Henkiset avuksipyynnöt

handsHyvät ystävät,
Julkaisemme kokoelman kutsuja, joita Mestarit ovat antaneet Viesteissään. Henkinen kutsu on hyvin tehokas henkisentyön työnkalu. Jos kutsu luetaan oikeassa hengessä, se mahdollistaa Ylösnouseiden Mestarien välittömän väliintulon tilanteeseen ja antaa apuaan. Esimerkiksi, sellainen on kutsujen vaikutus:

“Kaikkivaltilaan Jumalan nimessä, Arkkienkeli Mikael, tule ja auta minua nyt!!!” Ja “ Isä, minä olen sinun, Tule ja auta minua.” Ei ole tarpeellista lukea kaikkia kutsuja. Sinä voit valita yhden tai useamman niistä , jotka ovat lähellä sydäntäsi. Ennenkuin käytät kutsua/avuksipyyntöä sinun päivittäisessä harjoituksessa, on tarpeellista lukea sanelu, jossa k.o kutsu on annettu.

Sanelussa Mestari, joka antoi kutsun, tavallisesti selittää tilanteen ja hetken, milloin tätä kutsua voi käyttää, ja antaa oikean suunnan pyrkimyksillesi. Sen Jumalallisen voiman määrää on vähennetty, joka kulkee ihmisten kautta, jotka ovat ruumistuksessa nyt,  niin ettei Jumalallisen energian väärinkäyttöä syntyisi. Joten, jos te toivotte muuttavanne mitään elämässänne, kutsujen lukeminen useampaan kertaan on tarpeellista merkittävän ajanjakson aikana, 40 päivän aikana minimissään, puolen vuoden tai vuoden aikana. Esimerkiksi, sellainen on kutsun vaikutus :

“Minä olen valmis, Herra, ota minut Herra, ota minun tietoni ja ota minun kykyni, Hyödynnä minua Herra, Sinun suunnitelmiesi käytäntöönpanoon. Tässä MINÄ OLEN, Herra, minä antaudun Sinun Tahtoosi ja Sinun Lakiisi. Minussa ei ole enää mitään mikä ei olisi Jumalasta. Ei ole enää mitään, mikä eroittaisi meitä, Me olemme yhdistyneet.”

On erityisen tärkeää vahvistaa henkistä työskentelyä vuoden loppua kohden neutralisoimaan karmaa, jota ei olla vielä työstetty pois. ( Katso Opetus vuoden lopussa laskeutuvasta Karmasta) Työ skentely kutsujen kanssa vaatii paljon vähemmän aikaa kuin työskentely Rosarien kanssa. Joten jos elämäsi rytmi on intensiivinen ja sinulla ei ole tarpeeksi aikaa lukea Rosareita ja rukouksia, sinä voit käyttää kutsuja päivittäisessä henkisessä työssäsi.

Valoa ja Rakkautta!

Tatyana Mickushina
______________________________________________

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, Elohim Apollo, Minä pyydän sinua ottamaan tilan minun ympärilläni sinun omaan kontrolliisi ja täyttämään se ainoastaan Jumalallisilla manifestaatioilla missä ikinä minä olen: kotona, töissä, julkisilla paikoilla.”

Täytä tila ympärilläsi täydellisin mallein
Elohim Apollo,  30. joulukuuta 2009

“Ei, minä en pysähdy! Mikään ei tule pysäyttämään minua! Minä kuljen kohti Jumalaa ja eivät mitkään vaikeudet tai epäonnistumiset maailmassa voi pystäyttää minua. Minä sytytän tulen sydämessäni! En koskaan käänny takaisin! Minä kuljen eteenpäin ja mikään ei pysäytä minua, sillä minä kävelen Jumalan kanssa!”

Hengelle omistautuneita tarvitaan!
Mestari Nicholas Roerich, 4. joulukuuta 2009

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, minä kutsun minun MINÄ OLEN Läsnäoloani, jumalallista kipinää minussa, olemaan kanssani koko tämän päivän. Minä pyydän sinua, minun MINÄ OLEN Läsnäolo, ottamaan sinun välittömään valvontaan kaikki minun toimeni, tekoni, sanani, tunteeni ja ajatukseni. Minä pyydän sinua, minun suurenmoinen MINÄ OLEN Läsnäolo, toimimaan kauttani koko tämän päivän, ohjaamaan elämääni. Amen.”

Opetus Jumalallisen energian oikeasta käytöstä
Mestari Godfre, 6. heinäkuuta 2009

“Oh Herra, olen väsynyt epätoivoon; Olen väsynyt epäystävällisyyteen ja ihmisten surullisiin kasvoihin. Minä tahdon muutosta! Sieluni kaipaa uudistumista! Minun sieluni on väsynyt ja tarvitsee uusien energioiden tuloa, Rakkauden, Myötätunnon ja Armon energioita. Auta, Herra, ja nopeuta muutoksen prosessia planeetta Maassa!”

Heavens give you one more chance
 Rakastettu Quan Yin, kesäkuu 27, 2009

“Minä tiedän etteivät nämä tilat ole todellisia. Minä tiedän että illuusio on voimakas, mutta olen valmis vastustamaan sitä, rakkauteni kaikella voimalla joka virtaa sydämesani illusoorisia voimia vastaan. Minä rakastan tätä maailmaa. Minä rakastan Jumalaa ja Hänen luomakuntaansa, ja minä en tule sallimaan tämän maaiman tuhoutumista. Rakastettu Arkkienkeli Mikael ja suojeluksen enkelit, Minä pyydän teitä käyttämän minun elämän virtaustani auttamaan Valon legiooneja. Minä tiedän ettei mitään tapahdu minun planeetalleni niin kauan kuin ainakin yksi valonkantajan tomii tietoisesti Valon voimien puolella.”
I am calling you into the future!
Archangel Michael, kesäkuu 22, 2009

__________
“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, Kaikista Pyhin JumalÄiti, rakastettu Äiti Maria, minä rukoilen polvistunein polvin sinua. Sanat eivät riitä ilmaisemaan Rakkauden syvyyttä sydämessani jota tunnen sinua kohtaan. Pyydän, ota vastaan Rakkauteni ja kiitollisuuteni. Sinä tiedät mikä on kaikista tärkeintä sieluni kasvulle tällä hetkellä. Pyydän sinun apuasi ja tukeasi. Minä pyydän sinua auttamaan minua olemaan unohtamatta päivän hyörinnässä niitä hiljaisia yhteytemme hetkiä, jotka sieluni muistaa. Tukekoon minus  elämässäni rikkoutumaton side sinuun  ja auttakoon se minua, etten unohda Korkeampaa Polkua, jota aijon seurata tässä elämässä.”

Heart to heart talk
 Pyhä Äiti Maria, tammikuu 04, 2009
_________
MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN – nimessä, Rakas Alpha, Pyydän Sinua aktivomaan sallimuksesi.  Minä pyydän Sinua lähettämään Sinun Isällisen Säteesi minun olemukseeni.  Minä pyydän Sinua ojentamaan Sinun auttavan kätesi minulle ja suojelemaan minua kaikilta negatiivisilta energioilta ja värähtelyistä seuraavien 24 tunnin aikana. Minä olen Sinun, Oi Herra, tule ja suojele minua!

Taivaiden suuri armo,  Rakastettu Alpha, 24. kesäkuuta 2013

__________

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, rakastettu Helios, Minä pyydän sinua puhdistamaan minun aurani ja minun chakrani kaikesta mikä ei ole Jumalasta, minä pyydän sinua täyttämään olemukseni sinun energiallasi, Auringon energialla.”

I am able to fill your being with extra amount of energy and vitality
Rakastettu Helios, joulukuu 23, 2008

“Arkkienkeli Mikael, tule ja auta minua!”

A Teaching on deliverance from bad habits and resistant negative states of consciousness
Arkkienkeli Mikael, tammikuu 3, 2008

 

“Oi, Rakastettu Kunnianarvoisa Surya! Olen väsynyt elämään ilman aurinkoa. Olen väsynyt tämän maailman suruun. Haluaisin palata kirkkaisiin ja iloisiin maailmoihin nopeammin. Kaipaan maapallon muutosta kaikista kauneimmaksi planeetaksi Maailmassa. Pyydän Sinua auttamaan minua ja meidän planeettaamme!”

A Teaching on responsibility to the evolutions of planet Earth
Kunnianarvoisa Surya, joulukuu 22, 2007

 

“Kaikkivaltiaan Jumalan nimessä, Arkkienkeli Mikael, tule ja auta minua nyt!!!”

On protection against the lowest levels of the subtle plane
Arkkienkeli Mikael, heinäkuu 28, 2007

“Oi, Maa, minä tiedän että tämä on vaikeaa aikaa sinulle, tiedän, että sinä tarvitset minun apuani tänään. Minä pyydän minun korkeampaa Itseäni, MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN -nimessä antamaan Jumalallisen energian, joka tulee minun ruumis-temppeliini tänään, tasapainottamaan tilannetta maassa.”

About the current situation on the Earth
 Gautama Buddha, maaliskuu 7, 2007

“Herra, auta minua, herra. Minä tiedän että Sinä olet olemassa. Tiedän, että Sinä kuulet minua. Minä uskon Sinun Voimaasi ja Sinun Armoosi. Minä rakastan Sinua, Herra ja Minä uskon että kaikki mitä sinä olet tehnyt minulle, oli tarpeellista ainoastaan, että tulisin luoksesi, Herra. Anna minulle anteeksi kaikki mitä minä tein hölmöksissäni. Minä kiitän Sinua, Herra, sinun opetuksistasi ja että Sinä annoit minun kulkea läpi kaikki testit ja tulla niiden kautta ulos voittajana. Herra, auta minua löytämään Sinut ja äläkä enää koskaan anna minun erosta Sinusta elämässäni.”

A talk about God
 Kunnianarvoisa Shiva, tammikuu 2, 2007

“Kaikkivaltiaan Jumalan nimessä, minun Korkeamman Itseni nimessä, minä pyydän rakastettua Arkkienkeli Mikaelia ja Suojelusenkeleitä ottamaan kontrolliin tämän tilanteen, joka on yhteydessä seuraavaan tapahtumaan ( osoita tarkka paikka ja anna kuvaus tapahtumasta, esimerkiksi katastrofi, joka liittyy lentokoneen putoamiseen tietyssä paikassa…). Minä pyydän sinua ja sinun enkeleitäsi suomaan apua näiden ihmisten sieluille, jotka ovat menehtyneet katastrofissa ja saattamaan heidät korkeampiin tasoihin heidän saavutuksiensa mukaisesti tässä ja aikaisemmissa elämissä. Tapahtukoon tämä Pyhän Jumalan Tahdon mukaisesti. Amen.”

My angels and I are ready to come at your first call!
 Arkkienkeli Mikael, heinäkuu 15, 2006

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, minun suurenmoisen MINÄ OLEN Läsnäolon nimessä, minun pyhän Kristus Itsen nimessä ( tai yksinkertaisesti Kaikkivaltiaan Jumalan nimessä) minä vetoan Suureen Karmalliseen Neuvostoon pyynnöllä, että minun hyvien hyveiden ansioita käytetään pyyhkimään pois karmallista velkaa, joka on johtanut tähän ….(lisäksi sinun tulisi kuvata tilanne johon sinä toivot saavasi apua Karmalliselta Neuvostolta) Tapahtukoon kaikki Jumalan Tahdon mukaisesti.”

The extension of comprehension of the Law of Karma
 Rakastettu Kuthumi, heinäkuu 6, 2006

“Hyvyys tulkoon maailmaan!” “Omistan kaikki minun hyvät suorittamani toimeni tänä päivänä muuttamaan seuraavan kuukauden karmaa”

About the forthcoming day of the summer solstice and the Divine favors connected with this day
 Kunnianarvoisa Maitreya, kesäkuu 15, 2006

“Isä, olen sinun, Tule, auta minua.”

I give an opportunity; and I open a prospect
Rakastettu Alpha, tammikuu 6, 2006

 

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, minä kutsun sen langan toimimaan, joka yhdistää minut Mestari El Moryan kanssa. Mestari El Morya, pyydän, auta minua tilanteessani ( kuvaa tilanne yksityiskohtaisesti). Auta minua löytämään Jumalallinen ratkaisu minun tilanteeseeni ja anna minulle apua, jonka Korkein Laki sallii sinulle antaa.”

I congratulate you with the successful realization of this important experiment of the delivery of important and due information in the physical plane
The Beloved El Morya, kesäkuu 30, 2005

 

“Herra, Minä tiedän ettei tämä minun tietoisuuteni ( mielen)tila ole todellinen. Minä tiedän Herra, että tämä on ainoastaan testi. Minä olen valmis, oi Herra, kestämään kaikki kokeet, jotka Sinä lähetät minulle. Ja minä yritän tehdä tämän. Sinulla n oikeus lähettää minulle mitä tahansa kokeita, oh Herra. Ja minä olen kiitollinen kaikista kokeista, jotka Sinä lähetät minulle, koska minä tiedän, että Sinä rakastat minua ja huolehdit minusta. Minä pyydän Sinua, oi Herra, auta minua kestämään tämä koettelmus ja kulkemaan se loppuun.”

The Path of initiations which I teach is the Path of full humility before the Will of God, the Path of full selflessness and self-sacrifice
Beloved Jesus, May 22, 2005

“Minä olen valmis, Herra, Ota minut, Herra, ota minun tietoni, ja ota minun kykyni, Käytä minua Herra, toteuttamaan Sinun suunnitelmiasi. Tässä Minä Olen, Herra, Minä antaudun Sinun tahtoosi ja sinun lakiisi. Ei ole enää mitään minussa, mikä ei olisi Jumalasta, Mikään ei eroita meitä, Me olemme yhdistyneet.

I am patiently waiting for each of you to be ready to join the Hierarchy of Light and to be its vanguard exactly at that place where you are right now
Sanat Kumara, May 7, 2005

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, suurenmoinen Cosmos, auta minua näkemään minun suurin epätäydellisyys, joka estää minua edistymästä polulla Jumalan luo.”

You live at a surprisingly blessed time, you have an opportunity for unprecedented inner growth
Mighty Cosmos, toukokuu 3, 2005

“MINÄ OLEN SE MIKÄ MINÄ OLEN nimessä, minun suurenmoisen MINÄ OLEN Läsnäolon nimessä, minun Pyhän Kristus Itsen nimessä minä vetoan rakastettuun El Moryaan astumaan minun temppeliini ja toimimaan kauttani niin, että Jumalan Tahto voi manifestoitua fyysisessä oktaavissa ja astraalitasojen kiinteimmissä kerroksissa. Rakastettu El Morya, minä lahjoitan kaikki minun neljä kehoani sinun täydelliseen käyttöön: fyysisen kehon, astraalisen kehon, mentaalisen kehon ja eetteri kehon. Toimi minun kauttani, jos on Jumalan Pyhä tahto siihen. Tapahtukoon Jumalan tahto. Amen.”

I will enter your temples and act through you
Beloved El Morya, huhtikuu 28, 2005

“Herra, Kyllä, Minä en ole täydellinen, mutta minä rakastan sinua, minun Herrani. Auta minua, Auta minua, Minä kaipaan Sinua, Minä kaipaan Sinun Armoasi, Sinun Rakkauttasi. Tässä maailmasa ei ole mitään mikä vetoaisi minuun. Minä tahdon olla yhdistetty Sinun kanssasi. Minä tahdon ymmärtää kaikki Sinun toiveesi. Minä tulen palvomaan Sinua. Minä tulen palvelemaan kaikkia eläviä olentoja, joissa Sinä olet läsnä. Herra, auta minua. MINÄ OLEN Sinun.”

The Path to the Heavens is inside of you
Babaji, huhtikuu 8, 2005SaveSave