Voitte tehdä paljon enemmän kuin mitä teette nyt

      Kommentit pois päältä artikkelissa Voitte tehdä paljon enemmän kuin mitä teette nyt


Voitte tehdä paljon enemmän kuin mitä teette nyt

Mestari Hilarion, 22. joulukuuta 2008

MINÄ OLEN Hilarion, tulen jälleen luoksenne antamaan ohjeita tänään.

Olen tullut antamaan lyhyen Opetuksen, ja tämä Opetus liittyy siihen, kuinka sinun pitäisi käsitellä kaikkea, mikä tapahtuu ympärilläsi ja kaikkea sitä, mikä sinua ympäröi. Kuten olet todennäköisesti todennut, kaikki ympärilläsi on muuttumassa, ja tämä on käymässä ilmeiseksi yhä useammille ihmisille. Esiin nouseva kysymys on, kuinka sinun pitäisi nähdä ja käsitellä kaikkea tätä.

Huomaat, että muutokset koskevat kaikkea ympärilläsi olevaa: sukulaisiasi, ystäviäsi, tilannetta maapallolla ja ilmastoa. Kun käy yhä selvemmäksi, monet ihmiset pelkäävät muutoksia ja odottavat maailman loppua tai uhkaavaa katastrofia tai jotain muuta, kauhistuttavaa ja väistämätöntä.

Ihmiskunta tajuaa alitajuisesti, että koko Maa planeetalla elävä ihmiskunta on kerännyt valtavan, negatiivisen, kollektiivisen karman. Siksi ihmiskunta odottaa alitajuisesti, että tämä karma on poistettava tavalla tai toisella. Voin vakuuttaa todella teille, että Maa planeetan ihmiskunnan päällä roikkuva karma on todella valtava. Tämä karma ei ole koskaan ollut niin raskas koko ihmisen kehityksen historiassa.

Tämä lausunto saattaa pelottaa tai hälyttää sinua vielä suuremmassa määrin. Minun on kuitenkin vakuutettava teille kaikella vastuullisuudella, että suuri joukko korkeasti kehittyneitä olentoja kaikkialta Maailmankaikkeudesta on osallistuneet tilanteeseen, joka on muodostunut Maa planeetalla. Ja monet järkevät olennot yrittävät kollektiivisesi ohjata planeetan tilannetta mahdollisimman positiivisimmalla tavalla. Olisi ihanteellista, jos voisimme kulkea kapean osan Polusta minimaalisella määrällä ihmisuhreja ja menetyksiä.

Tilannetta monimutkaistaa se, että suurin osa ihmiskunnasta ei edelleenkään ota huomioon varoituksiamme eikä vastaa pyyntöihimme. Pystymme tasapainottamaan planeetan tilanteen jossain määrin. Mutta, jotta kaikesta voidaan päättää positiivisella tavalla, tarvitaan teidän osallistumisenne sekä tietoisuuden muuttuminen ihmisyksilöiden suuressa määrässä, jotka ovat inkarnoituneet Maassa nyt.

Enimmäkseen me suuntaamme pyrkimyksiämme siten, että sen avulla voitte saada tietoisuuden tapahtuvista prosesseista. Emme pidä salaisuutena siitä, että tilannetta ei ole ratkaistu tällä hetkellä. Siksi kutsumme teitä, ne, jotka kuulevat meidät, ryhtymään päättäväisempiin toimiin ja toimiin fyysisessä tasossa. Tämä ei tarkoita, että sinun täytyy rukoilla 24 tuntia vuorokaudessa. Tämä tarkoittaa, että teidän itsenne on oltava täysin tietoisia Karman Laista ja välittää tämä tieto mahdollisimman monelle ihmiselle, jotka kykenevät ymmärtämään sen.

Karma ei aina liity konkreettisten toimien suorittamiseen fyysisessä tasossa. Suurin osa karmasta, etenkin aikanasi, on luotu ajatuksilla ja tunneilla.

Luotte karmaa jopa silloin kun nukutte. Ja jos et ole harmoninen etkä ole virittynyt korkeampiin (tietoisuuden)tiloihin ennen nukkumaanmenoa, voitte löytää itsenne ei-kaikista henkisen maailman parhaimmista kerroksista ja luoda karmaa siellä.

