Uusi Päivä on tullut

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Päivä on tullut


Uusi Päivä on tullut

Sanat Kumara, 20. joulukuuta 2008

MINÄ OLEN Sanat Kumara. Olen tullut uudestaan vahvistaaksesi Voiton tietoisuutta sydämissänne! Olen tullut teille kuullaksenne iloisia uutisia minulta! Olen tullut julistamaan henkilökohtaista voittoanne, jonka olette saavuttaneet Maan planeetan fyysisessä tasossa!

Ehkä ette ole odottaneet minulta tällaista tunteiden ilmentämistä. No, olen tarkkaillut hiljaa kaikkea mitä tapahtuu planeetalla ja Lähettiläämme Ashramissa. Tiedätte, minkä kontrastin tuo vertailu tuottaa. Kaikkialla Ashramissa on muutoksien tuuli. Meidän Ashramissamme on kevään henkäys, ja kevään tuoksuja on kaikkialla, jopa keskellä talvea; koska uusi tietoisuus itää siellä. Vahvistamme siellä Voittajamme ja teidän voittoanne, koska monet teistä, jotka osallistuivat Ashramin rakentamiseen, pitävät todennäköisimpana kyseistä Voittoa henkilökohtaisena voittanne. Ja se on oikein! Juuri sitä Taivaat odottavat teiltä: että alatte ajatella menettelyjämme ja suunnitelmiamme kuin teidän omina menettelyinä ja teidän omina suunnitelmina. Eikä muuten voisi olla. Te olette meidän kätemme ja jalkamme fyysisellä tasolla, ja yhteistyömme on vasta alkanut.

Nyt haluaisin kertoa tärkeimmästä asiasta. Tämä tärkein asia koskee sitä, että jatkamme työtämme Lähettiläämme kautta kaksinkertaistetulla energialla. Olette läpäisseet tutkinnon. Puhun siitä, että uskomattoman vaivan ja kaiken voiman keskittymisen ansiosta Koulutuskeskuksen rakentaminen on ohi, ja olemme saaneet paikan Maan päällä, missä voimme antaa Opetustamme omalla alueellamme.

Olemme jo sijoittaneet useita Valon keskittymiä Ashramin paikkaan. Ja minun on sanottava, että tämä on vasta alkua. Ja jos jatkamme pyrkimyksiämme yhdessä oikeaan suuntaan, lakkaamatta joka päivä, silloin hyvin pian tulokset, jotka saamme, ylittävät korkeimmat odotukset ja unelmat.

Nyt kuin koskaan aikaisemmin, maapallon ihmiset tarvitsevat Johtavaa valoa, joka näyttää oikean reitin myrskyjen kautta, jotka ovat tällä hetkellä planeetalla. Tiedätte, että kun meillä on mahdollisuus olla läsnä planeetalla luokkahuoneissamme, mikään ei voi uhata sitä maata, joka suojaa meitä.

Katsomme rohkeasti tulevaisuuteen ja toivomme teidän jatkuvaa lisäapua ja tukea.

Tämä pieni askel on itse asiassa tärkein ja vaikein, koska alussa on aina erittäin vaikeaa voittaa aineen vastus; se ei halua erota vanhoista värähtelyistä ja siirtyä seuraavalle värähtelytasolle. Aine on hidas eikä kiirehdi heräämään vuosisatoja vanhasta unesta. Kuitenkin Uuden Päivän aamunkoitto on jo alkanut. 

Me kerromme, että uusi päivä on tulossa Maa planeetalle. Ja tämä päivä tulee olemaan paljon onnellisempi kaikkea muuta ihmiskunnan historiassa koko näkyvän historiallisen ajanjakson aikana.

Älkää pelätkö näiden muutosten aiheuttamia vaikeuksia. Kaikki vanhat ja hyödyttömät asiat on vietävä historian roskakoppaan. Kaikki se, mikä estää Polkua on poistettava ja poltettava kosmisessa uunissa.

Avaamme kuitenkin laajasti kosmisen tilaisuuden ovet yksilöille, jotka ovat valmiita näihin muutoksiin, jotka ovat kyllästyneet elämään nykyisen sivilisaation viemärin kaltaisissa olosuhteissa.

Tervetuloa säteilevään huomiseen! Älkää kuitenkaan unohtako, että tämä säteilevä huomen rakennetaan teidän avullanne, teidän käsin ja jaloin, sydäntenne pyrkimyksillä!

Näytämme vain Polun ja suunnan, jonka mukaan ihmiskunnan tulisi kehittyä eteenpäin. Teidän on hyväksyttävä Opetuksemme ja Uuden Maailman rakentamisen periaatteet sydämissänne. Ja sitten koko planeetta tulee siirtymään Uuteen Päivään kollektiivisin ponnistuksin.

Vanha maailma on poistuu ja lakkaa lähitulevaisuudessa. Kosmisen tilaisuuden ovet ovat täysin auki. Olkaa kuitenkin niin ystävällisiä ja  kulkekaa ovien kautta pää  korkealla, hartiat suoristettuna ja kulkekaa iloisella hymyllä.

Teidän täytyy ymmärtää, että kun uusi Jumalallinen tilaisuus annetaan, tulee aika, jolloin kaikki ihmiskunnan viime vuosisatojen aikana perustamat vanhat instituutiot olisi järjestettävä uudelleen uusien periaatteiden mukaisiksi, muuten ne pyyhitään hyödytöminä roskina pois ja uudet tavat hallita yhteiskuntaa ilmestyvät niiden tilalle. Älkää koskaan pitäkö kiinni vanhasta ja vanhentuneesta. Me opetamme teitä olemaan valmiita jatkuviin muutoksiin, jatkuvaan yhdenmukaistumiseen Korkeampien maailmojen kanssa. Vain ne teistä, jotka eivät pelkää muutoksia, pystyvät sopeutumaan sujuvasti uusiin olosuhteisiin, jotka tulevat maailmaan nyt. Ja ne teistä, jotka takertuvat menneisyyden tapoihin ja menneisiin kiintymyksiin, ne, jotka eivät ole valmiita muutoksiin, joudutte käymään läpi hyvin vaikeat ajat. Valitettavasti meillä ei ole enää aikaa odottaa jälkeenjääneitä. Me kiihdytämme Maa planeetan muutosten nopeutta.

Jos uudelleen luet jokaisen Sanelun huolellisesti, löydät monia avaimia ja hyödyllistä informaatiota siitä, kuinka sinun tulisi toimia tällä vaikealla siirtymäkaudella.

Älä ole laiska. Ymmärrä, että vain Viestiemme lukeminen ei riitä; sinun on noudatettava perusteellisesti neuvoja ja kaikkia suosituksia, jotka olemme antaneet elämääsi. Sitten on paljon helpompaa kestää ja läpäistä kaikki testit, jotka ovat tulossa ja ovat vasta alkaneet.

Sinulla on hyvin vähän aikaa. Siksi sinun pitäisi tehdä säännöksi, että alat toteuttaa ainakin yhtä suosituksistamme joka päivä ja lausut ainakin yhden meidän antamista rukous-kutsuista

Jos et ota edes yhtä pientä askelta eteenpäin, tulet jäämään jälkeen enemmän ja enemmän,  ja olet vaarassa kadottaa Jumalallisen tilaisuuden, joka on avautumassa.

Etenemme huippunopeudella! Olemme valmiita muutoksiin, jotka ovat tapahtumassa. Nyt on sinun vuorosi.

Herättäkää ne, jotka yhä nukkuvat. On aika herätä; Uusi Päivä on alkanut.

MINÄ OLEN Sanat Kumara, ja olen ollut kanssasi.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina