Yksi tärkeä kohta on lisätty jokaisen kuukauden 23. Päivän sallimukseen

      Kommentit pois päältä artikkelissa Yksi tärkeä kohta on lisätty jokaisen kuukauden 23. Päivän sallimukseen

buddha-3
Yksi tärkeä kohta on lisätty jokaisen kuukauden 23. Päivän sallimukseen

Gautama Buddha,
 joulukuu 25, 2006

MINÄ OLEN Gautama Buddha, olen tullut taas antamaan uuden viestin, jota inspiroi Rakkauden voima, jota minä, kuten toisetkin Ylösnousseet Mestarit, tuntevat teitä kohtaan, Maan ihmiset, jotka olette ruumistuneet nykyhetkessä. Aika on hyvin stressaava ja vuoden vaihtuminen on erityisen tärkeää ja kompleksista aikaa. Juuri aurinko syklin vaihtumisen aikana me tulemme ja annamme teille opetuksemme, koska kaikki mitä kylvämme kasvavat auringossa, tulevat itämään keväällä ja kesällä, kun seuraavat solaariset syklit tulevat, jotka ovat kevätpäivän tasaus  ja kesäpäivän tasaus. Vanha lähestyy loppuaan ja uusi alkaa olla näkyvissä, ja tämä uusi on absoluuttisesti suurenmoinen!

Minä voin sanoa tämän koska olen suoraan  yhteydessä tulevaisuuteen, joka tulee hyvin pian. Olemme onnellisia, että on riittävä määrä ihmis-yksilöitä, jotka haluavat palvella meitä, Ylösnousseita Mestareita, ja me kykenemme toteuttamaan suunnitelmamme yhdessä teidän kanssanne.

Seisoin edessänne suuressa innostuksessa, koska tänään Karmallisen Neuvoston istunnossa tärkeä seikka tapahtui, ja tämä tapahtuma ei tule viemään kauaakaan kun se vaikuttaa jokaisen henkilön elämään Maassa. 
Istunnon aikana päätettiin, että jokainen henkilö, joka on saavuttanut tietyn tietoisuuden tason, pystyy käyttämään osan energiasta, joka on vapautunut rukouksen aikana tai palvellessaan Elämää, jotta loputkin Maan ihmiskunnasta saavuttaisivat tietoisuuden tason, joka on välttämätön evoluutiokehityksen nykyisessä vaiheessa niin pian kuin mahdollista. Ajoitimme tämän erittäin tärkeän päätöksen yhteen samaan aikaan kunkin kuukauden 23. päivän armolahjan kanssa, ja nyt, ensi vuoden 23. tammikuusta alkaen, lisätään vielä yksi perustavanlaatuinen kohta, joka on voimassa koko seuraavan vuoden ajanjakson.

Jokainen teistä, joka toivoo, voi ohjata energiaanne niiden karman muuttamiseen, nille jotka ovat hidastaneet kehitystään, ja jotka ovat kykenemättömiä ymmärtämään monia Jumalallisia totuuksia. Tämä voi liittyä teidän rakkaisiinne, sukulaisiinne ja jopa tuntemattomiin, joita kohtaa tunnette erityistä läheisyyttä.

Jokaisen kuukauden 23. päivänä seuraavaa vuotta voitte tehdän kutsun ja muuttaa sitä karmaa, joka estää tätä henkilöä, jonka olette valinneet, saavuttamasta seuraavaa tietoisuuden tasoa. Toistaiseksi jokainen teistä voi harjoittaa tätä sallimusta ainoastaan yhteen henkilöön, esim. tämä voi olla teidän puolisonne, lapsenne tai kumpi tahansa teidän vanhemmistanne tai kuka tahansa henkilö, jota tahdotte auttaa.

Toivomme vilpittömästi, että tämä uusi jumalallinen tilaisuus antaa meille ja teille mandollisuuden nopeuttaa maallisen ihmiskunnan tietoisuuden tason nostamista.
Kuvitelkaa, että ensi vuoden lopulla, vuosittaisen syklin päättyessä ja Karmallisen Neuvoston istunnossa, se ihmisten lukumäärä, jotka ovat saavuttaneet sellaisen tietoisuuden tason, joka sallii heidän palvella meitä tietoisesti, tulee kaksinkertaistumaan!

Tällä tavoin vuoden lopussa meillä on mahdollisuus kaksinkertaistaa meille omistautuneiden lukumäärä – ihmisten jotka kykenevät ottamaan itselleen vastuuta sekä planeetasta ja kaikkien maan elävien olentojen evoluution kehityksestä.

Olen onnelllinen, että olen saanut tämän iloisen päätöksen kerrottua teille! Ja nyt minä olen valmis antamaan pienen palan informaatiota, joka sallii sinun orientoitua maailman nykyiseen asioiden tilaan. Mitä tässä tarkoitetaan on negatiivisten värähtelyiden tason katastrofinen lisääntyminen vuoden lopulla. Useita ihmisiä painaa raskaus ja hyvin monet juhlivat Jouluaan ja Uuden vuoden juhlia hyvin matalissa värähtelyn tasoissa, juoden alkoholia ja harjoittaen tai ollen mukana säädyttömissä ja soimaavissa toimissa.

Kaikki nämä asiat luovat lisä osan planetaarista karmaa, joka voi tuoda korjaamattomia vahinkoja joillekin mantereille. Tämän vuoksi minä käännyn sinun puoleesi pyynnöllä, kuten aina vuoden lopussa, että pidät tasapainoa yllä kaikista ensimmäiseksi itsesi sisällä ja omistat paljon pyrkimystä, niin paljon kuin mahdollista tasapainottamaan planetaarista karmaa ja sinun maasi karmaa.

Jos tunnet sisäisen tarpeen, voit omistaa jokaisen jäljellä olevan päivän vuoden loppuun asti rukousharjoituksiin ja voit tehdä kaksinkertaisen ja kolminkertaisen ponnistuksen. Älä epäröi edes ottaa vapaata töistäsi voidaksesi työskennellä planeetan hyväksi. Lue Rosareita, lue muita rukouksia ja harjoita meditaatiota. Lähetä Rakkautesi ja Kiitollisuutesi Maalle. Kuvittele Äiti Maa elävänä olentona, joka sallii sinun elää ja kehittyä ja joka huolehtii sinusta. Lähetä rakkautesi Maalle ja niille elementaaleille, jotka ylläpitävät ihmis-evoluutiota Maassa.

Jokaisen vuoden lopulla me pyydämme sinulta ylimäärästiä energiaa, jonka voit antaa meille, ja tämä puolestaan mahdollistaa meidän tasapanottaa tilannetta planeetalla ja välttää monia katastrofeja.

Tämän vuoksi minä tulen ja käännyn sinun puoleesi pyynnöin, kuten olento, joka käyttää voimaa ja pitää tasapainoa Maa planeetalla.

MINÄ OLEN Buddha , ja olen iloinen, että monet teistä ovat päättäneet astua Maan ihmiskunnan palvelun Polulle, unohtaen omat ongelmansa ja vaikeudet  ja omat vastoinkäymisenne.

Todellisuudessa, ainoastaan kun te olette uppoutuneina Elämän palvelukseen, kaikki teidän pienet huolenne jättävät teidät yksi toisensa jälkeen ja yhtenä kauniina päivänä oivallatte, että te olette vapaat kaikista näistä mitättömistä ja tarpeettomista asioista, jotka painoivat teitä ennen. Mutta se oli toinen elämä, egoistisen henkilön elämä ja joka oli upoutunut omiin ongelmiinsa. Mutta nyt te edustatte Valo olentoa, joka on huolissaan planeetan onnesta ja harmoniasta.

Olkoon maailmassa kaikki hyvin!

Olkoon kaikki elävät olennot, jotka asuttavat meidän rakasta kallista Planeetta Maatta onnellisia. Om.

MINÄ OLEN Gautama Buddha

[1] Voit tutustua 23. päivän Sallimukseen seuraavissa Mestarien viesteissä: Tietoa tilaisuudesta poistaa sinun seuraavan kuukauden karmaasi ja kirjeistä Karmalliselle Neuvostolle, Rakastettu Surya, kesäkuu 23, 2005,  ; Uudesta Sallimuksesta, Rakastettu El Morya, 27. kesäkuuta 2005; Paras saarna tulee olemaan sinun henkilökohtainen esimerkkisi, Vapauden Jumalatar, 22. huhtikuuta 2005; Olen tuonnut sinulle kaksi uutista – toinen on surullinen ja toinen iloinen, Rakastettu El Morya, 7. tammikuuta 2006; Ohjeita asenteeseenne kaikkeen ympärillänne olevaa kohtaan kiinteässä ja henkisissä maailmoissa, Rakastettu El Morya, 20. huhtikuuta 2006; Tulevasta kesäpäivän tasauksesta ja Jumalallisista lahjoista liittyen tuohon päivään, Rakastettu Maitreya, 15. kesäkuuta 2006; Tietoa 23. päivän Armolahjasta ja muista Taivaan antamista lahjoista, Rakastettu El Morya, 19. heinäkuuta 2006. (Viite Words of Wisdom Volumes 1 ja 2.)

© Lähettiläs Tatyana Mickushina