Venäjän uudestisyntyminen Äidin maaksi tapahtuu hyvin pian

      Kommentit pois päältä artikkelissa Venäjän uudestisyntyminen Äidin maaksi tapahtuu hyvin pian


Venäjän uudestisyntyminen Äidin maaksi tapahtuu hyvin pian

Rakastettu Äiti Maria,  13. kesäkuuta 2005

MINÄ OLEN Äiti Maria, olet tullut tämän Lähettilään kautta.

Olen iloinen voidessani kohdata teidät tänään. Olen erityisen iloinen voidessani tavata teitä tänään, koska monia muutoksia on tapahtunut meidän viimeisen tapaamisemme aikana. Ja kiitän kaikkia teitä, jotka olette omistaneet kaiken vapaa-aikanne Rosarien lausumiseen viimeisen tapaamisemme jälkeen. Lupasin tulla ja lahjoittaa teille ruusuja. Olen kirjaimellisesti pinonnut ruusuja monien teidän ylle. Ja jos voisitte huomata sielujenne silmillä, mitä ympärillänne tapahtuu, voisitte nähdä, että koko huone, jossa lausutte Rosereita, on kirjaimellisesti täynnä ruusuja.

Minä annan kiitokseni teille. Olen syvästi kiitollinen kaikille, jotka ovat vastanneet kutsuuni. Kaikki energia, jota olette epäitsekkäästi antaneet minulle, olen ohjannut luomaan olosuhteita elämäänne, joiden avulla voitte saada suuremman tietoisuuden ja suuremman ymmärryksen nykyisistä tapahtumista.

Minun Rakkauteni on poikkeuksetta virrannut teille lausuessanne Rosareita. Ja olen tuntenut rakkautenne. Voi, ette voi edes kuvitella sitä autuutta, jota koen, kun otan Rakkautenne sydämeeni. Rakkautenne läpäisee verhon ja virtaa kuin siunattu suitsuke käärien minut. Näen aina selvästi, kenen sydän lähettää minulle tämän Rakkauden ja voin aina lähettää minun Siunaukseni sydämeesi ja sinun elämänvirtaasi.

Siunatut olkoon kaikki ne omistautuneet ja myötätuntoiset sydämet, jotka päivän hälinässä löytyvät aikaa pysähtyä ja antavat minulle Rakkautta ja Rosarin energian. Älkäämme keskeyttäkö tätä Rakkauden virtausta ja tätä energian vaihtoa oktaavien välillä.

Kuvittele vain, että jokainen minulle osoitettu rukous tekee verhon maailmojemme välillä ohuemmiksi ja ohuemmiksi. Maailmassa on alueita, joissa rukouksesi voima on tehnyt maailmojemme välisen viestinnän mahdolliseksi niin suuressa määrin, että voit jopa tuntea minun koskettavan sinua ja tunnet ruusujen tuoksun, joita kokoan yllesi.

Rakastetut, älkää keskeyttäkö rukouksianne.

Tarvitsen Rakkauttanne ja rukouksianne kuten aiemmin. Olette tietoisia tärkeistä tapahtumista, jotka on tapahtuneet Maan päällä. Ja olen iloinen voidessani tervehtiä niitä teistä, jotka ovat saavuttaneet tietoisuutenne kehityksen seuraavan vaiheen. Ja olen hyvin iloinen, että monet ihmiset, jotka ovat omistaneet aikansa Rosarien lausumiselle, ovat onnistuneet nousemaan tähän korkeampaan tasoon. Rukoukset sinusta ja sukulaisistasi, joita olen suorittanut tänä aikana, ovat myös vaikuttaneet.

Nyt suuntaan huomioni Äiti Maahan – Venäjään. Olette tietoisia siitä tosiasiasta, että Venäjä on maa, johon olen ulottanut erityistä huolenpitoa. Ja läsnäoloani Venäjän yllä voidaan tehostaa vain, jos mahdollisimman monet tämän maan pojista ja tyttäristä osoittavat minulle kunnioitusta ja antavat minulle Rosareidensa energiaa.

Tiedätte, että Ortodoksisuudessa ei ole perinnettä sanoa Rosareita. Siksi ne teistä, jotka rajoittavat itsensä  ortodoksiseen perinteeseen tiukasti, voivat olla lukematta Rosareita. Riittää, että katsot kuvaani ja lähetät minulle Rakkautesi, ja minä aina tunnen sen.  Jumalallisessa maailmassa ei ole rajoituksia. Te itse keksitte kaikki rajoitukset luomalla perinteitä. Siksi pyydän teitä vain antamaan minulle Rakkautenne.

Muistatteko Serafim Sarovskyn? Voitteko muistaa, että hän palveli minun ikoni kuvani edessä nimeltä Hellyys (Affection). Hän ei edes lausunut rukouksia, mutta hänen silmänsä täyttyivät kyynelillä ja hän syöksyi täysin autuaalliseen Rakkauden tilaan minua kohtaan. Serafim Sarovsky oli yksi kaikista omistautuneimmista palvelijoistani. Ja muistan yhä yhteytemme hetkiä, jotka vietimme metsissä.

Ette voi edes kuvitella tätä sanoin kuvaamatonta ihmettä, jonka Herra on antanut meille. Rakkautemme avulla pystymme poistamaan kaikki maailmamme väliset esteet. Ja ei ole mitään kohottavampaan, miellyttävämpää ja siunatumpaa kuin kommunikaatio, jonka voimme antaa toisillemme.

Olemme olemassa eri puolilla maailmojamme erottavaa rajaa. Kuitenkin raja itsessään on muuttumassa ohuemmaksi ja ohuemmaksi rakkauden ylivoiman alla. Rakkauden voimalle ei ole mitään esteitä, rakastettu.

Rakkaus pystyy tekemään ihmeitä sekä teidän että meidän maailmassamme. Ja Rakkaus on se voima, joka kykenee tunkeutumaan verhon läpi.

Kun sinulla on minuutti aikaa jättää kiireesi ja mennä kuvani eteen, pyydän, älä ajattele, että Minä olen jossakin kaukana. Kuulen sydämesi vilpitön kutsun. Minä olen siinä missä sinä olet. Kuulen jokaisen sanan, jonka sanoit minulle, riippumatta siitä, lausutko nämä sanat ääneen vai vain sydämessäsi.

Ja jos hillitset hengitystäsi ja katsot tarkasti, voit jopa havaita läsnäoloni vierelläsi valoisan, hienovaraisen pilven muodossa. Voit myös tuntea ruusujen kaltaisen tuoksun tai tuntea minun koskettavan sinua.

Minä rakastan katsella kasvojanne rukouksienne aikana. Ja joskus sallin itseni lähestyä sinua, kun lausut Rosareita ja suudella tai halata sinua.

Sinä, monet teistä, tuntevat minun kosketukseni ja jopa yrittävät ajaa minut pois kuin häiritsevän kärpäsen. Voi, jos vain sallisitte tietoisuuteenne ajatuksen siitä, että se ei ollut kärpänen, vaan itse Äiti Maria, joka tuli suukottamaan sinua. Sinusta tuntuisi hyvin oudolta ja hauskalta.

Maailmamme ovat paljon lähempänä toisiaan kuin voitte kuvitella. Ja jopa nyt voitte tuntea läsnäoloni rukouksienne aikana. Ei ole läheisempää Mestaria kuin minä Maapallon ihmisille. Vastaan kirjaimellisesti kaikkiin pyyntöihinne. Ja olen hyvin pahoillani, että toisinaan karmanne on niin raskas, että en voi antaa sinulle apua, jota pyydät minulta. Kuitenkaan, mikään ei ole mahdotonta Jumalalle. Ja kun olet ymmärtänyt aiemmat erehdyksesi uudessa tasossa, on mahdollista, että Karmallisen Neuvoston päätöstä muutetaan ja minun sallitaan auttaa sinua. 

Olen erittäin iloinen siitä, että ensimmäistä kertaa viimeisten 100 vuoden aikana minulla on mahdollisuus olla läsnä yhä useammin Venäjän maassa – maassani, maassa, jota kohtaan olen osoittanut erityistä suojelua. Sen vuoksi, älä ole epätoivoinen. Kaikki rukouksesi on kuultu ja pelastus kulkee kohti Venäjän maata. Tämä pelastus tulee hyvin lyhyessä ajassa kosmisten mittojen mukaan. Kaikki muuttuu. Ja Venäjän uudestisyntyminen Äidin maaksi tulee tapahtumaan hyvin pian.

Sillä välin pyydän, että ette lopeta rukousten pyörää. Ja jos elämäsi kiireellisyyden vuoksi et voi antaa paljon aikaa rukouksille, luulen, että löydät aina aikaa ja mahdollisuuden päivän vilskeessä katsahtamaan kuvaani eli ikonia ja antamaan minulle sinun Rakkauttasi.

Se ottaa vain sekuntteja. Mutta jos pystyt lähettämään minulle Rakkauttasi vain muutaman kerran päivässä, se korvaa Rosareiden lausumisen ja rukousten lukemiset.

Pidä aina kuvaani kanssasi. Pidä kuvani käsilaukussasi tai amuletissa. Muista aina, että siellä fyysisessä maailmassa, missä keskitykseni on, voin perustaa läsnäoloani Rakkauden energian ansiosta, jonka lähetät minulle.

Ole hyvä, pyydän, ole kärsivällinen, rakastettu. Ei ole enää kauaa odotettava. Tule ulos aamunkoitteessa ja tunne ihastuttava hetki, kun aurinko on vielä horisontin alapuolella, mutta kaikki ympärillä jo ennakoi auringon nousun hetkeä.  Ja juuri nyt koko maailma on kohdassa, odottamassa Auringon nousua – Uskon Aurinkoa, Rakkauden Aurinkoa ja Toivon Aurinkoa.

Tietoisuutesi auringonnousu on yhtä väistämätön kuin Auringon nousu, jota olemuksesi ennakoi.

MINÄ OLEN Äiti Maria, aina rakastaen sinua ja odottaen kohtaamistamme.