Siksi herää kysymys: Onko sinun jatkuvasti tarkkailtava kaikkia ajatuksiasi ja tunteitasi? Jos ajatuksesi ovat puhtaita, niin fyysisessä tasossa suorittamasi toimet ovat myös Jumalallisen lain mukaisia.

Tarkastelkaamme nyt tyypillistä esimerkkiä elämästäsi. Sinulla on halu saada jotain, riippumatta siitä, mikä se on: tarttua haluamaasi objektiin, omistaa suuri rahasumma, saavuttaa voimaa tai kuuluisuutta – maailmassa on monia kiusauksia. Heti kun jokin halu tai himo piileskelee sisälläsi, lihainen mielesi alkaa heti etsiä tapoja ja keinoja saadaksesi sen, mitä toivot. Ja saat vahvistuksen siitä, mitä haluat vastaanottaa. Tila/Avaruus vastaa kuuliaisesti motiiviisi, sisäiseen tilaasi, ja kuulet mitä haluat kuulla, näet mitä haluat nähdä. Ja ei mikään väitteistämme tai niiden ihmisten väitteistä, jotka ylläpitävät yhdenmukaisuutta kanssamme, ole edes pienintäkään vaikutusta sinuun.

Joten annat myöten illuusiolle ja sukellat illuusioon. Kuitenkin, on aina ensimmäinen hetki, jolloin halusi ilmestyy. Kun halu on vasta muodostumassa, pystyt silti hallitsemaan sitä, koska olet sitä vahvempi. Mutta heti kun annat myöten halullesi, Jumalallisen energian virtaus, jota sinä kontroloit, alkaa vahvistua ja vahvistaa toivettasi. Ohjaat lävitsesi kulkevaa Jumalallista energiaa ei Jumalallisen Lain mukaisesti, ja luot yhä enemmän karmaa. Tämä karma hämärtää silmäsi, sinun halusi kasvaa suuremmmaksi ja suuremmaksi, etkä enää hallitse halujasi ja ajatuksiasi, mutta tuo vaalimasi hirviö tarttuu sinuun ja alkaa hyödyntää sinua.

Valitettavasti suurin osa ihmisistä ei ole tietoinen siitä, mitä tapahtuu, eivätkä pysty seuraamaan väärien pyrkimystensä hetkeä ja halujensa syntymistä.

Jotta hallitset itseäsi, vaaditaan luja sisäinen kurinalaisuus sekä kykysi alistaa omat intressit Mestarien etuihin, Yhteisen Hyvän ja Edun intresseihin. 

Tätä me opetamme sinulle. Tätä on se Opetus, jota me jatkuvasti annamme sinulle.

Niin pian kun saavutat tietyn vaiheen koulutuksessasi, alat ymmärtää Jumalallisen energian vaihtumisen mekanismia ja voit itse seurata heikkolaatuisia sisäisiä tietoisuuden tilojasi voittaaksesi ne. Jonkin aikaa kuluu, ja voit huomata, kuinka nämä heikkolaatuiset tilat esiintyvät muissa ihmisissä.

Siksi voit opettaa sukulaisillesi ja ystävillesi kuinka tehdä samoin. Voit kertoa lapsillesi ja lastenlapsillesi, kuinka Karman laki toimii, ja siten voit estää uuden karman luomisen ja opettaa heille, kuinka he voivat, vaikeissa tilanteissa, työstää pois heidän aiemmin luodun karmansa tekemällä oikeita valintoja.

Voitte tehdä paljon enemmän kuin teette nyt. Odotamme, että teistä tulee eläviä roolimalleja elämässä. Aloittakaa muutosprosessi itsestänne. Kaikki työkalut annetaan teille. Valitettavasti me emme ylösnousseesta tilastamme voi tehdä, mitä sinä voit tehdä Maa planeetan ihmiskunnalle.

Pyydän, näe vaivaa soveltaa käytäntöön Opetusta, joka on annettu sinulle joka päivä ja päivästä päivään.

MINÄ OLEN Hilarion.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina