jonkin kanssa. Eikö ole aika pysähtyä ja kuulla Jeesuksen sanoja kohdistettuna teille?

Kuinka monta kertaa on tarpeen toistaa käskyjä, jotta niitä noudatettaisiin? Kuinka monta kertaa on tarpeen tulla Viestien kanssa, jotta opitte, ette vain lukeaksenne tai kuunnellaksenne niitä, vaan myös noudattaen annettuja Opetuksia elämässänne?

Minä tulen taas. Annan Viestini. Ja  minä toivon, että maapallolla on ainakin sata inkarnoitunutta  ihmistä, jotka ei vain lue minun Viestejäni vaan myös käyttävät niitä elämässään.

MINÄ OLEN Maitreya.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina