Uusi tietoisuus antaa mahdollisuuden uuden yhteiskunnan kasvuun

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi tietoisuus antaa mahdollisuuden uuden yhteiskunnan kasvuun


Uusi tietoisuus antaa mahdollisuuden uuden yhteiskunnan kasvuun

Mestari Nicholas Roerich, 26. joulukuuta 2010

MINÄ OLEN Nicholas Roerich.

Viimeisen vierailuni aikana puhuin Venäjän tilanteesta. Puhuin siitä, mikä huolestutti minua.

Aion tänään pyrkiä tavoittamaan sydämenne, inkarnoituneiden sydämet ja erityisesti Venäjällä asuvien ihmisten sydämet.

Ei ole monia todella omistautuneita ja vilpittömiä. On monia, jotka haluavat hyötyä kaikesta, mukaan lukien nuorten ja jopa keski-ikäisten sukupolvien pyrkimyksistä, jotka henkisesti etsivät.
Minulla on jotain, josta haluan teidän olevan valppaina ja mistä varoittaa teitä. Varisjoukot lentävät aina siellä, missä on Valoa juodakseen Karitsan verta.
Siksi valppauden ja varovaisuuden tulisi ohjata teitä.

Ihmisjoukot kokoontuvat. Ajatelkaa. Onko todella tarpeellista teidän mennä sinne?
Tämä on aika, jolloin räjähdys voi tapahtua milloin tahansa. Kipinä riittää räjäyttämään koko ammustarvikevaraston.
Valppaus ja varovaisuus ovat tarpeen nyt enemmän kuin koskaan ennen. Jokaisen todellisen valonkantajan ympärillä on tuhansia, jotka haluavat ottaa osansa Valosta ja kuluttaa sitä omaan käyttöönsä.

Aika on vakava. Aika on vaarallinen. Se ei ole vaarallista, koska et saata ehkä elää Valon Voimien voittoon saakka, mutta se on vaarallista, koska et ehkä voi pelastaa sieluasi.

On toteutettava hyvin yksinkertaisia toimia. Teidän tulisi huolehtia ajatusten, kehon ja tunteiden puhtaudesta. Teidän tulisi huolehtia ympärillänne olevasta puhtaudesta. Asettaa este kaikelle vulgaariille, joka tulee teihin joka kulmasta ja televisioruuduilta.

Älkää antako alhaisten standardien ja hyvän tahdon puutteen päästä maailmaanne.
Vilpittömän sydämen solidaarisuus on välttämätöntä vastakkaisten voimien vastustamiselle.
Mestarit käyttävät kilpiään ja suojaavat paikkoja, joissa Totuus asuu.

On sääli, että venäläisten kollektiivinen alitajunta ei ole tehnyt valintaa Mestareiden neuvojen ja suositusten hyväksi. Olen pahoillani siitä, että Venäjä seurasi Länsimaisen sivilisaation jälkiä. Ja ihmisten sielut, jotka oli vedetty kohti Totuutta, ovat astuneet pois Polulta kirkkaan rihkaman ja kiusauksien kanssa.

 Valinta on vaikeaa, kun kiusauksia on niin paljon. Mutta kiusausten hylkääminen ja kiusausten voittaminen avaavat aina Valon Polun. Harvat ovat läpäisseet testit, harvat ovat kiirehtineet Mestareiden osoittamaa Polkua pitkin, mutta nuo harvat pystyvät edelleen vastustamaan villejä joukkoja, jotka vievät monet valon sielut pois Polulta kavaluudella ja kiusauksilla.

On tarpeellista aina olla varovainen. Vielä ankarampia aikoja on edessäpäin.

Haluan varoittaa teitä ja välittää kokemukseni mahdollisimman monelle valon kantajalle. Haluan tavoittaa niiden sydämet, jotka ovat menettäneet toivon, eivätkä näe toivon sädettä ympäristössään.

Teidän aikanne tulee; se on väistämätöntä. On välttämätöntä selviytyä. On välttämätöntä yhdistyä ja pysäyttää kaikki väkijoukot, jotka hyökkäävät joka puolelta.

Jopa parhaan ystäväsi sisällä käärme voi joskus nousta ja purra sinua. Tappiot saavat sydämen vuotamaan. Mutta se on väistämätöntä, koska aika on vakava. Ja on kuin vihollinen olisi tarttunut Venäjään. On olemassa tuhansia väkijoukkoja.

Mutta uskon, että eeppiset sankarit tulevat, suoristavat hartiansa, ja Venäjän maa tulee  heräämään ja syttymään toivon kanssa uusille aikakausille.

Kaikkea voidaan vielä muuttaa, ja Voitto on mahdollista. Moskova antautui ranskalaisille vuonna 1812. Ja nyt meidän on uhrattava pääkaupunki vahvuutemme säilyttämiseksi. Venäjä on liian suuri vangittavaksi.
Jokaisessa kylässä on viaton vanha nainen tai vanha mies, joka puhdistaa ajatuksensa ja rukouksensa kautta monia mailien ympärillään.

Oli vaikeampia aikoja. Selvisimme. Ja me jatkamme selviytymistä!  
Vaarana on, että vihollinen piileskelee keinotekoisesti valaistuissa näyteikkunoissa, juhlallisissa juhla koristeissa, ja nyt vihollinen on siirtynyt hienommalle ajatusten ja tunteiden tasolle, televisio- ja radio-ohjelmien lähetykseen ja Internetin virtuaalitodellisuuteen.

Uuden ulkonäkö ei pitäisi peittää sisäistä olemusta. Kaikki mikä kiiltää ei ole kultaa. Kaikki, jotka puhuvat Jumalasta, eivät ole pastoreita. Lampaiden vaatteissa on monia susia; ne kaikki on tarpeen tunnistaa ja tuoda Totuuden valoon.

Minä vahvistan saavutuksiasi moninkertaiseksi, jos tunnistat petoksen käärmeen, jumalanpilkan ja valheiden šaakelin kaikkien temppujen takana.

Kun tärkeä asia on voitettu, juhlimme Voittoa. Nyt ei ole aika levätä; ei ole aika vetäytyä työstä. Aika on lyhyt, ja teidän on käytettävä joka tunti työhön Veljeskunnalle.

Kaikki uusi kohtaa aina vastarintaa. Ja tulevat uudet ajat, jotka ovat tulossa tulevat peittämään kaiken mikä on ollut aikaisemman.

Uusi tietoisuus antaa mahdollisuuden uuden yhteiskunnan kasvuun. Siksi eläkää ikään kuin tämä olisi viimeinen päivänne, ja teidän on tehtävä kaikki mitä lupasitte Mestareille ennen inkarnaatiotanne.
Menetimme monia ihmisiä. Siksi jokaisen on kamppailtava kuin olisi kymmenen. Huolehtikaa kehojenne puhtaudesta, jotta ei ole mitään moitittavaa.
Älkää sitoko itseänne niiden vaunuihin, jotka vetävät teidät pitkiin väittelyihin, kritiikkiin ja epäluottamukseen. Leikatkaa pois kaikki tarpeeton ja kiirehtikää tulevaisuuteen kevyin askelin!

MINÄ OLEN Nicholas Roerich.

© Lähettiläs Tatyana Mickushina