Uusi vaihe tekee teille mahdolliseksi kokea elävänne kahdessa maailmassa samanaikaisesti

      Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi vaihe tekee teille mahdolliseksi kokea elävänne kahdessa maailmassa samanaikaisesti

Uusi vaihe tekee teille mahdolliseksi kokea elävänne kahdessa maailmassa samanaikaisesti

Lord Surya, kesäkuu 12, 2005

Minä olen Surya, tulen Suuresta Keskus-Auringosta!

Rakastettu, se hetki, jota Ylösnousseet Mestarit ennakoivat ja joka muodostaa aikakauden tämän planeetan kehityksessä on tullut. Tällaiset hetket ovat toistuvia ja jokainen niistä palvelee lähtökohtana lisäedistymiselle. Tämä muistuttaa samaa kuin purjealuksenne liikkuu tuulten puuskissa. Jokainen uusi tuulenpuuska antaa uuden impulssin liikkeelle. Nyt mahtava tuulenpuuska on täyttänyt tilaisuutesi purjeet. Mutta vain jos olet odottanut tätä tuulenpuuskaa ja nostanut purjeet ja valmistautunut ajoissa purjehtimaan, voit käyttää sinulle annettua Kosmista tilaisuutta.

Edessäsi on vaikea polku. Myrskyt ja hurrikaanit ovat vielä tulossa. Mutta tärkeintä on, että olet valmis Polullasi ja että olet nostanut olemuksesi purjeet. Aallot ja myrskyt ovat vain väistämättömiä kumppaneitasi illuusion maailmassa. Kiinteän aineen jatkuva vastustus luo tarvittavat jännitteet, joiden avulla voit kehittää ajatuksiasi, vahvistaa tahtoasi ja pyrkiä voittoon läpi kaikkien esteiden.

Jos pidät oikean kuvan tietoisuudessasi, on mahdotonta, että sinun purjeveneesi kärsisi haaksirikon. Sinun tietoisuutesi on tärkein tekijä. Kaikki elämänne olosuhteet ja kaikki, mitä sinulle tapahtuu, määräytyy tarkasti oman tietoisuutesi tason kautta. Valitset itse aijotko pyrkiä tietoisuudessasi Korkeimpaan ja etenetkö pitemmälle Korkeammalla Polulla vai vetäydytkö mieluummin surkeaan olemassaoloon kodikkaaseen nurkkaan. Mutta ne, jotka valitsevat miellyttävän vihanneksen olemassaolon, alkavat ennemmin tai myöhemmin tuntea rauhattomuutta, joka pakottaa heidät liikkumaan. Monet erityisen laiskat yksinkertaisesti pakotetaan ulos viihtyisistä nurkistaan, herätetään unestaan ja asetetaan oikealle Polulle.

Olette yksinäisiä matkustajia, joiden täytyy jatkuvasti liikkua ja ei koskaan pysähtyä edistymisessä. Tämän vuoksi ne teistä, jotka koette tietävänne varmasti tietoisuudessanne, että olette jo saavuttaneet kaiken ja voitte levätä nyt, on kiireellisesti tehtävä tarvittavat oikaisut tietoisuudessanne.

Rauhan tila on itse asiassa illuusio. Ette voi koskaan olla lepotilassa. Jopa meditaatioidenne aikana, kun ihmisajatuksenne ja tunteenne asettuvat lepoon, teet suuria matkoja ympäri maailmoja, joissa ei ole aikaa eikä tilaa.

Koko matkojen mekanismi ympäri kaukaisiin maailmoihin, korkeammat maailmat ja tuliset maailmat on kätkettynä teidän sisällänne. Teet matkasi tietoisuutesi sisällä. Tästä syystä kaikki, josta sinun pitäisi huolehtia, on tietoisuutesi taso.

Kaikella maailmassasi on alku ja loppu. Ja vain tietoisuutenne säilyy fyysisen kuoleman jälkeen.

Saavuttamasi kokemus on tärkeää. Siksi mitä enemmän sinä toimit maailmassasi, sitä enemmän kokemusta saavutat. Fyysinen maailma antaa sinulle runsaasti mahdollisuuksia kehittyä. Fyysinen maailma on kirjaimellisesti täynnä kohteista, joihin voit soveltaa ponnistuksiasi. Sinä vaikutat fyysiseen maailmaan ja muutat sitä.

Jokainen tekonne voi nostaa tietoisuuttanne ja johtaa kasvuun tietoisuudessanne, kuolemattomassa osassanne. Ja jokainen teidän tekonne voi johtaa illuusion kasvuun. Koko asia riippuu ponnistelujenne suunnasta. Sinua voidaan verrata venttiiliin, jonka kautta Jumalallinen energia virtaa. Voit ohjata tätä virtausta joko tietoisuutesi laajentamiseen tai voit tuhlata tätä Energiaa illuusion lisäämiseen.

Koko ilmestynyt maailma on näyttämö, joka on välttämätön evoluutiollesi ja sinun luomaasi, kun ohjaat Jumalallista energiaa illuusion lisäämiseen. Niin pian kun saavutat tietyn puhtauden asteen chakroissasi ja kehoissasi, sinä voitat epätodellisen osasi tietoisuudessasi. Ja mitä enemmän kohotat tietoisuuttasi, sitä enemmän voit saada Jumalan maailmaan kuuluvia ominaisuuksia.

Sinun Maailmasi ja Meidän Maailmamme eivät ole vastakkaisia toistensa kanssa. Sinun maailma ja meidän maailmamme molemminpuolisesti täydentävät toisiaan. Siksi kaikki maailmanne epäharmoniset ilmentymät tulisi muuttaa ajan myötä. Ja maailman muuttuminen voi tapahtua vain yhdellä tavalla: tietoisuutesi kautta, joka ohjaa Jumalallisen energian virtaa, joka tulee olemukseesi ainoasta Lähteestä, yhdestä ainoasta Lähteestä koko maailmankaikkeudelle.

Jos keskityt illuusion maailmaan, ennemmin tai myöhemmin kohtaat yksinkertaisen totuuden, että fyysisessä maailmassa ei ole mitään, joka voi tyydyttää sinua. Voit tuhlata koko elämäsi, aivan kuten tuhlasit tuhannet elämät edellisissä elämissä elämän merkityksen etsimiseen. Ja hetki aina tulee jokaiselle olennolle fyysisessä maailmassa, kun hän tajuaa, että se, mihin hän pyrkii, on tosiasiassa fyysisen maailman rajojen tuolla puolen.

Ensin saat käsityksen maailmassasi kaksinaisuudesta. Alat erottamaan fyysiseen maailmaan kuuluvat ilmiöt korkeampaan maailmaan kuuluvista. Sitten alat nähdä syyt tapahtumiin fyysisessä maailmassa. Alat nähdä tekojen seuraukset ja alat ymmärtää, että jos asenteesi ympärillä olevaan maailmaan muuttuu, se myös johtaa sinun ajatusten, toimintojen ja tunteiden muuttumiseen.

Ja yhtenä hienona päivänä ymmärrät, että fyysisten aistien lisäksi olet saamassa havaintokyvyn Korkeampiin maailmoihin. Ja niin pian kun olet hankkinut tällaisen havainnon, alat saada enemmän käsitystä korkeammista maailmoista. Mutta korkeammat maailmat ovat niin suotuisia verrattuna kaikkeen ympäröivässä fyysisessä tasossa olevaan, että alat viettää enemmän aikaa kommunikoinnissa näiden tasojen kanssa.

Tulee hetki, kun alat elää kahdessa maailmassa samanaikaisesti. Sinusta tulee piste kahden maailman välillä. Ja ymmärrät selvästi, että maailmat sulautuvat sinun sisälläsi. Ymmärrätte, että juuri tällä tavalla Jumala voi toimia teidän kauttanne. Sinulle on miellyttävää tuntea, että voit kokea yhtenäisyytesi Jumalan kanssa, koko maailmankaikkeuden kanssa. Sinä tunnet, ettei ole mitään rajoja sinun ja kaikkien muiden elävien olentojen kanssa. Ja alat tuntea ääretöntä myötätuntoa kaikkia eläviä olentoja kohtaan, jotka ovat siinä tietoisuutensa kehityksen vaiheessa, joka ei salli heidän kokea tätä Elämän yhtenäisyyttä.

Nyt, kun olet tässä vaiheessa maailman havaitsemista, alat viimeinkin ymmärtämään meitä – Olentoja, jotka ovat verhon takana. Meillä on ymmärrystä, mutta meillä ei ole mahdollisuutta toimia maailmassasi. Sinulla ei ole ymmärrystä, mutta sinulla on mahdollisuus toimia maailmassasi. Niinpä uusi vaihe, joka lähestyy jo, antaa teille mahdollisuuden saada meidän ymmärryksemme tunkeutumalla verhon läpi ja antaa meille mahdollisuuden toimia  kauttanne, kun annatte meidän olla läsnä olemuksessanne. 

Näin maailman kehitystä tapahtuu. Näin maailmat tunkeutuvat toisiinsa.

Uusi vaihe, joka on jo tullut, antaa sinulle mahdollisuuden kokea itsesi eläen kahdessa maailmassa samanaikaisesti. Aluksi vain muutamat ihmiset kykenevät siihen. Myöhemmin yhä useammat ihmiset saavuttavat tämän tietoisuuden tilan. Ensimmäiselle on aina vaikeaa kiivetä korkeimmalla huipulle. Se on aina helpompaa niille, jotka seuraavat häntä. Ja hyvin pian asiat, jotka näyttävät olevan fantastisia, tulevat täysin tavallisiksi.

Olkoon matkasi onnellinen! Ja nostakaa lippunne telakoillanne, jotta teidät nähdään kaukaa ja jotta jokainen, joka haluaa liittyä teihin ja seisoa bannereidenne alla, on mahdollisuus tehdä niin milloin tahansa.

Jumalalla ei ole mitään rajoituksia. Kaikki rajoitukset ovat olemassa vain tietoisuudessane ja havainnossanne ympärillä olevasta maailmasta.

MINÄ OLEN Surya, olen tullut luoksesi Suuresta Keskus-Auringosta.