Usko on se apu, jota tarvitsette

      Kommentit pois päältä artikkelissa Usko on se apu, jota tarvitsette


Usko on se apu, jota tarvitsette

Rakastettu El Morya, 21. joulukuuta 2005

MINÄ OLEN  El Morya Khan ja olen tullut luoksenne Lähettilääni kautta.

Olen tullut tuomaan huomioonne tärkeän tarjouksen, jonka olen valtuutettu tekemään tämä iltapäivänä.

Aivan kuten aikaisemman Sanelujen syklin aikana, olen nyt hyvin päättäväinen. Ja jos kukaan teistä epäilee minun päättäväisyyttäni ja aikomuksieni vakavuutta, olisi parempi olla lukematta Viestejämme, koska luotte tietoisuuteenne läpipääsemättömän esteen ja ette ainoastaan estä Jumalallisen Totuuden virtausta, mutta myös Jumalallisen energian virtauksen. 

Tietoisuutenne kuuluu kaksinaismaailmaanne, joten vain sellaiset asiat tapahtuvat maailmassanne, jotka sallitte tietoisuudessanne. Siksi emme koskaan täysin kerro teille, millaisen katastrofin olette todennäköisesti kohtaamassa, riippumatta planeetan tilanteen monimutkaisuudesta. Tämä johtuu siitä, että jos vain ajattelette ideaa tulevasta katastrofista tietoisuudessanne, tämä idea tulee moninkertaistumaan, ja sen sijaan, että sammuttaisitte olemassa olevan tulen, lisäätte yhä enemmän puita siihen.

Tästä syystä emme koskaan kerro kaikkea informaatiota, mitä meillä on. Mutta emme koskaan lakkaa varoittamasta ja pyytämästä teitä tekemään kaikkenne harmonisoidaksenne tilannetta planeetalla.  

Olette huomanneet, että uuden Sanelujen syklin alkamisajankohdasta lähtien meidän Lähettiläämme kautta, ei ole ollut yhtään ilahduttavaa ja optimistista Viestiä. Tämä ei johdu siitä, että Lähettiläällemme olisi tapahtunut jotakin  ja häntä pelottaa lähestyvät luonnonmullistukset. Kaikki on hyvin Lähettiläämme kanssa. Ja voin vakuuttaa teille, että viestimme lähetetään riittävällä tarkkuudella. Ei, asia on, että tilanne on todella jännittynyt. Ja huolimatta siitä, miten kovasti yritämme, emme ole vielä voineet kannustaa teitä ottamaan vastaan niitä vastuita, joita me teiltä pyydämme. Vapaan tahdon laki, joka toimii fyysisessä oktaavissanne, ei salli meidän puuttua asiaan ja pakottaa teitä. Siksi voimme vain kysyä teiltä tai viimeisenä keinona vaatia teiltä. Mutta näyttää siltä, että ainoa asia, joka saa teidät toimimaan, on uhkaava olosuhde, josta puhumme.

No, näytätte mieluummin toimivan Venäläisen sananlaskun mukaisesti. Yksi uskoo ihmeeseen, kun kuulee ukkosen äänen.

On hyvin harvoja ihmisiä, jotka ymmärtävät informaatiomme vakavasti ja ovat valmiita uhraamaan paljon noudattaakseen pyyntöjämme.

Emme ole vielä kyenneet laajentamaan ihmisten ryhmää,  jotka kykenisivät erityisiin toimiin. Mieti kuitenkin sitä tosiasiaa, että riippumatta siitä, kuinka laajasti ja nopeasti annamme varoituksemme, ette vieläkään pysty vastaamaan kutsuumme.

Ongelma ei ole edes laiskuudessanne ja laiminlyönneissä. Koko asian ydin on se, että olette niin illuusion harhan vangitsemia, ettette voi erottaa mikä lähde sisältää Totuuden ettekä tosi lähteen synnynnäisiä värähtelyjä.

Sen vuoksi,  kaikki teidän harjoitukset ja kaikki tekonne pitäisi suunnata erottelukyvyn oppimiseen. Todellisuudessa illuusiossa pysyminen päättyy vasta, kun opitte erottamaan tapahtumien välillä, jotka tapahtuvat illuusion tasolla ja tapahtuvat, jotka kuuluvat todelliseen Jumalalliseen maailmaan.  Tehtävänne on hankkia erotteleva näkökyky ja oppia arvioimaan jokaista tapahtumaan ja tosiasiaa, jonka kohtaatte elämässä.  

Näyttää siltä, että elämänne kulkee sujuvasti ja ajoittain teillä ei ole edes ideaa, että tässä hiljaisessa ja tasaisessa elämänvaiheessa on piileviä ansoja, jotka pystyvät kääntämään elämänne rauhallisen virtauksen ylösalaisin hetkessä. Siksi, yrittäkää siis vastustaa tätä rauhoittavaa rauhallisuutta. Te jatkuvasti saatte oppitunteja. Joskus yksi pieni kivi, joka makaa kiskoilla, riittää saamaan valtavan elämänne junan pois rateilta suurella nopeudelle ja kääntymään ympäri. Te kuitenkin itse valmistatte oman tulevaisuutenne tekemällä jokapäiväisiä valintojanne.

Kun väärien valintojenne kriittinen massa saavuttaa sallitun karman rajat, kohtaatte elämäntilanteita, joka kirjaimellisesti tuhoavat kaiken, johon olette tottuneet ja huudatte yllättäen, Oi, Herra, mitä olen tehnyt? Miksi kaikki tämä on tulee minulle?

Tämä on tuttu kuva, vai mitä? Seuraavaksi yhdeksänkymmentä prosenttia ihmisistä alkavat kirota Jumalaa ja Mestareita siitä, mikä on tapahtunut heidän elämässään. He syyttävät kaikkia ympärillään olevia ihmisiä ja koko maailmaa sen sijaan, että hyväksyisivät nöyrästi kaikki, mitä on tapahtunut rangaistuksena tai karmallisena velkana, joka ylitti sallitut rajat ja kaatui hirvittävän rangaistuksen muodossa.

Toisaalta ihmiskunnan olemassaolon koko historian aikana ihmiskuntaa on ohjattu ja varoitettu,  ja  toisaalta vain silloin, kun ihmisille tapahtui jotain kauheaa, he kykenivät ajattelemaan, vaikka lyhyenkin aikaa niitä syitä, jotka aiheuttivat asiat kaatumaan heidän päälleen. 

Riippumatta siitä, kuinka paljon puhumme ja tarjoamme  optimaalisia neuvoja välttääksenne sen, mitä on odotettavissa, ette kykene uskomaan, että kaikki mitä teille on kerrottu on totta.  Ja syy teidän tottelemattomuutenne ja lyhytnäköisyys on tosi Uskon puute.

Siksi minä, Mestarina, joka edustaa Jumalan Tahto aspektia, puhuttelen teitä tänä iltapäivänä. Voin auttaa jokaista teistä, jotka käännytte puoleeni pyynnöllä vahvistamaan Uskoanne.

Usko on se apu, jota tarvitsette. En nyt puhu sokeasta uskosta, joka perustuu tietämättömyyteen ja pelotteluun. Viittaan Uskoon, joka perustuu tämän täsmällisen Lain tietoon, joka vallitsee tässä maailmankaikkeudessa. 

Tämä laki on syyn ja seuraussuhteiden Laki eli Karman laki, eli rangaistuksen laki. Tämä Laki toimii riippumatta toiveistanne tai tahdostanne. Tämä on se, mikä on todellista. Ja tämä on se, mihin pyrkimyksenne vaatia vapaata tahtoanne, huolimatta mistään olosuhteista, törmää. Jos tämä Luojan edellyttämä luonnollinen este ei seisoisi vapaan tahtonne väärinkäytön polulla,  olemassaolon kysymys, ei pelkästään planeettasi, mutta myös itse Universumin olemassaolon kysymys asetettaisiin haasteelle.

Siksi ensimmäinen asia, joka teidän pitäisi hyväksyä itsessänne, on tämän hallitsevan Lain ylivalta tässä Universumissa, ja elämissänne. 

Voitte vedota minuun pyynnöllä vahvistamaan Uskoanne. Ja minä annan mielelläni tämän avun teille, koska se on kaikista tärkein ja välittämättömin lääke, jota tarvitsette.

MINÄ OLEN  El Morya Khan, uskolla voittoonne!

© Lähettiläs Tatyana Mickushina