Uudesta Sallimuksesta

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uudesta Sallimuksesta

el-morya-2
Uudesta Sallimuksesta
Rakastettu El Morya,
 kesäkuu 27, 2005

MINÄ OLEN El Morya, joka on tullut luoksesi jälleen.

Meidän viime kertaisen tapaamisen hetken jälkeen tärkeä asia on tapahtumut, josta haluaisin kertoa sinulle meidän keskustelumme kuluessa. Sinä tiedät, että jokaisen kuukauden 23. päivänä sinulle annetaan tilaisuus muuttaa seuraavan kuukauden karmaasi sen kautta, että luet rukouksia, dekreeta, Rosareita tai mantroja.

Sinä tiedät, että kesäkuun 23. alkaa Karmallisen Neuvoston kokoontumiset ja ne tulevat kestämään kaksi viikkoa. Tämän kokouksen kuluessa päätettiin, että seuraavan kuukauden alusta alkaen , 23 heinäkuuta , 2005 – ja 23. päivänä jokaisena kuukautena sisältäen 23. Joulukuuta tätä vuotta, sinulle annetaan vertaansa vailla oleva  tilaisuus muuttaa sinun persoonallista karmaa ja planeetan karmaa.

Ne teistä,  jotka löytävät aikaa jokaisen kuukauden 23.suorittaa helppo rituaal, jonka tulen kuvaamaan alla, tulevat luomaan olosuhteet edistymiselleen ja uuteen tietoisuuden tasoon siirtymiselle. Tämän kaltaista tilaisuutta ei ole koskaan annettu ennen.

Sinä voit  hyödyntää tätä mahdollisuutta ainoastaan tämän vuoden loppuun. Ja sinä tulet näkemään kuinka kauaksi sinun tietoisuutesi on kykenevä edistymään sen halussa saavuttaa korkeampi taso. Todellisuudessa ainoa asia, mikä erottaa sinua korkeammmasta tietoisuuden tasosta on sinun karmasi. Se peittää sinua kuin kupoli, ja sinä et kyknene näkemään asioita, kuten ne ovat todellisuudessa, koska sinua estää niin tekemästä se negatiivinen energia, joka on sinun neljässä alemmassa kehossa.

Jos tarpeeksi suuri määrä ihmisiä muuttaa heidän karmaansa ainoastaan yhden tunnin aikana 23. Päivänä jokaisena kuukautena tämän vuoden loppuun asti, ne pyrkimykset, jotka sinä teet karman muuttamiselle tulevat kertautumaan suhteessa niiden ihmisten määrään, jotka ottavat osaa tähän antaumukselliseen harjoitukseen.

Siten, esimerkiksi, jos heinäkuun 23.  elokuun 23. ja syyskuun 23. lokakuun 23. marraskuun 23. Ja joulukuun 23. sinä omistat yhden tunnin päivässä seuraavan kuukauden karman muuttamiseen ja jos tuhat ihmistä kaikkialla maailmassa ottaa osaa tähän harjoitukseen yhdessä sinun kanssasi,  pyrkimyksesi tulee moninkertaistumaan tuhatkertaisena. Jos 10 tuhatta ihmistä ottaa osaa tähän harjoitukseen,  pyrkimyksesi tulee voimistumaan myriaadeja kertoja.

Tämän vuoksi minä pyydän sinua ottamaan tämän uuden tilaisuuden sydämeesi, joka sinulle annetaan Jumalan toimesta. Älä kadota tätä mahdollisuutta.

Olemme täysin tietoisia siitä tosiasiasta, että monet ihmiset, jotka lukevat näitä Saneluita kuuluvat eri uskontunnustajiin ja noudattavat erilaisia hartauden harjoituksia.

Joten sinun ei tulisi olla hämmentynyt sen tosiasian kautta, että sinä et ole yhdistetty sinun yhteisöllisen rukouksen kautta. Lue sinun tavalliset rukoukset ja dekreet. Kaikista tärkein asia on sinun tietoisuutesi virittäytyminen. Sinun tulisi pyrkiä koko olemuksellasi yhdistämään sinun henkilökohtaiset pyrkimykset tuhansien muiden valon kantajien pyrkimyksiin kaikkialla maailmassa. Kuvittele vain kuinka paljon Valoa tullaan vapauttamaan näinä päivinä! Ja kaikki tämä Valo tullaan käyttämään sinun pyyntöjesi mukaaan ja  se tulee voimistumaan suhteessa siihen määrään ihmisiä, jotka ottavat osaa tähän jokaisen kuukauden 23. Päivä harjoitukseen joka edellä mainittiin.

Jos sinä et ole tottunut antaumukselliseen harjoitukseen,  voit käyttää tunnin ja omistaa sen erityisesti rituaalille, joka kuvattiin yllä. Rituaalin prosessissa  voit tehdä sinun jokapäiväisiä askareita , esim puhdistaa huoneistoasi, työskennellä pihalla tai vaikka vain olla  työpaikallasi, mutta sinun tulisi jatkuvasti ylläpitää korkeinta mahdollista tietoisuuden tilaa ja suunnata sen energia, joka tulee sinun kehoihisi Jumalallisesta todellisuudesta tuona hetkenä seuraavan kuukauden karman muuttamiseen.

