Tietoisuutesi on  ainoa Jumalallisen vapautesi rajoitus

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tietoisuutesi on  ainoa Jumalallisen vapautesi rajoitus


Tietoisuutesi on  ainoa Jumalallisen vapautesi rajoitus

Rakastettu El Morya, 21. kesäkuutta 2005

MINÄ OLEN El Morya, tullen taas luoksenne.

Viimeisen Saneluni [1] vastaanoton aikana syntynyt tilanne muistutti minua tosiasiasta, että vastakkaiset voimat ylläpitävät taisteluvalmiuttaan, eivätkä ne ole hitaita hyödyntämään mitä tahansa puolustuksemme aukkoja.

Kolme Enkeliosastoa, joissa jokaisessa on 144 enkeliä, varmistavat kunkin Sanelun vastaanottamista.

Lisäksi Arkkienkeli Mikaelin puolustavien Enkelien legioonat ovat voimakkaasti mukana. Mutta tästä näennäisesti läpäisemättömästä seinästä huolimatta pimeiden voimat onnistuvat voittamaan meidät sopimattomalla hetkellä.

No, tämä maailma edustaa taistelukenttää kahden vastakkaisen voiman välillä. Kunnes konfliktin tunne on pyyhitty pois viimeisestä ruumiillistuneen yksilön tietoisuudesta, konflikti tulee jatkumaan.

Kuvittele kaksi armeijaa valmiina taisteluun. Sotureiden rivistöt on sijoitettu taistelujärjestykseen. Heidän kasvonsa ovat jäykät. Jokainen soturi odottaa vain komentoa liittyäkseen taisteluun.

Asemasi maailmassa on kuin näiden sotureiden asema.

Kuvittele nyt, että ihme tapahtuu. Auringon säde lävistää taistelukentän roikkuvien synkkien pilvien läpi, ja se valaisee sekä taistelukentän että sotureiden vakavat, kireät kasvot. Voitteko kuvitella ainakin hetkeksi, että ihme voi tapahtua ja pilvien läpi tunkeutuvat pehmeät auringonsäteet voivat hajottaa vihamieliset tunteet sotureiden sydämistä? Voitteko kuvitella, että sotureiden sisäinen tila voidaan muuttaa? Yksi ajatus, yksi impulssi jokaisen soturin sydämestä on riittävä antamaan jokaisen taistelijan tietoisuuteen  ja ulkoiseen mieleen, jalostuneemman luonteen.

Kun pystyt nousemaan tietoisuudessasi korkeammalle tasolle, voit huomata, että kaikki, mikä erottaa sinut vihollisistasi ja kilpailijoistasi, menettää merkityksensä. Se johtuu siitä, että sinua lyö Jumalallisen Totuuden kauneus ja Kaikki voimaisuus, joka yhtäkkiä ilmestyy näkymääsi. Ja et voi enää tuntea vihamielisiä tunteita kokiessasi yhtenäisyyttäsi elämän jokaisen hiukkasen kanssa. Ja tunnet elämän jokaisen hiukkasen kipua. Ymmärrät, että mikä tahansa ristiriidan, vihan tai inhon tunne ei ole Jumalallinen ja että ihmisiä kohtaan, jotka ovat joutuneet tällaisten kielteisten tunteiden vaikutuksen alaisuuteen, on vain säälittävä. Ja ymmärrät, että voit auttaa näitä ihmisiä. Voit auttaa heitä Rakkauden tunteellasi ja ymmärrykselläsi ja antaa heille hiukkasen Jumalallisesta energiastasi, joka antaa kilpailijoillesi mahdollisuuden tuntea Rakkautesi.

Aivan kuin pilvien läpi säteilevä aurinko pystyy lähettämään sinulle toivon säteen ja antamaan sinulle toisinaan rakkauden ja myötätunnon tunteen, voit varustaa jokaista ihmistä, jonka kohtaat elämässäsi, Rakkaudella sydämestäsi.

Usko minua, vain Rakkaus pystyy poistamaan kaikki negatiiviset ilmenemismuodot maailmastasi.

Haluaisin kuitenkin palata keskeytetyn keskustelun aiheeseen: Vapauden laatuun, Jumalallisen vapauden laatuun ja miten Ylösnousseet Mestarit ymmärtävät tämän laadun. 

Ymmärrys Vapaudesta täydellisenä sallivuutena ja  rajoitusten puuttumisena  on vääristynyt Jumalallisen vapauden laatu, joka on ominainen Ylösnousseille Mestareille. 

Täsmälleen samalla tavalla kuin sinä maailmassasi rajoitat tyydyttämättömien himojen ja erillisten yksilöiden pyrkimyksiä, jotka pystyvät vahingoittamaan muita ihmisiä, myös Jumalallisessa maailmassa on rajoitus.

Maailmojemme välillä oleva energinen rajallinen este ei voi sallia meidän maailmaamme yksilöitä  jotka eivtä ole alistaneet tietoisuuttaan tätä universumia hallitsevaan Lakiin.

Mitkään epätäydelliset ilmenemismuodot, mukaan lukien vapauden epätäydellinen ominaislaatu, joka on läsnä kuolevaisten mielissä, eivät pääse tunkeutumaan meitä erottavasta energisestä esteestä. Jotta pystyt voittamaan tämän esteen, sinun on luovuttava peräkkäin kaikista ei-jumalalliset ominaisuuksista ja ilmenemismuodoista ja korvattava ne täydellisillä malleilla ja manifestaatioilla.

Suorittaessasi tätä vaikeaa työtä itsesi suhteen, vapautat itsesi negatiivisista energioista, jotka on aurassasi. Aurasi tulee virittyneeksi Jumalallisen todellisuuden kanssa, chakrasi aukeavat ja värähtelysi taso antaa sinun ensin asua maailmassamme – eteerisissä oktaaveissa – lyhyitä aikoja ja seuraavaksi, kun vahvistat (henkisiä) saavutuksiasi  ja vahvistat saavuttamasi tason läpäisemällä lukuisia kokeita, saat oikeuden olla läsnä Ylösnousseiden Mestarien joukossa ja tulla yhdeksi meistä.

Vastineeksi sille, että hylkäät epätäydelliset ominaisuutesi ja sinun ihmisen ymmärryksen vapaudesta, saat Jumalallisen Vapauden – ei sallimuksen kautta, vaan koko olemuksesi vapaaehtoisena alistumisena sille täydelliselle Laille, jota hallitaan tässä maailmankaikkeudessa. Vasta sitten saat vapauden asteen, jonka avulla voit ylittää maailmojen väliset esteet ja pääset käsiksi kaikkiin tietoihin. Voit vierailla kirjastoissamme ja lukea Akaashi aikakirjoja. Saat pääsyn kaikkiin tietoihin, jotka tietoisuutesi pystyy ottamaan vastaan.

Siksi  tietoisuutesi on ainoa  Jumalallisen vapautesi rajoitus.

Jos tietoisuutesi taso ei ole korkea, mutta toiveesi matkata muihin maailmoihin on suuri, voit jättää kehosi astuen astraaliruumiiseesi ja matkustaa astraalimaailmoja ympäri. Mutta sinun ei tulisi koskaan unohtaa, että tietoisuustasosi on rajoituksesi, ja teet matkoja niiden maailmojen ympäri, jotka vastaavat omaa värähtelytasoasi. 

Siksi sanomme, että maailmat ovat avoimia sinulle, mutta päätehtäväsi on silti huolehtia tietoisuudestasi ja sen tasosta ja pyrkiä pääsemään eroon kaikista epätäydellisyyksistä, jotka estävät kehitystäsi.

Sinä kehityt tietoisuutesi kanssa uusiin maailmoihin. Edistyt Taivaan eri tasoille. Ja nouset korkeammalle  ja korkeammalle kohti Ääretöntä.

Kuitenkin, niin kauan kuin olet materiaalisessa manifestaation maailmassa, sinun ei tulisi koskaan unohtaa, että tällä toiminta-alueellasi, kuten missä tahansa muussakin, jotkut vääristymät ovat mahdollisia. Voit hallita kehosta poistumisen tekniikan kouluttautumalla tai muistamalla edellisten elämiesi kokemuksen. Mutta mikäli et ole vielä saavuttanut tiettyä neljän alemman kehosi puhtauden astetta, matkasi tapahtuvat niissä astraalitason ja mentaalitason tasoilla, jotka ovat värähtelyssään lähellä omia värähtelyitäsi.  Näistä matkoista ei ole hyötyä sielusi kehitykselle. Nämä harjoituksesi tulevat olemaan samanlaisia kuin huumeriippuvaisten matkat, jotka eri kemiallisten aineiden avulla saavuttavat tilan, jossa heidän ylemmät ruumiinsa ovat erillään fyysisestä kehosta ja he tekevät matkoja astraalitason ympäri.

Kun maailmat lähentyvät toisiaan, yhä useammat ihmiset näyttävät kykenevän vastaanottamaan kyvyn kommunikoida korkeampien maailmojen olentojen kanssa.

Tarvitset kaiken erottelukykysi voidaksesi muodostaa mielipiteen tarinoiden kuvauksista ja kokemuksista matkoista muihin maailmoihin.

Sinun tulisi aina muistaa, että samankaltainen vetää puoleensa samankaltaista. Siksi pidä silmällä henkilöä, joka kertoo sinulle kokemuksistaan ja kokeiluistaan, tarkkaile hänen toimintaansa ja mielipiteitään, ja tulet ymmärtämään, missä maailmoissa tämä henkilö voi vierailla.

Ei ole mitään epätavallista siinä, että ihmiset voivat matkustaa astraali- ja mentaalitasoilla. Teet niin joka ilta. Mutta tärkein asia on siinä, kuinka paljon nämä matkat edesauttavat tietoisuutesi kehitystä ja kuinka paljon ne edistävät sinun etenemistäsi Polulla.

Vain itsesi täydellistäminen Jumalassa on tärkeää. Kiintymyksesi astraali ja jopa mentaali tasoihin on voitettava ajan myötä, samoin kuin kiintymyksesi fyysiseen tasoon, koska ylempien tasojen alemmat tasot eivät voi antaa sielullesi sitä tietoa, jota se tarvitsee.

Voit vaeltaa ympäri  laaksoa pitkän aikaa, mutta me kutsumme sinua huipulle – Jumalallisen tietoisuuden huipulle.

Olen tyytyväinen siihen, että puheemme on käyty tänään.

MINÄ OLEN El Morya, ja hyvästit hetkeksi!

[1] Vastaanottaessaan  El Moryan Sanelua 19. kesäkuuta 2005 suurin osa Sanelusta katosi tietokonevirheen vuoksi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina