Tietoa 23. Päivän Armolahjasta ja siihen liittyviä Saneluita

      Kommentit pois päältä artikkelissa Tietoa 23. Päivän Armolahjasta ja siihen liittyviä Saneluita


Tietoa 23. Päivän Armolahjasta ja siihen liittyviä Saneluita

Karman Neuvosto, joka piti istunnon kahden viikon ajan 23. kesäkuuta 2005 alkaen, ja teki päätöksen uudesta Armolahjasta. Kunkin kuukauden 23. päivänä saatte ennennäkemättömän tilaisuuden muuntaa henkilökohtaista ja planetaarista karmaa. Jokaisen kuukauden 23. päivänä teille annetaan mahdollisuus työstää seuraavan kuukauden karmaa rukoilemalla, lausumalla asetuksia (degreetä ), lausua rosereita tai mantroja.

Jos riittävän suuri määrä ihmisiä muuntaa karmaansa vähintään yhden tunnin ajan päivän aikana jokaisen kuukauden 23. päivänä, karmasi  muutospyrkimyksesi moninkertaistuu suhteessa tähän hartaaseen harjoitukseen osallistuvien ihmisten määrällä.

Näin ollen, jos esimerkiksi jokaisen kuukauden 23. päivänä omistaudutte tunnin päivässä seuraavan kuukauden karman muuttamiselle ja jos tuhat ihmistä ympäri maailmaa osallistuu tähän harjoitus/rukoukseen yhdessä kanssanne, ponnistuksenne moninkertaistuvat tuhatkertaisesti. Jos kymmenen tuhatta ihmistä osallistuu rukousharjoitukseen, ponnistelunne voimistuvat myriadinkertaisiksi. Jos elämäntilanteenne sallii sen, voitte omistaa tälle harjoitukselle enemmän kuin tunnin – niin paljon kuin se ei ole teille rasittavaa.

Lukekaa tavanomaiset rukoukset ja asetukset. Tärkeintä on tietoisuutenne virittäminen. Teidän tulisi pyrkiä koko olemuksellanne yhdistämään henkilökohtaiset ponnistelunne tuhansien valonkantajien ponnisteluihin eri puolilta maailmaa.

Karmisen lautakunnan istunnossa 25. joulukuuta 2006 päätettiin, että jokainen tietoisuuden tietyn tason saavuttanut tellurilainen ( maan asukas ) voi käyttää osan energiasta, jonka hän vapauttaa rukoillessaan tai palvellessaan Elämää, jotta muu maapallon ihmiskunta voisi mahdollisimman pian saavuttaa sen tietoisuuden tason, joka on välttämätön evoluutiokehityksen nykyisessä vaiheessa. 

Tammikuun 23. päivästä 2007 alkaen tämän tärkeän vapautuksen suuntaviivoihin lisättiin vielä yksi perustavanlaatuinen seikka. Jokainen teistä, joka haluaa, voi suunnata energiansa niiden karman transmutaatioon, jotka ovat hidastaneet kehitystään eivätkä kykene ymmärtämään monia Jumalallisia Totuuksia. Tämä voi koskea rakkaitanne, sukulaisianne ja jopa tuntemattomia, joihin tunnette erityistä kiintymystä. Seuraavan vuoden jokaisen kuukauden 23. päivänä voitte tehdä  kutsun ja muuttaa sen karman, joka estää valitsemaanne henkilöä saavuttamasta seuraavaa tietoisuustasoa. Toistaiseksi jokainen teistä voi harjoittaa tätä vapautusta vain yhden henkilön hyväksi, esimerkiksi puolisonne, lapsenne, vanhempanne tai kenelle tahansa henkilölle, jota haluatte auttaa.

KUTSU 23 PÄIVÄNÄ

“Omistan kaikki tänä päivänä suorittamani hyvät teot seuraavan kuukauden karman muuttamiselle”

Esimerkki kutsusta ennen rukousrituaalia (joka kestää vähintään yhden tunnin).

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MITÄ OLEN, Mahtavan MINÄ OLEN -Läsnäoloni nimessä, Pyhän Kristus-minäni/Itseni  nimessä pyydän, että rukousteni energia moninkertaistuu tämän päivän armolahjaan osallistuvien ihmisten lukumäärällä.” 

“MINÄ OLEN MITÄ OLEN, mahtavan MINÄ OLEN -läsnäoloni nimessä, pyhän Kristus-minäni nimessä ohjaan rukousteni energian seuraaville tahoille

– neljään alempaan kehooni sisältyvien negatiivisten energioiden poistamiseen;

– ongelmani tai ongelman syyhyn ja ytimeen … (nimeä ongelma);

– minun ja ……… välisen karman muuttamiseen;

– (aviomieheni, vaimoni, poikani, tyttäreni …) karman muuttamiseen, joka estää häntä pääsemästä seuraavalle tietoisuustasolle tämän päivän armolahjan mukaisesti.
Hyväksyn sen toteutuvan täydessä voimassa, Jumalan Pyhän tahdon mukaisesti.
Kaikkivaltiaan Jumalan nimessä. Aamen.”

Voit oppia lisää tästä Armolahjasta seuraavissa Mestareiden Saneluissa:

Paras saarnasi on henkilökohtainen esimerkkisi.
Vapauden jumalatar, 22. huhtikuuta 2005

Mahdollisuudesta purkaa karmanne seuraavan kuukauden aikana ja Karman Neuvostolle lähetettävistä kirjeistä
Rakastettu Surya, 23. kesäkuuta 2005

Uudesta Jumalallisesta Armolahjasta
Rakastettu El Morya, 27. kesäkuuta 2005

Olen tuonut teille kaksi uutista – toinen on surullinen ja toinen iloinen.
Rakas El Morya, 7. tammikuuta 2006

Tulevasta kesäpäivänseisauksesta ja tähän päivään liittyvistä Jumalallisista armosta
Lord Maitreya, 15. kesäkuuta 2006

Tietoa 23. päivän Armolahjasta ja muista Taivaan antamista lahjoista
 Rakastettu El Morya, 19. heinäkuuta 2006

Yksi tärkeä kohta on lisätty jokaisen kuukauden 23. Päivän sallimukseen
Gautama Buddha, joulukuu 25, 2006
´
Roseri “Työskentele karman kanssa”