Tee sinun tavallisia ja tavanomaisia töitäsi tuon päivän aikana ja samaan aikaan jatkuvasti yritä visualisoida enegia, joka tulee sinun sydämeesi kritalli lankaa pitkin ja keskity ohjaamaan se niihin sinun tilanteisiin ja planeetan elämään, jotka tarvitsevat muuttosta.

Sinä saatat jopa olla epätietoinen kuinka ratkaista sinua kohtaavat ongelmat elämässäsi, Ainoastaan lähetä Jumalallinen energia sellaisiin tilantesiin ja pyydä, että tämä energia lähetetään ongelmien Jumalalliseen ratkaisuun.

Jos sinun elämän olosuhteet sallivat, voit omistaa enemmän kuin yhden tunnin tähän harjoitukseen – niin paljon kuin ei ole taakaksi sinulle.
Maa tarvitsee kevätsiivouksen. Salli meidän ohjata meidän yritystämme yhdessä tähän kevät-siivoukseen vuoden loppuun asti.

Muista että se Jumalallisen energian virtaus, jonka voit lähettää ja joka tulee monikertaistumaan 
riippuu sinun motiiviesi ja sydämesi puhtaudesta. Joten, jos yrität käyttää tätä sallimusta kaupallisiin motiivein tai korjataksesi vanhoja riitoja, sinä luot karmaa, joka tulee myös moninkertaistumaan suhteessa harjoitukseen osallistuvien ihmisten lukumäärällä.
Vastaavasti, jos motiivisi ei ole tarpeeksi puhdas, olisi parempi, että pidättäydyt ottamasta osaa harjoitukseen.
Sellainen on sinun maailmasi erikoisuus, valitettavasti, että mikä tahansa sallimus, mikä tahansa Jumalallinen Armo maailmassasi on jotakin, jolla on kaksi puolta.

Sinun maailmasi on paikka, jossa jyvät eroitetaan akanoista. Ja se olet sinä toimillasi, joka eroitat itsestäsi asiat, jotka ovat Jumalasta, niistä asioista, jotka eivät olet Jumalasta.

Joillekin ihmisille tämä sallimus tulee tuottamaan ennennäkemättömän tietoisuuden kasvun, kun taas toisille tulee aika tehdä lopullinen valinta, ketä he palvelevat.

SInun ei tarvitse edes keskittyä mihin suuntaat  energiasi. Energia tullaa käyttämään parhaalla mahdollisella tavalla. Ainoastaan ilmaise halusi tuona päivänä antaa sinun Jumalallinen energiasi muuttamaan sinun persoonallista karmaa, maasi tai planeetan karmaa.

Ja mitä epäitsekkäämmin uhraat energiasi sitä nopeammin ja paremmin kaikki karmalliset tilanteet elämässäsi tulevat ratkaistumaan.
Salli Korkeimman Lain käyttää energiaasi. Älä aseta ehtoja, että Jumalan tulisi auttaa sinua selviämään tilanteestasi niin kuin sinä ajattelet, että olisi parasta.

Jumala antaa jokaiselle teistä tilaisuuden korjata erheet. Ainoastaan toivo aina toteuttavasi Jumalan tahtoa. Vaikka jos olisit sänkyyn tai rullatuoliin sidottu sairauden vuoksi, ja et voi lukea rukouksia etkä työskennellä,  ainoastaan lähetä sinun Rakkautesi sille Mestarille, jota kohtaan tunnet erityistä läheisyyttä. Se voi olla Äiti Maria, tai Jeesus, tai Saint Germain. Rakkautesi on paras ja puhtain energia, joka voi moninkertaistua aivan varmasti.

Haluaisin painottaa sitä tosiasiaa, että jokaisella teistä on tilaisuus hyötyä tästä sallimuksesta. Jokaisella teistä on mahdollisuus nousta tietoisuudessaan korkeammalle tasolle ja vapauttaa itsenne suuresta osata karmaanne.  Mutta teidän tulisi pyrkiä  sydäntenne parhaimmalla ponnistuksella tähän.  Teidän tulisi tehdä näin vilpittömästi ja avoimin sydämin.  Teidän oma puhtautenne ja vilpittömyytenne määrää joko saavutatte palkinnon ylösnousemuksen muodossa uuteen Jumalallisen tietoisuuden asemaan vuoden lopulla. Yrittäkää olla luisumasta alas,  ja älkää antako periksi huonoille ajatuksille ja motiiveille. 

Toivon, että  kohtaamme  vuoden lopulla ja voimme  lisätä kaikki  tämän uuden  tilaisuuden
hyvät vaikutukset, jotka teille on annettu.

MINÄ OLEN El Morya, uskoen menestykseenne.